athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.616
- Πόντοι
- 12.756
φιλε μαςευχαριστω με γλυτωσατε απο μια πραξη απελπησιας.
φιλε μαςευχαριστω με γλυτωσατε απο μια πραξη απελπησιας.
Εσενα χορτασμένε σε γάμησε το Ρηνιώ καλά πριν, δε θέλω να σε αποτελειωσω.ευτυχως που εχουμε και εσενα τον μαλακα που κοιτας τα στατιστικα , σαν 20χρονη αγαμητη μπαζόλα του ινσταγκραμ, και μας ανοιγεις τα μάτια αρχηγέ μου.
μπες σε 3 χρόνια και εσύευχαριστω με γλυτωσατε απο μια πραξη απελπησιας.
κανει δουλειες σπιτι,πατα λαικ μην γαμηθουμε.μια ερωτηση θα σου κανω εσυ που εισαι πανεξυπνος....γιατι γραφει τοσο λιγο το Ρηνιω;μαγειρευει και φοβαται μην καψει το φαι;
Θα λείψεις σε εμάς τους μόνους πραγματικούς φίλους σουΣημερα στη παραλια ενας πιτσιρικας και τρια γκαβλακια με βυζαρες και κωλαρες εκαναν παιχνιδι στο νερο…
Ολοι θα μπορουσαν να ναι παιδια μου…
ο πιτσιρικας ειχε μια καβαλημενη πανω του παντα, χουφτωνε, εκανε , εδειχνε…χαμος… και γω εχω να πλησιασω η να αγγιξω γυναικα 4 ολοκληρα χρονια…
Για να μη πω οτι πρωτοαγγιξα γυναικα μετα την εφηβια, πρωτογαμησα στα…22 και μαλιστα πουτανα και πρωτοκανα σχεση στα…..30!
Απ οπου και να το πιασεις σκαρτος κι ανωμαλος ειμαι… Αν αυριο ψοφησω δε θα λειψω σε κανεναν!
ε δεν θα εχει και τιποτα ο μπαροςμπες σε 3 χρόνια και εσύ
εδω θα ειναι και θα μετράει τα λαικ και του ποντους σου μην στεναχωριεσαι
πατα λαικ ανεβαινουμε.ε δεν θα εχει και τιποτα ο μπαρος
εσενα δεν χορταινω να γαμαω, γι αυτο εκλασα το Ρηνιώ και βγαζει γκρινιαΕσενα χορτασμένε σε γάμησε το Ρηνιώ καλά πριν, δε θέλω να σε αποτελειωσω.
εγω δεν συνεισφερω ξηγιεμαι ο καθενας την κηδεια μονος του.Θα λείψεις σε εμάς τους μόνους πραγματικούς φίλους σου
βλεπω μια εμμονη απο το Ρηνιω προς εσενα σε μαλακα...το σκατα;και γιατι;εσενα δεν χορταινω να γαμαω, γι αυτο εκλασα το Ρηνιώ και βγαζει γκρινια
την ροδέλα σου θα σου δωσω στο χέρι και μετα θα σου κάνω και λαικ για να μην μου κλαις
μονο αγαπη,ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ρε μουνια
εχει να παει η πουτσα γονα και κατσε εσυ μαλακα να κλαψουριζεις καλα ειπα εγω νεο αθλημα η ρηνιιω πουτσαλοδρομια απο πουτσα σε πουτσα και χωρις διαλλειμα.μωρο θα καει το φαγητο
πηγαινε μεσα και μην την λες στους κολλητους μου
θα βγει με τις φιλες της το βραδυ εγω παρτακυ στο μπου
43 χρονών κοτζάμ μαλάκας έφτασες και γράφεις όλη μέρα σε φόρουμ ρε δυστυχισμενε, μέχρι και το μουνί σε γλέντησε και έφυγε.εσενα δεν χορταινω να γαμαω, γι αυτο εκλασα το Ρηνιώ και βγαζει γκρινια
την ροδέλα σου θα σου δωσω στο χέρι και μετα θα σου κάνω και λαικ για να μην μου κλαις
Σημερα στη παραλια ενας πιτσιρικας και τρια γκαβλακια με βυζαρες και κωλαρες εκαναν παιχνιδι στο νερο…
Ολοι θα μπορουσαν να ναι παιδια μου…
ο πιτσιρικας ειχε μια καβαλημενη πανω του παντα, χουφτωνε, εκανε , εδειχνε…χαμος… και γω εχω να πλησιασω η να αγγιξω γυναικα 4 ολοκληρα χρονια…
Για να μη πω οτι πρωτοαγγιξα γυναικα μετα την εφηβια, πρωτογαμησα στα…22 και μαλιστα πουτανα και πρωτοκανα σχεση στα…..30!
Απ οπου και να το πιασεις σκαρτος κι ανωμαλος ειμαι… Αν αυριο ψοφησω δε θα λειψω σε κανεναν!
θα της περάσει τύπε, είναι σκληρό κοριτσάκι.βλεπω μια εμμονη απο το Ρηνιω προς εσενα σε μαλακα...το σκατα;και γιατι;
τις γυναικες τις σεβομαστε και τις αφηνουμε ελευθερεςεχει να παει η πουτσα γονα και κατσε εσυ μαλακα να κλαψουριζεις καλα ειπα εγω νεο αθλημα η ρηνιιω πουτσαλοδρομια απο πουτσα σε πουτσα και χωρις διαλλειμα.
ΓΥΝΑΙΚΑ ειναι η Ειρηνη οχι κοριτσακιθα της περάσει τύπε, είναι σκληρό κοριτσάκι.
για αυτο σε σεβομαι.τις γυναικες τις σεβομαστε και τις αφηνουμε ελευθερες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΓΥΝΑΙΚΑ ειναι η Ειρηνη
εσύ μπορεί να λές ότι θες, εγω σου λέω ότι είναι κατσίκα!ΓΥΝΑΙΚΑ ειναι η Ειρηνη