baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
και ολοι θελουν να μου κανουν λαικ αλλα δεν μπορουν,γαμημενο συστημα.52 ατομα παρακολουθουν τα ποιοτικα ποσταρισματα μας
και ολοι θελουν να μου κανουν λαικ αλλα δεν μπορουν,γαμημενο συστημα.52 ατομα παρακολουθουν τα ποιοτικα ποσταρισματα μας
γιατι ποσα μελη νομιζεις οτι εχει το μπου τυπε;
τυπε αν δεν εχεις πανω απο 1000 λαικ μην περιμένεις απάντησηγιατι ποσα μελη νομιζεις οτι εχει το μπου τυπε;
και ολοι θελουν να μου κανουν λαικ αλλα δεν μπορουν,γαμημενο συστημα.
α προποΤυπε θα του πω να μου αναμιξει τρια διαφορετικα μπλεντ σ ενα μπουκαλι και να μου το σερβιρει με μαυρη σοκολατα και φουντουκια
ε πως παλια ειχε
και το προπο στον ΟΠΑΠα προπο
το τοτεμ π ελεγες δεν ειναι αυτο στην παραλιακη , αυτο ειναι το τραστ
το τοτεμ ειναι στο μπραχαμι
τυπε ειχες καιρο να με ποσταρειςτυπε ειμαστε καμια δεκαρια μελη ολα και ολα,και οι υπολοιποι 150 χιλιαδες ειναι κλωνοι του ντοπα
και πιο παλια του τσομπανη...φυγανε και αδειασε το σαιτυπε ειμαστε καμια δεκαρια μελη ολα και ολα,και οι υπολοιποι 150 χιλιαδες ειναι κλωνοι του ντοπα
Για αυτο το τοτεμ ελεγα στο μπραχαμι στον αγιο δημητριο! Εκει δουλευει η αλβανεζα με τους βυζους… Το τραστ επισης το ξερω καλα..α προπο
το τοτεμ π ελεγες δεν ειναι αυτο στην παραλιακη , αυτο ειναι το τραστ
το τοτεμ ειναι στο μπραχαμι
Για πόσο καιρό θα μου πρηζεις το πούτσο για να ξερω; Αν ήξερα ότι ξεκινάς κρεβατομουρμούρα δε θα στην ελεγα, αν και σε θυμόμουν από παλιά ότι τον έχεις ξεχειλωσεικάτσε να κανω εγω οτι γελάω μην μπει κανας επισκεπτης μετα απο χρόνια και τον χασουμε με τις μαλακίες σου
ηρθε η ωρα να κατηφορισεις Γλυφαδα να μεινει μονο το ασπραδι απο τα ματια σουΓια αυτο το τοτεμ ελεγα στο μπραχαμι στον αγιο δημητριο! Εκει δουλευει η αλβανεζα με τους βυζους… Το τραστ επισης το ξερω καλα..
Και του λιλατυπε ειμαστε καμια δεκαρια μελη ολα και ολα,και οι υπολοιποι 150 χιλιαδες ειναι κλωνοι του ντοπα
που ειναι τα παλια χρονια που μας κοιταγε ο κοτοσταματακης πισω απο τους καδους,ο βατραχος που ξεκινησε πρωτος τις εκπομπες μαγειρικης ο τζι ελ που καθε πασχα μοιραζε φρεσκογαμημενο προβατακι.αααααααααααααααααααααααααααααχ μελαγχολια μου εσυ κυρια μου.και πιο παλια του τσομπανη...φυγανε και αδειασε το σαι
που ειναι τα παλια χρονια που μας κοιταγε ο κοτοσταματακης πισω απο τους καδους,ο βατραχος που ξεκινησε πρωτος τις εκπομπες μαγειρικης ο τζι ελ που καθε πασχα μοιραζε φρεσκογαμημενο προβατακι.αααααααααααααααααααααααααααααχ μελαγχολια μου εσυ κυρια μου.
τυπε ειχες καιρο να με ποσταρεις
οκ νταξει τοτεΓια αυτο το τοτεμ ελεγα στο μπραχαμι στον αγιο δημητριο! Εκει δουλευει η αλβανεζα με τους βυζους… Το τραστ επισης το ξερω καλα..
α τυπε οκτυπε ετυχε να θιξεις το θεμα οτι ειμαστε τρεις κι ο κουκος στο μπου,γιαυτο σε ποσταρισα
φιρμα θα σε κανω εγω πουτανα εδω μέσα , ΦΙΡΜΑΓια πόσο καιρό θα μου πρηζεις το πούτσο για να ξερω; Αν ήξερα ότι ξεκινάς κρεβατομουρμούρα δε θα στην ελεγα, αν και σε θυμόμουν από παλιά ότι τον έχεις ξεχειλωσει
Α οκ Ανέβηκε το επίπεδο, εφυγακαι το προπο στον ΟΠΑΠ
δεν φταιω εγω, ο λιονταρος μου ειπε να στο γραψω για να μην αυξηθουν αποτομα τα λαικ του
και πιο παλια του τσομπανη...φυγανε και αδειασε το σαι