Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.986
- Πόντοι
- 12.756
Α στο διάλο σκιάχτηκα ... να τον βάλω στο χωράφι με τ αραποσίτια για τα κοράκια
μια χαρα θα ειναι εκει , απλα βγαλε του τα γυαλια , μην τρομαξουν και τα αραποσίτια τυπε
Α στο διάλο σκιάχτηκα ... να τον βάλω στο χωράφι με τ αραποσίτια για τα κοράκια
γαμησε ομως την τετοια ντεακομα χειρότερα
γιατρος του πουτσου,ν παει στα επειγοντα στον καραμανη.εκεινη ηταν η γιατρος
με κανονικες γκομενες να εισαι ναι....αυτο με το συναισθημα λιγο προσεχε το ..δε συμφερειΑρα κακως τις ειχα αποκλεισει κι εψαχνα συναισθημα με κανονικες γκομενες… πρεπει ν αλλαξω εντελως ροτα!
Μη μου πεις καμια Νόβα ή Παναγιώταρου ... @Nipple_Lover78 τι λέει ρε ?γαμησε ομως την τετοια ντε
εισαι ερωτευμενος ρε μπαγασα.
παπαγιωργιουΜη μου πεις καμια Νόβα ή Παναγιώταρου ... @Nipple_Lover78 τι λέει ρε ?
με αυτον τον στρουθοκαμηλο ηταν τυπεΜη μου πεις καμια Νόβα ή Παναγιώταρου ... @Nipple_Lover78 τι λέει ρε ?
παπαγιωργιου
Α αυτή ... νταξμε αυτον τον στρουθοκαμηλο ηταν τυπε
Α αυτή ... νταξ
μλκ μου κανανε μεγαλη νιλα.
προλάβετε πριν τον μαζεψουν παλι απο καμια λεσχη
Σε αυτή τη φωτό ούτε ο Καραμάνης με 1000 δυο προβλήματα δεν έμπαινε τύπε
εκανε και την μαιμου στον ελευθερο χρόνο τηςΣε αυτή τη φωτό ούτε ο Καραμάνης με 1000 δυο προβλήματα δεν έμπαινε τύπε
Έκοψε αλυσίδα αυτήεκανε και την μαιμου στον ελευθερο χρόνο της
Κύριε Νίπλη,σήμερον εμβολιάσθην την 16ην ώρα μετά μεσημβρίας και πρός το παρόν αντέχωρε θα πεθάνετε κανενα μελος και θα σας γαμησει ο Αντι
με το ζόρι τους κραταμε ζωντανους
οχι για πολλη ακομα.Κύριε Νίπλη,σήμερον εμβολιάσθην την 16ην ώρα μετά μεσημβρίας και πρός το παρόν αντέχω
τι κουμπωσες μοντερνα?Κύριε Νίπλη,σήμερον εμβολιάσθην την 16ην ώρα μετά μεσημβρίας και πρός το παρόν αντέχω
Pfizerτι κουμπωσες μοντερνα?
Πρόσεχε τι λες κλώνε μουοχι για πολλη ακομα.
το δοκιμασαμε πανω στον αθηναιο το dna της φτωχιας του δεν αλλαξε παντως,λιγο σαν κουασιμοδος εγινε απο τα καρουμπαλα στη πλατη αλλα ολα καλα.Pfizer
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πρόσεχε τι λες κλώνε μου
Η μοκέτα πάνω στο κεφάλι ξέρουμε αν θέλει συντήρηση, πότισμα κλπ.;ακομα χειρότερα