TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
Εγώ πάντως με μαμά πάω μπάνιο και Σάββατο βόλτα για σουβλάκια η μπύρα πάλι με μαμά.
τυπε θα μας τρελανεις με το υψος πανε τα μιλιγκραμ? με το μεγεθος της πουτσας πανε τι εχουν να σηκωσουν
Δε σηκωνεται… ουτε χυνω ευκολαο καραμανης μας μπερδεψε λιγο
δεν σηκωνεται το εργαλειο η δεν χυνει? στη δευτερη περιπτωση τα κουμπια δεν θα κανουν κατι
Να μας ενημερωσεις...κρεμομαστε απο τα χειλη σου.Εχουμε την εγνοια σου.Ελα νταξ μαλακες δε παει αλλο… πρεπει να γαμησω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! Να παρω κανα σιαλις των 20 να παω σε κανα στουντιο να ξεκαυλωσω… δε τη μπαλευω!
Καθομουν και τα λεγα με τη ξεκωλη τη σερβιτορα και μου χαν πεταχτει τα ματια εξω με τις μπουταρες και τη κωλαρα της…. Δε ξερω αν το καταλαβε… Ευτυχως ο δικος της ηταν απασχολημενος με μια παρεα… Δε μπΑει αλλο θα χουμε εξελιξεις… εχω λαλησει
Μη λες μαλακιες...σε ανακαλω εις την ταξιν...μας ελειψες και χαρηκαμε που εμφανισθηκες ξανα .Σημερα στη παραλια ενας πιτσιρικας και τρια γκαβλακια με βυζαρες και κωλαρες εκαναν παιχνιδι στο νερο…
Ολοι θα μπορουσαν να ναι παιδια μου…
ο πιτσιρικας ειχε μια καβαλημενη πανω του παντα, χουφτωνε, εκανε , εδειχνε…χαμος… και γω εχω να πλησιασω η να αγγιξω γυναικα 4 ολοκληρα χρονια…
Για να μη πω οτι πρωτοαγγιξα γυναικα μετα την εφηβια, πρωτογαμησα στα…22 και μαλιστα πουτανα και πρωτοκανα σχεση στα…..30!
Απ οπου και να το πιασεις σκαρτος κι ανωμαλος ειμαι… Αν αυριο ψοφησω δε θα λειψω σε κανεναν!
ε παναθεμα σε χτυπα ξυλο..μεσα στην αισιοδοξια εισαι καραμαναρε.θα βαλω δοντι να δουλεψεις στην υπηρεσια αποτροπης αυτοκτονιων.Σημερα στη παραλια ενας πιτσιρικας και τρια γκαβλακια με βυζαρες και κωλαρες εκαναν παιχνιδι στο νερο…
ο πιτσιρικας ειχε μια καβαλημενη πανω του παντα, χουφτωνε, εκανε , εδειχνε…χαμος… και γω εχω να πλησιασω η να αγγιξω γυναικα 4 ολοκληρα χρονια…
Για να μη πω οτι πρωτοαγγιξα γυναικα μετα την εφηβια, πρωτογαμησα στα…22 και μαλιστα πουτανα και πρωτοκανα σχεση στα…..30!
Απ οπου και να το πιασεις σκαρτος κι ανωμαλος ειμαι… Αν αυριο ψοφησω δε θα λειψω σε κανεναν!
ε γουστα ειναι αυτα εννοειται...μη κοιτας εγω που φοβαμαι να μπω μεσα γιατι μπορει να με αρπαξει να με χωσει μεσα μπορει και να με φαει εν τελη..αλλα περι ορεξεωςαδερφε εδω διαφωνουμε.μαμρα ξεμαμρα στην δουλεια της ειναι απλα αψογη.δεν φευγει αχυστος απο εκει κανεις.
συγνωμη αλλα διαφωνω καθετα.για εμενα απο τις πιο τιμιες επαγγελματιες και ειναι επισης και γαμω τα παιδια σαν ατομο.
συγνωμη αν κουρασα αλλα επρεπε να τα πω.
ελα ντεο καραμανης μας μπερδεψε λιγο
δεν σηκωνεται το εργαλειο η δεν χυνει? στη δευτερη περιπτωση τα κουμπια δεν θα κανουν κατι
για φαντασου να ψοφησεις και μετα να σου σηκωθει ενω εισαι νεκροςΣημερα στη παραλια ενας πιτσιρικας και τρια γκαβλακια με βυζαρες και κωλαρες εκαναν παιχνιδι στο νερο…
Τυπε αρκετά τράβηξε η περσόνα του ανίκανου, νομίζω ήρθε η ώρα να το σταματήσεις, δεν τραβάει άλλοΣημερα στη παραλια ενας πιτσιρικας και τρια γκαβλακια με βυζαρες και κωλαρες εκαναν παιχνιδι στο νερο…
Σημερα στη παραλια ενας πιτσιρικας και τρια γκαβλακια με βυζαρες και κωλαρες εκαναν παιχνιδι στο νερο…
και σε αυτην την ηλικια εχει αγαμητα ρεΜάλλον κάτι τέτοιο δηλαδή.Ε ρε να μην είμαστε τώρα στην ηλικία τους,να παίζαμε κι εμεις μπιτσομαχίες με τα κωλαράκια πάνω μας
Ειναι τοσο αποβλακωμενες ωστε νομιζουν οτι ειναι μονες τους στον κοσμο ακομα και αν ειναι τιγκα το μερος .Δεν ξέρω,έχω την εντύπωση ότι οι γκόμενες νομίζουν ότι δεν έχουμε ορμές καθόλου,ότι είμαστε gay,γυναικωτοί και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο.Έβλεπα κάτι πιτσιρίκες στην παραλία με τα στρινγκ,σκύβανε,στηνόντουσαν στα 4 στις ψάθες,έλεος ρε πούστη,κάποιες έχουν και αγορια στις παρέες τους,εμεις αν ήμασταν θα τις πηδούσαμε επι τόπου
ασε που αυτοι περισσοτεροι "φιλεναδοι" ειναι οχι γαμιαδεςΜάλλον κάτι τέτοιο δηλαδή.Ε ρε να μην είμαστε τώρα στην ηλικία τους,να παίζαμε κι εμεις μπιτσομαχίες με τα κωλαράκια πάνω μας
καλα και γω στα 18 με πουτανα πηγα... και φαντασου ειχα μια γκομενουλα τοτε που δεν ειχα ξανα γαμησει και ηθελα να παω σε πουτανα πρωτα για να με μαθει (εν τελη δε τη γαμησα ποτε)Σημερα στη παραλια ενας πιτσιρικας και τρια γκαβλακια με βυζαρες και κωλαρες εκαναν παιχνιδι στο νερο…
ασε που αυτοι περισσοτεροι "φιλεναδοι" ειναι οχι γαμιαδες
Αυτο ακριβως… ειχε συνχεια το μουνακι και τα κωλομερια μες τη μαπα του…Μάλλον κάτι τέτοιο δηλαδή.Ε ρε να μην είμαστε τώρα στην ηλικία τους,να παίζαμε κι εμεις μπιτσομαχίες με τα κωλαράκια πάνω μας