Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
20.625
Πόντοι
14.936
τυπε θα μας τρελανεις με το υψος πανε τα μιλιγκραμ? με το μεγεθος της πουτσας πανε τι εχουν να σηκωσουν :confused:
1626095780782.png

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δεν ξέρω,έχω την εντύπωση ότι οι γκόμενες νομίζουν ότι δεν έχουμε ορμές καθόλου,ότι είμαστε gay,γυναικωτοί και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο.Έβλεπα κάτι πιτσιρίκες στην παραλία με τα στρινγκ,σκύβανε,στηνόντουσαν στα 4 στις ψάθες,έλεος ρε πούστη,κάποιες έχουν και αγορια στις παρέες τους,εμεις αν ήμασταν θα τις πηδούσαμε επι τόπου :fuck1:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Σημερα στη παραλια ενας πιτσιρικας και τρια γκαβλακια με βυζαρες και κωλαρες εκαναν παιχνιδι στο νερο…
Ολοι θα μπορουσαν να ναι παιδια μου…
ο πιτσιρικας ειχε μια καβαλημενη πανω του παντα, χουφτωνε, εκανε , εδειχνε…χαμος… και γω εχω να πλησιασω η να αγγιξω γυναικα 4 ολοκληρα χρονια…
Για να μη πω οτι πρωτοαγγιξα γυναικα μετα την εφηβια, πρωτογαμησα στα…22 και μαλιστα πουτανα και πρωτοκανα σχεση στα…..30!
Απ οπου και να το πιασεις σκαρτος κι ανωμαλος ειμαι… Αν αυριο ψοφησω δε θα λειψω σε κανεναν! :undecided-old:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.834
Πόντοι
9.297
Ελα νταξ μαλακες δε παει αλλο… πρεπει να γαμησω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! Να παρω κανα σιαλις των 20 να παω σε κανα στουντιο να ξεκαυλωσω… δε τη μπαλευω!
Καθομουν και τα λεγα με τη ξεκωλη τη σερβιτορα και μου χαν πεταχτει τα ματια εξω με τις μπουταρες και τη κωλαρα της…. Δε ξερω αν το καταλαβε… Ευτυχως ο δικος της ηταν απασχολημενος με μια παρεα… Δε μπΑει αλλο θα χουμε εξελιξεις… εχω λαλησει :confused: :confused: :confused:
Να μας ενημερωσεις...κρεμομαστε απο τα χειλη σου.Εχουμε την εγνοια σου.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.834
Πόντοι
9.297
Σημερα στη παραλια ενας πιτσιρικας και τρια γκαβλακια με βυζαρες και κωλαρες εκαναν παιχνιδι στο νερο…
ο πιτσιρικας ειχε μια καβαλημενη πανω του παντα, χουφτωνε, εκανε , εδειχνε…χαμος… και γω εχω να πλησιασω η να αγγιξω γυναικα 4 ολοκληρα χρονια…
Για να μη πω οτι πρωτοαγγιξα γυναικα μετα την εφηβια, πρωτογαμησα στα…22 και μαλιστα πουτανα και πρωτοκανα σχεση στα…..30!
Απ οπου και να το πιασεις σκαρτος κι ανωμαλος ειμαι… Αν αυριο ψοφησω δε θα λειψω σε κανεναν! :undecided-old:
Μη λες μαλακιες...σε ανακαλω εις την ταξιν...μας ελειψες και χαρηκαμε που εμφανισθηκες ξανα .

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
20.625
Πόντοι
14.936
ε παναθεμα σε χτυπα ξυλο..μεσα στην αισιοδοξια εισαι καραμαναρε.θα βαλω δοντι να δουλεψεις στην υπηρεσια αποτροπης αυτοκτονιων.
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
1626098091485.png

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
αδερφε εδω διαφωνουμε.μαμρα ξεμαμρα στην δουλεια της ειναι απλα αψογη.δεν φευγει αχυστος απο εκει κανεις.
συγνωμη αλλα διαφωνω καθετα.για εμενα απο τις πιο τιμιες επαγγελματιες και ειναι επισης και γαμω τα παιδια σαν ατομο.
συγνωμη αν κουρασα αλλα επρεπε να τα πω.
ε γουστα ειναι αυτα εννοειται...μη κοιτας εγω που φοβαμαι να μπω μεσα γιατι μπορει να με αρπαξει να με χωσει μεσα μπορει και να με φαει εν τελη..αλλα περι ορεξεως:tooth:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
για φαντασου να ψοφησεις και μετα να σου σηκωθει ενω εισαι νεκρος :confused:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.340
Πόντοι
8.645
Τυπε αρκετά τράβηξε η περσόνα του ανίκανου, νομίζω ήρθε η ώρα να το σταματήσεις, δεν τραβάει άλλο

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Μάλλον κάτι τέτοιο δηλαδή.Ε ρε να μην είμαστε τώρα στην ηλικία τους,να παίζαμε κι εμεις μπιτσομαχίες με τα κωλαράκια πάνω μας :cry:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.638
Πόντοι
6.056
Μάλλον κάτι τέτοιο δηλαδή.Ε ρε να μην είμαστε τώρα στην ηλικία τους,να παίζαμε κι εμεις μπιτσομαχίες με τα κωλαράκια πάνω μας :cry:

και σε αυτην την ηλικια εχει αγαμητα ρε

απο αυτα θα ησουν παλι ειμαι σιγουρος δεν κολλας σε παρεες δεν θα σε ηθελαν μαζι τους τα μουνια :undecided:

• Like
Αντιδράσεις: LION7

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.834
Πόντοι
9.297
Δεν ξέρω,έχω την εντύπωση ότι οι γκόμενες νομίζουν ότι δεν έχουμε ορμές καθόλου,ότι είμαστε gay,γυναικωτοί και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο.Έβλεπα κάτι πιτσιρίκες στην παραλία με τα στρινγκ,σκύβανε,στηνόντουσαν στα 4 στις ψάθες,έλεος ρε πούστη,κάποιες έχουν και αγορια στις παρέες τους,εμεις αν ήμασταν θα τις πηδούσαμε επι τόπου :fuck1:
Ειναι τοσο αποβλακωμενες ωστε νομιζουν οτι ειναι μονες τους στον κοσμο ακομα και αν ειναι τιγκα το μερος .
Ακριβως για αυτο δεν μαζευονται και δεν ντρεπονται εστω για ξεκαρφωμα.Εχουν ελλειψη ενσυναισθησης= κτηνωδια και καμμενος εγκεφαλος.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.638
Πόντοι
6.056

ασε που αυτοι περισσοτεροι "φιλεναδοι" ειναι οχι γαμιαδες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
καλα και γω στα 18 με πουτανα πηγα... :confused: και φαντασου ειχα μια γκομενουλα τοτε που δεν ειχα ξανα γαμησει και ηθελα να παω σε πουτανα πρωτα για να με μαθει:tooth::tooth: (εν τελη δε τη γαμησα ποτε)

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

Αυτο ακριβως… ειχε συνχεια το μουνακι και τα κωλομερια μες τη μαπα του…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom