baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.742
- Πόντοι
- 6.035
καλα δεν ειπαμε να την πηδηξει να φαει ειπαμε.ουτε για τσαμπα δεν παει με κοντες
καλα δεν ειπαμε να την πηδηξει να φαει ειπαμε.ουτε για τσαμπα δεν παει με κοντες
ο πουση ειναι μαζι σου τωρα?αυτο το αφηνω στην κριση του κοινου
ουτε για τσαμπα δεν παει με κοντες
ποσο κοστιζει η ποικιλια στον καφενε?Η ειρηνη ειναι η εριναλ;
ΚΑΙ ο αθηναιος γαμαει αποψε;;ο αθηναιος εχει πολλη ωρα να λογκαρει,ρε μπας και εχει παει μελι λαδι για να φαει τσαμπα με την ειρηνη.
5€ποσο κοστιζει η ποικιλια στον καφενε?
στον αθηναιο πες τα που εδωσε 2 μεροκαματα στο μελι λαδι χθες.ΚΑΙ ο αθηναιος γαμαει αποψε;;
Καλα τελικο βλεπει κανεις;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
5€
το φιλιππινι του νιπλ ειναι αυτο?
αμα ηταν του ΝΙΠΛΑΡΟΥ το φιλιππινεζακι θα ημουν ο κηπουρος του τσαμπα.ΤΣΑΜΠΑ.το φιλιππινι του νιπλ ειναι αυτο?
και πουλ μποι,ειναι εκμεταλευτης ο νιπλ θελει πολυεργαλεια.αμα ηταν του ΝΙΠΛΑΡΟΥ το φιλιππινεζακι θα ημουν ο κηπουρος του τσαμπα.ΤΣΑΜΠΑ.
Αν ειναι σκαμπο μπαρ τη λες και νορμαλ
ο νιπλης ειναι φιλος και ακρη μου δυνατη.ξερω πολλα αλλα δεν μιλαω.ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΜΕ.και πουλ μποι,ειναι εκμεταλευτης ο νιπλ θελει πολυεργαλεια.
δουλευεις στη καβα που του πας τη ζεροου?ο νιπλης ειναι φιλος και ακρη μου δυνατη.ξερω πολλα αλλα δεν μιλαω.ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΜΕ.
εδω γραφε μην σε δω να γραφεις στο γιουροδουλευεις στη καβα που του πας τη ζεροου?
θα σου απαντησω αλλα και εγω φοβαμαι.εδω γραφε μην σε δω να γραφεις στο γιουρο
δουλευεις στη καβα που του πας τη ζεροου?
αρνουμαι να απαντησω σε κατι που ενδεχομενως μπορει να χρησιμοποιηθει εναντιον μου..ΑΡΝΟΥΜΑΙ.δουλευεις στη καβα που του πας τη ζεροου?
ανοιξε μου την καρδια σου ΑΛΛΑ ΕΔΩ γιατι θα σε γαμησωθα σου απαντησω αλλα και εγω φοβαμαι.
και εγω με φοβαμαι.ανοιξε μου την καρδια σου ΑΛΛΑ ΕΔΩ γιατι θα σε γαμησω