brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.745
- Πόντοι
- 2.606
Μεγαλεία τυπε στο Ιθάκη την πηγες για ψάρι ;τι τις θελετε τις γυναικες ρε;40 ευρω μου στοιχισε η βολτα με την γυναικα
Μεγαλεία τυπε στο Ιθάκη την πηγες για ψάρι ;τι τις θελετε τις γυναικες ρε;40 ευρω μου στοιχισε η βολτα με την γυναικα
μελι λαδι ρε μαλακα...40 ευρω σε σουβλατζιδικο για 2 ατομα να πουμεΜεγαλεία τυπε στο Ιθάκη την πηγες για ψάρι ;
τωρα οσον αφορα τις γυναικες οσο ειναι μικρες και εχουν δυναμη,ναι μετα τα 30 αν μενουν μονες ομως δεν νομιζω να ειναι απο επιλογη τους.
φιλε οτι αφηνεις σε αφηνειΠολυ σημαντικο αυτο που ειπες!
Εγω την εχω χασει εντελως την επαφη με γυναικα… ουτε να τους μιλησω δε μπορω… τους μιλαω οπως μιλαω σε αντρες! Και φαινεται οτι τα χανω οταν αντικρυσω γυναικα ακομα και αν ειναι μια απλη σεβιτορα, πωλητρια, υπαλληλος κλπ… κομπιαζω σαν εφηβος!
Μεγαλη υποθεση οταν χανεις εντελως την επαφη με το γυναικειο φυλλο…
Δεν λες πάλι καλά που δέχτηκε η κοπέλα να βγει έξοδο σαββατιατικα σε σουβλατζίδικο μιλασ κιόλας ότι κάταξοδεύτηκεςμελι λαδι ρε μαλακα...40 ευρω σε σουβλατζιδικο για 2 ατομα να πουμε
αυτη ηθελε ρε...εγω ηθελα παραλιες ποτακια κλπ..Δεν λες πάλι καλά που δέχτηκε η κοπέλα να βγει έξοδο σαββατιατικα σε σουβλατζίδικο μιλασ κιόλας ότι κάταξοδεύτηκες
εσυ τυπε κοιτα να φτιαξεις λιγο την επικοινωνια σου με το αλλο φυλο και ασε τι κανουν οι αλλοι.Γενικως μπορεις να μη κοιτας τι κανουν οι αλλοι?Μια χαρά επιλογές έχουν και μετά τα 30,ένα σωρό μπακούρηδες έχει σ'αυτές τις ηλικίες που παρακαλάνε όλοι για σχέση/γάμο
Είσαι ρε πουστη κοσμοπολίτης των φτωχώναυτη ηθελε ρε...εγω ηθελα παραλιες ποτακια κλπ..
Επιβαρυμένη ταρίφαβαλε και την μουρμουρα,το σπασιμο αρχιδιων
και δεν την εβαλες να πλερωσει?μελι λαδι ρε μαλακα...40 ευρω σε σουβλατζιδικο για 2 ατομα να πουμε
παραλιες ποτακια κακος συνδιασμος,ελπιζω να πηγαινες σε οργανωμενη με μπειγουοτς.αυτη ηθελε ρε...εγω ηθελα παραλιες ποτακια κλπ..
Μόνο κάτι ζώα παρακαλάνε τις 30+ για σχέση/γάμο...εκτός και αν η 30+ είναι όμορφη, με χρήμα και καριέρα...αλλιώς τι να το κάνει το πουρό ένας επιτυχημένος?Μια χαρά επιλογές έχουν και μετά τα 30,ένα σωρό μπακούρηδες έχει σ'αυτές τις ηλικίες που παρακαλάνε όλοι για σχέση/γάμο
Οι πιτσιρικες ειναι παντα ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑπου δεν μπορουν να διαχειρισθουν ενδιαφερον ενος γνησιου ανδρα γιατι πολυ απλα δεν ξερουν τι να κανουν.Ας βολευτουν με μαγκοπουστρακια κοντα στην ηλικια και ΚΥΡΙΩΣ κοντα στο χαμηλο νοητικο τους επιπεδο.Ε και περιμένουν να τους την πέσει κάθε άγνωστος για να βρουν γκόμενο;Τι λες τώρα;
Όλες έχουν φίλους,γνωστούς που τις θέλουν,όλες έχουν τα λιγούρια στα σόσιαλ,από επιλογή τους μένουν μόνες όσες μένουν.Ο άντρας δεν έχει αυτές τις επιλογές,άντε να'χει καμια πρώην απ'το σχολείο που θα την παρακαλάει μετά από 20 χρόνια μπας και τον ξαναθυμηθεί
Και παλι:θα πουν σε ποια κατηγορια παιζουν...οι γυφτολα'ι'κατζες...μονο για μπουζουκια να τον κουνανε σε κανα τραπεζι ειναι οι σαυρες...τα λιμα...οι λινατσες.ερχονται και οι Maiden.....εκει να τις πας.....τι Archive τωρα...
Αυτα να τα δουν οι γονεις μου που με θελουν παντρεμενο?τι τις θελετε τις γυναικες ρε;40 ευρω μου στοιχισε η βολτα με την γυναικα
Αυτες κυνηγουσα μια ζωη τυπε (γιατι ειμαι κι εγω λαικατζας) και μου τυχαιναν ολο ροκουδες κι εντεχνες! Ακουγανε μπουζουκια και βγαζανε σπυριαΚαι παλι:θα πουν σε ποια κατηγορια παιζουν...οι γυφτολα'ι'κατζες...μονο για μπουζουκια να τον κουνανε σε κανα τραπεζι ειναι οι σαυρες...τα λιμα...οι λινατσες.
μπουζουκια με το ζορι οι καριολες ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ αλλιως ας μεινουν σπιτι μονες να τριβουν κλειτοριδαΑυτες κυνηγουσα μια ζωη τυπε (γιατι ειμαι κι εγω λαικατζας) και μου τυχαιναν ολο ροκουδες κι εντεχνες! Ακουγανε μπουζουκια και βγαζανε σπυρια
Να το αποθηκεύσεις να στέλνεις το ίδιο για λιγότερη κούρασηκαποιες φορες σκεφτομαι να στειλω κανενα ηχητικο γιατι βαριεμια να γραφω
Και γιατί έδωσες 40€ για να πας σε σουβλατζίδικο, και δεν πήρες μια μέτρια free Lancer με 30€ και 5€ το ξενοδοχείο; θα σου είχε πάρει εξαίρετη πίπα, θα είχες γαμήσει μουνί και κώλο, και θα έφευγες κύριος, χωρίς να σου γκρινιάξει, ή να έχει απαιτήσειςμελι λαδι ρε μαλακα...40 ευρω σε σουβλατζιδικο για 2 ατομα να πουμε