Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.495
- Πόντοι
- 14.936
καραμαναρε κατι τετοιο θες μου φαινεται.Στειλε καμια γυφτολαικη και το συζηταμε! Οχι αλλες κουλτουριαρες σινεματζουδες!
μαρια λαχανιωτη το ονομα της.
καραμαναρε κατι τετοιο θες μου φαινεται.Στειλε καμια γυφτολαικη και το συζηταμε! Οχι αλλες κουλτουριαρες σινεματζουδες!
η ζετα μακρη..Στειλε καμια γυφτολαικη και το συζηταμε! Οχι αλλες κουλτουριαρες σινεματζουδες!
η τινα μελα.Στειλε καμια γυφτολαικη και το συζηταμε! Οχι αλλες κουλτουριαρες σινεματζουδες!
Πωωωωωωπωπωω κουταβουλιαρε μεστειλες σαββατιατικακαραμαναρε κατι τετοιο θες μου φαινεται.
μαρια λαχανιωτη το ονομα της.
νταρα μπουμπαμαραΠωωωωωωπωπωω κουταβουλιαρε μεστειλες σαββατιατικα
ε τοτε δεν στελνω αλλες γαμησε τα.Και να μη μπορω να το μπαιξω…
Οχι στειλε! Θα τον ζωρισω! Εχω εκπαιδευτει και τον μπαιζω …χωρις στυση!ε τοτε δεν στελνω αλλες γαμησε τα.
αντε τελευταια τραγουδιαρα.Και να μη μπορω να το μπαιξω…
Πολυ σημαντικο αυτο που ειπες!
Εγω την εχω χασει εντελως την επαφη με γυναικα… ουτε να τους μιλησω δε μπορω… τους μιλαω οπως μιλαω σε αντρες! Και φαινεται οτι τα χανω οταν αντικρυσω γυναικα ακομα και αν ειναι μια απλη σεβιτορα, πωλητρια, υπαλληλος κλπ… κομπιαζω σαν εφηβος!
Μεγαλη υποθεση οταν χανεις εντελως την επαφη με το γυναικειο φυλλο…
εσυ να μην ντρπεσαι να ντραπουν αυτοι που σε διαβασαν.μπαινω να διαβασω τα χθεσινοβραδυνα αισχη μου
αψογα μεχρι τωρα
αυτο το καρνεζέικο έχει ΤΑ τεμαχια...και χριστιαννα καρνεζη
Το βαργιεμαι το τουιτερ τυπε μου… Για διασημους ειναι μονοΕμπα twitter τυπε
Θα βαρεθεις να μιλας με μουνια
δεν ειναι ελληνιδα αλλα ειναι γαμα τα..Οχι στειλε! Θα τον ζωρισω! Εχω εκπαιδευτει και τον μπαιζω …χωρις στυση!