Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.934
- Πόντοι
- 12.756
τελικά δεν θα διαγραφεις ?Saul Goodman
It's all good man
?
τελικά δεν θα διαγραφεις ?Saul Goodman
It's all good man
?
Τι αναγκη εχει ρε;;; ΒΡΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ! Ε πουσυ;;τελικά δεν θα διαγραφεις ?
μαλλον ναι ή μαλλον όχι ?Ε μάλλον λογικα
Επεσε σε καλο παιδι η Ειρηνη παντως,ειναι λεβεντης ο LionSaul Goodman
It's all good man
?
λεβενταροςΕπεσε σε καλο παιδι η Ειρηνη παντως,ειναι λεβεντης ο Lion
Εχεις ρουμςτουλετ εκει τυπε?Καλοκαίρι είναι πάντως, αν κάποιος ψάχνει...
Ο βράχος του κερατά
No, πολύ πιο μακριά είμαι.Εχεις ρουμςτουλετ εκει τυπε?
Tύπε ξεκίνα περπάτημα να χάσεις κανά κιλό και να μπεις λίγο σε φόρμα και μετά πήγαινε σε εύκολες πορείες σε βουνά/δάση με ορειβατικούς συλλόγους εκεί στην Αθήνα, έχει μπόλικους. Πηγαίνουν Πάρνηθα, Υμηττό κλπ. Θα δεις βελτίωση.Λειτουργικος… δεν εχω αφησει τον εαυτο μου… κανω πραγματα αλλα τιποτα δε μου δινει χαρα… παντα θλιμμενος! Και…μονος!
Όντως ρε τύπε. Διαβάζω κάποιους που κάνουν αμάν να βρούνε γκόμενα και βγάζω το συμπέρασμα ότι μάλλον δεν είχαν ποτέ! Ή τρολάρουν, ή είναι γκόμενες και κάνουν πλάκα ή έχουν αλτσχάημερ και ξέχασαν πώς ήταν. Ή μόνο εγώ είμαι περίεργος και τις βαριέμαι ή με αγχώνουν ή σκέφτομαι ποιος τις πηδάει πίσω από την πλάτη μου. Άλλα αν ήμουν εγώ ο περίεργος δε θα χώριζαν σχεδόν όλες οι σχέσεις και δε θα ήταν το κέρατο στο 80%Βλέπω κάποιους που παραπονιουνται γιατί δεν έχουν γκόμενά, καποτε έτσι ήμουν και εγώ, όμως υπάρχει μια κινεζική παροιμία που λέει πρόσεχε τι εύχεσαι, τη βρήκα και εγώ λοιπόν κελεπούρι κάποιος θα πει, όμορφη νέα μορφωμένη κτλ, γάμος παιδιά κτλ κτλ, ε λοιπόν το τι τραβάω πλέον δεν περιγράφεται, μηδέν σεβασμός μηδέν εμπιστοσύνη μεταξύ μας, προσβολές κτλ κτλ, εγώ έχω καταλάβει ότι η ζωή είναι ωραία μόνο για τα παιδιά, μετά είναι λίγο πολυ χάλια για όλους, οπότε το καλύτερο θεωρώ είναι να τα γράφεις όλα, να περνάς όσο μπορείς καλύτερα, να κοιτάς τον εαυτό σου και να εκμεταλευεσαι αυτά που έχεις, γενικά να πηγαίνεις με το κύμα της ζωής και όχι εναντίον του
Περπατουσα ολο το λοκνταου! Χιλιομετρα καθε πρωι! Τωρα υποφερω απο τη ζεστη δε μπορω… απο οκτωβρη παλι… λιγο με προσοχη στη διατροφη εχασα κατι… επεσε λιγο η πολυ κοιλια αλλα ακομα εχω μελλονTύπε ξεκίνα περπάτημα να χάσεις κανά κιλό και να μπεις λίγο σε φόρμα και μετά πήγαινε σε εύκολες πορείες σε βουνά/δάση με ορειβατικούς συλλόγους εκεί στην Αθήνα, έχει μπόλικους. Πηγαίνουν Πάρνηθα, Υμηττό κλπ. Θα δεις βελτίωση.
