Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.996

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
φερε μια σπιτι...αλλα τι το θες το βιαγκρα στο μπουρδελο για να χυσεις σε 10 χρονια? 10 λεπτα εχεις
Αν φερω σπιτι τι προτεινεις; Βιαγρα 50αρι η σιαλις 20ρι;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εγω παντως τον αλεξανδρο σκεφτομαι κουλουριασμενος στο πατωμα και να κλαιει. :confused: :confused: :confused:
Ειχε παιξει και Δανια και Αγγλια;;; :confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Αν φερω σπιτι τι προτεινεις; Βιαγρα 50αρι η σιαλις 20ρι;
εγω αν παρω βιαγκρα θα παω το μισο απο το 25ρι με αδειο στομαχι. ισα ισα για να εχω καλυτερη αποδοση μεν αλλα για να μπορω και να χυσω και καποια στιγμη,μη ξημερωσουμε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
ειμαι και 1,75 δε νομιζω να χρειαζομαι και παραπανω τωρα εσυ αν εισαι κανα ντουκι,δε ξερω,,καταρχην οτι και να παρεις,παρτο με αδειο στομαχι για να σε πιασει πιο γρηγορα

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
εγω αν παρω βιαγκρα θα παω το μισο απο το 25ρι με αδειο στομαχι. ισα ισα για να εχω καλυτερη αποδοση μεν αλλα για να μπορω και να χυσω και καποια στιγμη,μη ξημερωσουμε
Α τοσο λιγο; Θα μου κανει δουλια εμενα που μαι ψοφιος απ τα χαπια και 4 χρονια αγαμητος; :confused:

ειμαι και 1,75 δε νομιζω να χρειαζομαι και παραπανω τωρα εσυ αν εισαι κανα ντουκι,δε ξερω,,καταρχην οτι και να παρεις,παρτο με αδειο στομαχι για να σε πιασει πιο γρηγορα
186 κοντα 120 κιλα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Α τοσο λιγο; Θα μου κανει δουλια εμενα που μαι ψοφιος απ τα χαπια και 4 χρονια αγαμητος; :confused:

186 κοντα 120 κιλα
τοτε 50ρι με αδειο στομαχι...απλα να ξερεις οτι φερνει λιγο πονοκεφαλο και ενδεχεται να μη χυσεις και ποτε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
δεν με απασχολει αλλωστε να μου ειναι και σηκωμενη ολο το βραδυ...απλα το θελω ετσι ισα ισα για να μ δωσει ενα boost γιατι δεν εχω οργανικο θεμα,μια χαρα ειμαι

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
δεν με απασχολει αλλωστε να μου ειναι και σηκωμενη ολο το βραδυ...απλα το θελω ετσι ισα ισα για να μ δωσει ενα boost γιατι δεν εχω οργανικο θεμα,μια χαρα ειμαι
Ρε τυπε, παίρνεις ένα χάπι χωρίς να έχεις διαγνωσμένο πρόβλημα και με περισσότερες καταγεγραμμένες παρενέργειες από τα εμβόλια, και παρόλα αυτά φοβάσαι να εμβολιαστείς;:confused:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.324
Πόντοι
3.556
Ρε τυπε, παίρνεις ένα χάπι χωρίς να έχεις διαγνωσμένο πρόβλημα και με περισσότερες καταγεγραμμένες παρενέργειες από τα εμβόλια, και παρόλα αυτά φοβάσαι να εμβολιαστείς;:confused:
Άμα δε γαμήσει καλά τη γκόμενα εκεί να δεις παρενέργειες από τη γκρίνια μετά :confused:

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.495
Πόντοι
14.936

186 κοντα 120 κιλα
1626043317198.png

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.495
Πόντοι
14.936

186 κοντα 120 κιλα
καραμαναρε για παρτη σου...τινα μελα.
1626043450416.png
1626043548967.png
1626043489264.png
1626043509966.png

Τελικά σε αυτή τη χώρα παράγουμε πιο πολλές πουτάνες απ όσο μπορούμε να καταναλώσουμε :confused: ... ποιαναυτη πάλι
τινα μελα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Περνω ένα χάπι για να γαμησω εγώ όμως όχι ο γείτονας ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Έχετε δει εσείς κάπου να περνει βιάγκρα ένας για να γαμήσει ο άλλος που έχει το πρόβλημα?

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ελα νταξ μαλακες δε παει αλλο… πρεπει να γαμησω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! Να παρω κανα σιαλις των 20 να παω σε κανα στουντιο να ξεκαυλωσω… δε τη μπαλευω!
Καθομουν και τα λεγα με τη ξεκωλη τη σερβιτορα και μου χαν πεταχτει τα ματια εξω με τις μπουταρες και τη κωλαρα της…. Δε ξερω αν το καταλαβε… Ευτυχως ο δικος της ηταν απασχολημενος με μια παρεα… Δε μπΑει αλλο θα χουμε εξελιξεις… εχω λαλησει :confused: :confused: :confused:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ελα νταξ μαλακες δε παει αλλο… πρεπει να γαμησω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! Να παρω κανα σιαλις των 20 να παω σε κανα στουντιο να ξεκαυλωσω… δε τη μπαλευω!
Καθομουν και τα λεγα με τη ξεκωλη τη σερβιτορα και μου χαν πεταχτει τα ματια εξω με τις μπουταρες και τη κωλαρα της…. Δε ξερω αν το καταλαβε… Ευτυχως ο δικος της ηταν απασχολημενος με μια παρεα… Δε μπΑει αλλο θα χουμε εξελιξεις… εχω λαλησει :confused: :confused: :confused:

Πού να'σουν και σε καμια παραλία σήμερα,να βλεπες τα κωλαράκια με τα στρινγκ

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.495
Πόντοι
14.936
θα σε παω αλιονα διδυμου.θα σε πλακωσει το κορμι στα μπουκιατσι θα πεις τον δεσποτη παναγιωτη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
δωσε για μια ωρα ρε μη δωσεις 50 ευρω για 10-20 λεπτα τοτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom