athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.011
- Πόντοι
- 12.756
τι τα θες φιλε Καραμανη να ειμαστε καλα να γραφουμεΡε μαλακες εχετε παρει χαμπαρι οτι γραφουμε 10 βαρια 15 ατομα μονο σε ολο το σαη;
τι τα θες φιλε Καραμανη να ειμαστε καλα να γραφουμεΡε μαλακες εχετε παρει χαμπαρι οτι γραφουμε 10 βαρια 15 ατομα μονο σε ολο το σαη;
Φαντάσου να βγάλεις και τους κλώνουςΡε μαλακες εχετε παρει χαμπαρι οτι γραφουμε 10 βαρια 15 ατομα μονο σε ολο το σαη;
τον αλεξανδρο τον εβαλές μεσα αν ναι βγαλε απο χτες εχει να φανει.Ρε μαλακες εχετε παρει χαμπαρι οτι γραφουμε 10 βαρια 15 ατομα μονο σε ολο το σαη;
Γιατί δεν σου μιλάει πια ο Πουσυ;τον αλεξανδρο τον εβαλές μεσα αν ναι βγαλε απο χτες εχει να φανει.
πουτσα σου καραμαναρε.που χαλαστηκες?οτι εξω ζουν οι εφταλιγουροι πλεμπαιοι και πινουν μια μπυρα στα 8Ρε μαλακες εχετε παρει χαμπαρι οτι γραφουμε 10 βαρια 15 ατομα μονο σε ολο το σαη;
για να μην τον αποκαλυψω.Γιατί δεν σου μιλάει πια ο Πουσυ;
σε κατουρησε και πηγε για ύπνογια να μην τον αποκαλυψω.
ελα μωρε ο μαλακας τωρα ηταν ο κλασσικος μπαφιαρης πουσυς το μεσημερι ομως.σε κατουρησε και πηγε για ύπνο
η ειρηνη σιγουρα αλλα οχι απο τον πουσυ.Ειπαμε σημερα ειναι η μερα που γαμανε ολοι…
εσυ σιγουρα οχι.Και ποιος τη γαμαγε δηλαδη σηκερα;;;
Καλα εγω…εσυ σιγουρα οχι.
σκυταλοδρομια την πανε σκυταλοδρομια.Καλα εγω…
Ρε γνωριστε μου το καπχοιος το ειρηνακι μπας και…ξυπνησει το θηριο!!!!σκυταλοδρομια την πανε σκυταλοδρομια.
xartaki τα μοιραζει ο πουσυς.Ρε γνωριστε μου το καπχοιος το ειρηνακι μπας και…ξυπνησει το θηριο!!!!
σε οικο δε κανει τσιου αν πας?Ρε γνωριστε μου το καπχοιος το ειρηνακι μπας και…ξυπνησει το θηριο!!!!
Οχι δε μπορω.. ανχωνομαι! Εκτος αν δοκιμασω κανα σιαλις η βιαγκρα που αρχιζω κ το σκεπτομαι σοβαρα πλεον…σε οικο δε κανει τσιου αν πας?
φερε μια σπιτι...αλλα τι το θες το βιαγκρα στο μπουρδελο για να χυσεις σε 10 χρονια? 10 λεπτα εχειςΟχι δε μπορω.. ανχωνομαι! Εκτος αν δοκιμασω κανα σιαλις η βιαγκρα που αρχιζω κ το σκεπτομαι σοβαρα πλεον…
Δε μπορω αλλο θελω να γαμησω!