Βλέπω κάποιους που παραπονιουνται γιατί δεν έχουν γκόμενά, καποτε έτσι ήμουν και εγώ, όμως υπάρχει μια κινεζική παροιμία που λέει πρόσεχε τι εύχεσαι, τη βρήκα και εγώ λοιπόν κελεπούρι κάποιος θα πει, όμορφη νέα μορφωμένη κτλ, γάμος παιδιά κτλ κτλ, ε λοιπόν το τι τραβάω πλέον δεν περιγράφεται, μηδέν σεβασμός μηδέν εμπιστοσύνη μεταξύ μας, προσβολές κτλ κτλ, εγώ έχω καταλάβει ότι η ζωή είναι ωραία μόνο για τα παιδιά, μετά είναι λίγο πολυ χάλια για όλους, οπότε το καλύτερο θεωρώ είναι να τα γράφεις όλα, να περνάς όσο μπορείς καλύτερα, να κοιτάς τον εαυτό σου και να εκμεταλευεσαι αυτά που έχεις, γενικά να πηγαίνεις με το κύμα της ζωής και όχι εναντίον του
Τι λες ρε ναυάγιο. Άκου εκεί τι λέει "δεν μπορείς να βγεις μόνος"Δεν γίνεται όμως να'σαι και μπακούρι.Χάνεις πράγματα που μόνος δεν μπορείς να τα καλύψεις
Έβλεπα τώρα κάτι τύπους με μηχανές,μ'ένα μουνάκι από πίσω,που πηγαίναν λογικά σε καμιά παραλία.Άλλοι με τα αμάξια.Μόνος σου τί να κάνεις;Να πας μόνος για μπάνιο;Ή να γυρνάς μόνος σαν τον Χάρο αν ο κολλητός σου πχ δεν μπορεί να βγει;
Το χω ξαναπει,χωρίς κάτι σταθερό σε γκόμενα,τρως γερή μοναξιά στις δικές μας ηλικίες.Γενικά δεν έχεις έναν άνθρωπο στη ζωή σου.Γιατί κακά τα ψέματα,η ζωή όλων κάποια στιγμή γίνεται σχεσοκεντρική.Αν δεν παίζει σχέση,γίνεται μπακουροκεντρική.
Χαμπίμπι πορνοφά, το πρόβλημα στις σχέσεις, εσάς των γιουνανιών είναι πως παίζετε με τους όρους των γυναικών.Όντως ρε τύπε. Διαβάζω κάποιους που κάνουν αμάν να βρούνε γκόμενα και βγάζω το συμπέρασμα ότι μάλλον δεν είχαν ποτέ! Ή τρολάρουν, ή είναι γκόμενες και κάνουν πλάκα ή έχουν αλτσχάημερ και ξέχασαν πώς ήταν. Ή μόνο εγώ είμαι περίεργος και τις βαριέμαι ή με αγχώνουν ή σκέφτομαι ποιος τις πηδάει πίσω από την πλάτη μου. Άλλα αν ήμουν εγώ ο περίεργος δε θα χώριζαν σχεδόν όλες οι σχέσεις και δε θα ήταν το κέρατο στο 80%
Συμφωνώ 100%. Γι'αυτό γεμίσαμε σαντμεν και κερατούκληδες!Χαμπίμπι πορνοφά, το πρόβλημα στις σχέσεις, εσάς των γιουνανιών είναι πως παίζετε με τους όρους των γυναικών.
Από τη φάση του φλερτ ή της γνωριμίας αυτές βάζουν τους όρους τους, κάνουν τα τεστ συμμόρφωσης και αν είστε αρκετά χειραγωγήσιμοι κερδίζετε κάτι που ονομάζετε σχέση με τα κλειδιά της διατήρησής της στη γυναίκα και τη συνεχή δική σας υποχωρητικότητα και ανοχή στα τερτίπια της εκάστοτε κυρίας. Η λεπτή γραμμή διατήρησης της σχέσης ή χωρισμού στις δικές σας επιφανειακές και σαρκικές επαφές, είναι μια συνάρτηση πλούτου για τον άντρα και ομορφιάς για τη γυναίκα.
Για εμάς τους Αραβότουρκους το γύναιο έχει μικρή αξία και αν αποφασίζει μόνη της γνωρίζουμε ότι θα είναι καταστροφικό. Ο άνδρας είναι αυτός που ορίζει τη μοίρα της και βέβαια μπορούμε να έχουμε όσες μπορούμε να συντηρήσουμε χωρίς αυτές να βγάζουν κιχ.
Το ότι η κοινωνία σας έχει αλλάξει και μετεξελιχθεί και ζείτε πλέον στον 21 αιώνα δεν σημαίνει πως έχει προοδεύσει προς το καλύτερο, αντιθέτως σας δημιουργούνται ασύμμετρα προβλήματα που μπορεί να είναι και το τέλος του πολιτισμού σας έτσι όπως τον ξέρετε , με παράλληλη επικράτηση των δικών μας παραδοσιακών αλλά λειτουργικών αξιών!