Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.499
- Πόντοι
- 14.936
τι τις θελετε τις γυναικες ρε;40 ευρω μου στοιχισε η βολτα με την γυναικα
τι τις θελετε τις γυναικες ρε;40 ευρω μου στοιχισε η βολτα με την γυναικα
γιατι συζω πανω απο 3 χρονιαΚαι γιατί έδωσες 40€ για να πας σε σουβλατζίδικο, και δεν πήρες μια μέτρια free Lancer με 30€ και 5€ το ξενοδοχείο; θα σου είχε πάρει εξαίρετη πίπα, θα είχες γαμήσει μουνί και κώλο, και θα έφευγες κύριος, χωρίς να σου γκρινιάξει, ή να έχει απαιτήσεις
Και γιατί έδωσες 40€ για να πας σε σουβλατζίδικο, και δεν πήρες μια μέτρια free Lancer με 30€ και 5€ το ξενοδοχείο; και δωρο τα χλαμυδια θα σου είχε πάρει εξαίρετη πίπα, θα είχες γαμήσει μουνί και κώλο, και θα έφευγες κύριος, χωρίς να σου γκρινιάξει, ή να έχει απαιτήσεις
δλδ ρε μουνι θα ερχοτανε η παναγιωταρου θα σου εβαζε το μουνι στη μουρη και θα τις ελεγες συγνωμη συζψ 3 χρονια.γιατι συζω πανω απο 3 χρονια
πολλα λαικ γιατι πανω απο χρονο παθαινω αλλεργικο σοκ..γιατι συζω πανω απο 3 χρονια
ποτε θα παντρευτεις;ενημερωσε μας γιατι εγω και Νιπλαρος θελουμε να σου κανουμε δωρο
Ετσι ρε ΑΘΗΝΑΙΕ!!! Πεστα!!!!!μπουζουκια με το ζορι οι καριολες ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ αλλιως ας μεινουν σπιτι μονες να τριβουν κλειτοριδα
ενταξει στα 45 αποφασισα να το κανωπολλα λαικ γιατι πανω απο χρονο παθαινω αλλεργικο σοκ..
δεν γνωριζω δεν απαντωδλδ ρε μουνι θα ερχοτανε η παναγιωταρου θα σου εβαζε το μουνι στη μουρη και θα τις ελεγες συγνωμη συζψ 3 χρονια.
ενταξει ο αλλος ειναι μπρουκλης και θα μου κανει καλο δωρο εσυ τι θα μου κανεις οδοντογλυφιερα?ποτε θα παντρευτεις;ενημερωσε μας γιατι εγω και Νιπλαρος θελουμε να σου κανουμε δωρο
θα εκπλαγεις μαλακα...μετρητο θα σου σκασω,ΜΕΤΡΗΤΟ πολλα λεφταενταξει ο αλλος ειναι μπρουκλης και θα μου κανει καλο δωρο εσυ τι θα μου κανεις οδοντογλυφιερα?
καραμαναρε αλητη μπουζουκοβιε..Ετσι ρε ΑΘΗΝΑΙΕ!!! Πεστα!!!!!
Μπουζουκια ρε να νεβαινεινη καριολαρα στο τραπεζι να κουναει κωλαρα και βυζαρες και να νοιγεις τις μπουκαλαρες απο κατω!
παλι καλα γιατι ο αλλος θα μου δωσει επιταγη 10 χιλιαρικα με ληξη 10/19.θα εκπλαγεις μαλακα...μετρητο θα σου σκασω,ΜΕΤΡΗΤΟ πολλα λεφτα
κουταβουλιας θα παρει αλλο δωρο....ενα διμετρο απο μπαλετο που ξερει τι να το κανει..εσυ καλα εισαι με μετρητα το αλογο δνε θα ηξερες να το κουμανταρειςκουταβουλια παντρεψου ρε ο αθηναιος σκαει μετρητο τις οικονομιες του που μαζευει σε βαζακι.
στο γαμο του πουσυ θα εχουμε και αλογα και βιολια και χρυσα και αργυρα και οτι γενικα μπορουν να μαζεψουν απο μπουκα.κουταβουλιας θα παρει αλλο δωρο....ενα διμετρο απο μπαλετο που ξερει τι να το κανει..εσυ καλα εισαι με μετρητα το αλογο δνε θα ηξερες να το κουμανταρεις
καλα μην κοροιδευεις γιατι εχω μεινει μαλακας πολλες φορες σε σκηνικα.κουταβουλια παντρεψου ρε ο αθηναιος σκαει μετρητο τις οικονομιες του που μαζευει σε βαζακι.
κουταβουλιας θα παρει αλλο δωρο....ενα διμετρο απο μπαλετο που ξερει τι να το κανει..εσυ καλα εισαι με μετρητα το αλογο δνε θα ηξερες να το κουμανταρεις
Στειλε μερικες τετοιες απο το παρελθον σου και σε μενα...βαρεθηκα τις γυφτολα'ι'κες και αυτες που δεν πανε σινεμα...θηλυκοι καφροι!Αυτες κυνηγουσα μια ζωη τυπε (γιατι ειμαι κι εγω λαικατζας) και μου τυχαιναν ολο ροκουδες κι εντεχνες! Ακουγανε μπουζουκια και βγαζανε σπυρια
Απο σεξ κανεις τιποτα η προπονεισαι στην διαιτα για να δεις ποιο θα ειναι το μελλον;γιατι συζω πανω απο 3 χρονια
Στειλε καμια γυφτολαικη και το συζηταμε! Οχι αλλες κουλτουριαρες σινεματζουδες!Στειλε μερικες τετοιες απο το παρελθον σου και σε μενα...βαρεθηκα τις γυφτολα'ι'κες και αυτες που δεν πανε σινεμα...θηλυκοι καφροι!
αψογα μεχρι τωραΑπο σεξ κανεις τιποτα η προπονεισαι στην διαιτα για να δεις ποιο θα ειναι το μελλον;