τυπε καραμανη ηρεμησε...δεν πηγαζει η ευτυχια μονο απο τις γυναικες σε αυτη τη ζωη. Φαντασου οτι υπαρχουν ανθρωποι που εχουν γεννηθει ασχημοι και ποτε δεν ειχανε τη δυνατοτα να γαμησουν η να βγαλουν μια γκομενα της προκοπης εστω και σε μικρη ηλικια.,και νεοι..τι να πουν αυτοι? να αυτοκτονησουν?
Εγω ειμαι τυχερος γιατι ακομα και τωρα στα χαλια μου με τα κιλα που χω βαλει εχω προσωπο 10αρι! Μαλλια πυκνα και ωραια ευτυχως, Σωμα 4,5-5 αλλα ειμαι ψηλος με πλατες ογκο κλπ απο τα χρονια που γυμναζομουν και καπως σσωνεται η κατασταση… τωρα που επεσε και λιγο η κοιλουμπα κατι πα να γινει… Απο σεπτεμβρη αν δε ξανακλειστουμε μεσα ισως χτυπησω κ κανα τζυμ θα δουμε…
Το κακο ειναι οτι μετα το κακο που αλλαξε τη ζωη μου (απολυση χωρισμος τροχαιο μεθυσμενος κλπ) με πηρε η κατω βολτα επεσα στα ψυχοφαρμακα απομονωθηκα εφυγαν οι παντες απο διπλα μου και μετα το τελευταιο εκεινο γαμησι με την αλβανεζα 4 χρονια πριν η απολυτη ξηρασια!
Μονος ολη μερα μονος διακοπες μονος βολτα μονος καφεδες μπιρες κλπ η αντε μεχρι το καφενε με τη ψωλαρια και τη καυλοσερβιτορα….
Φυτοζωω δλδ… ευτυχως που εχω και τα διαμερισματα και ειμαι λιγο ανετος οικονομικα…
Παντως σκεφτηκα πολλες φορες να δωσω τελος αλλα μετα ελεγα δεν αξιζει παλεψε το μπας και γινει κανα θαυμα…