pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
και ο λακης εδω ειναι παντωςτυπε το σαη εχει χασει την αιγλη του.παλια οι γαμωμανες πηγαινανε συννεφο
και ο λακης εδω ειναι παντωςτυπε το σαη εχει χασει την αιγλη του.παλια οι γαμωμανες πηγαινανε συννεφο
ναι αλλα εχει ανεβει επιπεδο οπως βλεπειςτυπε το σαη εχει χασει την αιγλη του.παλια οι γαμωμανες πηγαινανε συννεφο
περειμενε δεκα λεπτα κατι θα γινει και εδω.τυπε το σαη εχει χασει την αιγλη του.παλια οι γαμωμανες πηγαινανε συννεφο
βουκολικο θα λες,ΒΟΥΚΟΛΙΚΟφιρμα θα σε κανω εγω πουτανα εδω μέσα , ΦΙΡΜΑ
μεχρι και μπανεράκι θα σου βαλω στην αρχικη σελίδα
"Καντε λαικ στην γατουλα να σας πιει τα χύσια ΟΥΛΑ "
εβαλα και λιγο βλαχικο για να μην νομιζουν οτι εισαι κλωνος και να πιασεις και κανα χωριάτη που σου αρεσουν που βρωμανε στανη.
εδω ειμαστε ολοι με επιπεδο δεν κανουμε τετοια ρε μαλακαπερειμενε δεκα λεπτα κατι θα γινει και εδω.
Το ξερω! Και μου χε πει κι αλλη αν ερθω να τους ειδιποιησω να μου ανοιξουν στα κρυφα να μπω!!οκ νταξει τοτε
γενικα εκει φερνει 3-4 μπαργουμεν π χορευουν κιολας κανουν διαλλειματικες απο το μπαρ και βγαινουν με το τουμπερλεκι εξω
αφου τις προαλλες που βγηκα απο το μαγαζι π τα επινα πιο πανω με σταματανε ενα ζευγαρι και μ λεει που ειναι το τοτεμ
το τοτεμ το ειχαν πιασει τα χριστουγεννα πρωτοχρονια ειχε φαει προστιμο εβαζε στα κρυφα κοσμο μεσα στην καραντινα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
α τυπε οκ
καλα τοτε
και ο λακης εδω ειναι παντως
πρεπει να ανοιχτουμε και επαρχια, εκει ειναι το χρήμαβουκολικο θα λες,ΒΟΥΚΟΛΙΚΟ
βουκολικο θα λες,ΒΟΥΚΟΛΙΚΟ
εδω ειμαστε ολοι με επιπεδο δεν κανουμε τετοια ρε μαλακα
εδω οχι ειμαστε ολοι με μεταπτυχιακο ρε δεν βλεπεις ποιοτητα;
τυπε το κακο δεν αργει και πολυ να γινει
εχω τον κουμπαρο μου στρατιωτικος και αρνητης και του λεω τωρα ετοιμασου κοτα η εμβολιο η πουλο,κοκοκοκοκο τι θα κανει θα χασει το τσαμπα χρημα ξεκουραστο και ανετο η θα συνεχισει να το παιζει τσαμπα μαγκας.βουκολικο θα λες,ΒΟΥΚΟΛΙΚΟ
εδω ειμαστε ολοι με επιπεδο δεν κανουμε τετοια ρε μαλακα
Ξεκαρδιστικό, πάλι καλά που έχεις τον Αθηναίο τον καλόκαρδο και σε στηριζει. Bye loser!φιρμα θα σε κανω εγω πουτανα εδω μέσα , ΦΙΡΜΑ
μεχρι και μπανεράκι θα σου βαλω στην αρχικη σελίδα
"Καντε λαικ στην γατουλα να σας πιει τα χύσια ΟΥΛΑ "
εβαλα και λιγο βλαχικο για να μην νομιζουν οτι εισαι κλωνος και να πιασεις και κανα χωριάτη που σου αρεσουν που βρωμανε στανη.
κάτι ξερει και το λεει ο Πουσυ αυτοεδω οχι ειμαστε ολοι με μεταπτυχιακο ρε δεν βλεπεις ποιοτητα;
και σενα στηριζω ρε μουνι ολο τον καλο τον κοσμο γιατι γαμιεσαι ετσι;Ξεκαρδιστικό, πάλι καλά που έχεις τον Αθηναίο τον καλόκαρδο και σε στηριζει. Bye loser!
τρεχοντας θα το κανει,ΤΡΕΧΟΝΤΑΣεχω τον κουμπαρο μου στρατιωτικος και αρνητης και του λεω τωρα ετοιμασου κοτα η εμβολιο η πουλο,κοκοκοκοκο τι θα κανει θα χασει το τσαμπα χρημα ξεκουραστο και ανετο η θα συνεχισει να το παιζει τσαμπα μαγκας.
Τυπε σα το ραντεβου θανατου που χε δωσει τυπος αχιλλεας77 σε τυπο τραμουντανα εξω απο το…ναυτικο νοσοκομειο για να μπορει να…νοσηλευτει κατευθειαν μετα το ξυλο δεν εχω ξαναδει δω μεσατυπε σαν τις γαμωμανες που πεφτανε,και ελεγε ο ενας τυπος να γαμησει το νεκρο κρανιο της μανας του αλλου τυπου,δεν εχει πια το σαη
πηγανε? εγω κατι πορετσανους ξερω.Τυπε σα το ραντεβου θανατου που χε δωσει τυπος αχιλλεας77 σε τυπο τραμουντανα εξω απο το…ναυτικο νοσοκομειο για να μπορει να…νοσηλευτει κατευθειαν μετα το ξυλο δεν εχω ξαναδει δω μεσα
έλα καυλιάρα μου , ακομα εδω εισαι ? στο προηγουμενο ειπες οτι φευγεις και δεν το προσεξα αυτο τόσοΞεκαρδιστικό, πάλι καλά που έχεις τον Αθηναίο τον καλόκαρδο και σε στηριζει. Bye loser!
Τυπε σα το ραντεβου θανατου που χε δωσει τυπος αχιλλεας77 σε τυπο τραμουντανα εξω απο το…ναυτικο νοσοκομειο για να μπορει να…νοσηλευτει κατευθειαν μετα το ξυλο δεν εχω ξαναδει δω μεσα