Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 586 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.998
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Ειχα κανει εξετασεις… δεν εχω ζαχαρο αλλα εχω λιπος στο συκωτι απ τα ξυδια και τη κακη διατροφη… τωρα παιρνω και κατι ταμπλετες με γαιδουραγκαθο και αγκιναρα που παιρνε κι ο Τζωρτζ Μπεστ…
Εγω πιστευω οτι φταιει η απραξια… οταν δεν εχεις αγγιξει ουτε…τριχα γυναικας 4 χρονια πως να σου σηκωθει; Με τις φωτογραφιες και τις σκεψεις οσων ειδες εξω; :confused:
το εχεις δοκιμασει?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
και το καρπουζι ...δοκιμασε πολυ καρπουζι θα τρελαθεις στις καυλες

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Στο Συνταγμα από ένα κατάστημα με βιολογικά προιοντα

Συνημμένα

• IMG_20210705_202702.jpg
    IMG_20210705_202702.jpg
    2 MB · Εμφανίσεις: 27

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
901
Πόντοι
96
ναι ειναι πιο απλες οι ξενες γενικως.Οι ελλεηνιδες εχουν ενα στυλ "απομακρο"
Δεν είναι τόσο απλό .Όχι απόμακρες αλλά απωθητικές .Δεν κουνούν πια ούτε το δακτυλάκι τους για να προσπαθήσουν να αρέσουν .Είναι η κρίση , είναι γενικότερα η αγαμία που μας δέρνει , είναι ότι το μόνο που μετράει είναι το χρήμα στην σαπισμένη ελλαδική κοινωνία ; Δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε υπογεννητικότητα και σβήνουμε! :(

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.988
Πόντοι
12.756
ρε θα πεθάνετε κανενα μελος και θα σας γαμησει ο Αντι
με το ζόρι τους κραταμε ζωντανους

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.618
Πόντοι
6.056
Δεν είναι τόσο απλό .Όχι απόμακρες αλλά απωθητικές .Δεν κουνούν πια ούτε το δακτυλάκι τους για να προσπαθήσουν να αρέσουν .Είναι η κρίση , είναι γενικότερα η αγαμία που μας δέρνει , είναι ότι το μόνο που μετράει είναι το χρήμα στην σαπισμένη ελλαδική κοινωνία ; Δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε υπογεννητικότητα και σβήνουμε! :(
τι λες ρε μαν?

στην πενα ειναι τα μουνια εξω

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
ειναι και η κριση σιγουρα η αφραγκια φερνει γκρινια-νευρα.Ε δε παμε και καλα σα λαος αυτο πλεον φαινεται.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
901
Πόντοι
96
τι λες ρε μαν?

στην πενα ειναι τα μουνια εξω
Για τον εαυτό τους και τις φίλες τους .Έχουν ένα ναρκiσσισμό άλλο πράγμα ! Τι νόμιζες για εσένα και εμένα ντύνονται καλά ;:undecided-old:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
και το καρπουζι ...δοκιμασε πολυ καρπουζι θα τρελαθεις στις καυλες
Εγώ πιστεύω ότι είναι ματιασμενος, ένα ξεμάτιασμα θέλει...
Τι του λες ρε φίλε του ανθρώπου;;; Τι καρπούζια και πεπόνια, γιατρό θέλει. Και μια χαρά στυτική δυσλειτουργία προκαλούν τα "μουρλόχαπα"

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Εχουν και την ξινίλα στην μάπα ,σαν να σου λένε έλα μαλάκα πέστην μας να πάρεις τα @@ μας.
Μόνο αν είσαι πλούσιος και έχεις το πακέτο μπορεί να κάτσουν να ασχοληθούν μαζί σου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Εγώ πιστεύω ότι είναι ματιασμενος, ένα ξεμάτιασμα θέλει...
Τι του λες ρε φίλε του ανθρώπου;;; Τι καρπούζια και πεπόνια, γιατρό θέλει. Και μια χαρά στυτική δυσλειτουργία προκαλούν τα "μουρλόχαπα"
το ξερω η ιδεα του ειναι

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.324
Πόντοι
3.556
Ειχα κανει εξετασεις… δεν εχω ζαχαρο αλλα εχω λιπος στο συκωτι απ τα ξυδια και τη κακη διατροφη… τωρα παιρνω και κατι ταμπλετες με γαιδουραγκαθο και αγκιναρα που παιρνε κι ο Τζωρτζ Μπεστ…
Εγω πιστευω οτι φταιει η απραξια… οταν δεν εχεις αγγιξει ουτε…τριχα γυναικας 4 χρονια πως να σου σηκωθει; Με τις φωτογραφιες και τις σκεψεις οσων ειδες εξω; :confused:
If you don't use it, you lose it :confused:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Πετάνε τα μπούτια έξω και αυτό μόνο τις φτάνει

Είναι και το κωλοσμαρτφον

Πλέον δεν βλέπεις γυναίκα που να μην είναι σκυμμένη όλη την ώρα σ'αυτό.Είναι τραγική η κατάσταση.Τί κάψιμο είναι αυτό ρε πούστη;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εχουν και την ξινίλα στην μάπα ,σαν να σου λένε έλα μαλάκα πέστην μας να πάρεις τα @@ μας.
Μόνο αν είσαι πλούσιος και έχεις το πακέτο μπορεί να κάτσουν να ασχοληθούν μαζί σου.

Ή απλά να είσαι γνωστός τους

Την ξινίλα την βγάζουν μόνο σ'αυτούς που δεν ξέρουν

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
901
Πόντοι
96
Πετάνε τα μπούτια έξω και αυτό μόνο τις φτάνει

Είναι και το κωλοσμαρτφον

Πλέον δεν βλέπεις γυναίκα που να μην είναι σκυμμένη όλη την ώρα σ'αυτό.Είναι τραγική η κατάσταση.Τί κάψιμο είναι αυτό ρε πούστη;
Είχα δει μια ρωσσική τσόντα με δύο λεσβίες.Η μια έμπειρη πενηντάρα και η άλλη 18αρα.Η μικρή συνέχεια έπαιζε με το κινητό και η άλλη δεν μπορούσε να την πηδήξει .Στο τέλος της έβαλε το κινητό στο μουνί με την δόνηση !:uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom