Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 586 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.998

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Νόμος του Murphy τύπε ... όταν κάτι δεν πάει καλά, όχι μόνο θα στραβώσει αλλά θα σε γαμήσει κιόλας :confused:
Δεν είναι τόσο απλό γιατί υποτίθεται ότι η σύντροφος είναι εκεί για τα δύσκολα και όχι με την πρώτη στραβή να βαράει κανόνι.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
764
Πόντοι
96
Πετάνε τα μπούτια έξω και αυτό μόνο τις φτάνει

Είναι και το κωλοσμαρτφον

Πλέον δεν βλέπεις γυναίκα που να μην είναι σκυμμένη όλη την ώρα σ'αυτό.Είναι τραγική η κατάσταση.Τί κάψιμο είναι αυτό ρε πούστη;
τα απαντα σου και γρηγορα Δασκαλε :rockon: :rockon:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.324
Πόντοι
3.556
Δεν είναι τόσο απλό γιατί υποτίθεται ότι η σύντροφος είναι εκεί για τα δύσκολα και όχι με την πρώτη στραβή να βαράει κανόνι.
Και αγάπη και προδέρμ .... Α!!!! ξέχασα ... και παγκόσμια ειρήνη !

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ο χωρισμός σου ήρθε μετά την απόλυση;;Το λέω γιατί υπάρχει ένα μοτίβο που όταν ο άντρας απολύεται μετά απο λίγο τον διώχνει η γυναίκα του. Είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Το αντίστροφο είναι τρομερά σπάνιο να συμβεί δηλαδή να απολύεται μια γυναίκα και να την διώχνει ο άντρας της. Εχεις την καλοσύνη να μας μιλήσεις λίγο για αυτό.
Ναι τυπε, πρωτα ηρθε η απολυση μετα τα προβληματα, ηρθε κι ενας βιαιος χωρισμος που κου στοιχησε και κοντεψα να χασω τη ζωη μου σε τροχαιο μεθυσμενος… ηταν η χειροτερη περιοδος της ζωης μου…
Ενα χρονο πριν απολυθω ειχα χασει αλλη μια γκομενα που τα χαμε γιατι ειχα οικονομικα προβληματα, δε πληρωνομουν για κσποιους μηνες και μολις το καταλαβε την εκανε με ελαφρα…

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.985
Πόντοι
12.756
Ναι τυπε, πρωτα ηρθε η απολυση μετα τα προβληματα, ηρθε κι ενας βιαιος χωρισμος που κου στοιχησε και κοντεψα να χασω τη ζωη μου σε τροχαιο μεθυσμενος… ηταν η χειροτερη περιοδος της ζωης μου…
Ενα χρονο πριν απολυθω ειχα χασει αλλη μια γκομενα που τα χαμε γιατι ειχα οικονομικα προβληματα, δε πληρωνομουν για κσποιους μηνες και μολις το καταλαβε την εκανε με ελαφρα…
τις ξεκωλιαρες
δεν μπορουσες να παρεις κανα δάνειο τυπε τουλαχιστον να σου μεινει η γκομενα ?

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
τις ξεκωλιαρες
δεν μπορουσες να παρεις κανα δάνειο τυπε τουλαχιστον να σου μεινει η γκομενα ?
Καλυτερα γιατι καταλαβα οτι με ηθελαν για το χρημα και οι δυο…
Ουστ παλιοψωλες!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
τυπε καραμανη εγω στη θεση σου...και ειδικα υστερα απο ολα συμβαινουν στο κοσμο. περα απο τα προσωπικα σου προβληματα δηλ θα πηγαινα ενα ταξιδακι σε ενα τροπικο νησι θα τα εγραφα ολα και ολους στα παπαρια μου.Και το μονο που θα με ενοιαζε
θα ηταν να μου εγλυφε το πουτσο μια λατινα κατω απο ενα κοκοφοινικα σε μια ερημικη τροπικη παραλια....εναι το μονο που σκεφτομαι πλεον.Και ενα δωρο που θελω να κανω στον εαυτο μου σε λιγο που κλεινω τα 40

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.985
Πόντοι
12.756
τυπε καραμανη εγω στη θεση σου...και ειδικα υστερα απο ολα συμβαινουν στο κοσμο. περα απο τα προσωπικα σου προβληματα δηλ θα πηγαινα ενα ταξιδακι σε ενα τροπικο νησι θα τα εγραφα ολα και ολους στα παπαρια μου.Και το μονο που θα με ενοιαζε
θα ηταν να μου εγλυφε το πουτσο μια λατινα κατω απο ενα κοκοφοινικα σε μια ερημικη τροπικη παραλια....εναι το μονο που σκεφτομαι πλεον.Και ενα δωρο που θελω να κανω στον εαυτο μου σε λιγο που κλεινω τα 40
Μην λες για γλειψιματα παπαριων και μας θυμίζεις τον Μπαρο

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.324
Πόντοι
3.556

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.682
Πόντοι
5.097
επειδη αυτα που λες θελει χρημα να σε στειλω σαρβαιβορ λατινα δεν θα εχει αλλα παραλια και κοκοφοινικα σιγουρα. :confused: :confused: :confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
επειδη αυτα που λες θελει χρημα να σε στειλω σαρβαιβορ λατινα δεν θα εχει αλλα παραλια και κοκοφοινικα σιγουρα. :confused: :confused: :confused:
εχει χρημα απο τι λεει ο καραμανης..και καθεται εδω στη μπουρδελο αθηνα? εγω μονος θα εφευγα

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Πιο πολυ στεναχωρεθηκα για την προηγουμενη που εχασα παρα την τελευταια! Ηταν απιστευτο μουνι μελαχρινο 8αρακι… :undecided-old: Και γαμιονταν σα σκυλι…

εχασα και τη καβατζα την αλβανεζα που χα…και ξελαμπικαρα λιγο.. βρηκε εναν αλβανο εκανε και παιδι κ εκοψε τις πουτσες…

μ αυτα κ μ αυτα φτασαμε 4ετια ακαπνοι… πως να μη πεσω στα μουρλοχαπα… 6 τη μερα κουμπονω και 2 ταμπλετες γαιδουραγκαθο! :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom