Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Πάλι έκανες κρακ ρε Σαντ?Εντάξει αρχιτρολ,την πήρες την επιβεβαίωση απ'τον Αλεξ για σήμερα;
Άντε πάνε κοιμήσου τώρα
Πάλι έκανες κρακ ρε Σαντ?Εντάξει αρχιτρολ,την πήρες την επιβεβαίωση απ'τον Αλεξ για σήμερα;
Άντε πάνε κοιμήσου τώρα
Πάλι έκανες κρακ ρε Σαντ?
Για αυτό εδώ και καιρό μου απαντάς συχνά με επιθέσεις και θυμό?από μένα προσοχή δεν παίρνεις
Σπας πανεύκολα τώρα τελευταία,λίγο θες και θα αρχίσεις τις γαμώμανες σαν τον Πίκερ (μην αποκτήσεις και τα άλλα του κουσούρια φοβάμαι )Τράβα στον Άλεξ και στους Βαλκάνιους,που στη δίνουν
Για αυτό εδώ και καιρό απαντάς συχνά?
Επειδή όπως πάντα βγαίνει ''Error 404 Brain not found'' για την περίπτωση σου,να σου θυμίσω τι έγραψες πρό ολίγου,τι κάνεις συχνά πυκνά τον τελευταίο καιρό με τις απαντήσεις σου εναντίον μου ή θα κλάψεις πάλι?Τί απαντάω ρε,εσύ απαντάς σε ότι γράφω συνέχεια
Παλιοπουτανες παλιοψωλες σαυρες παλιοκαριολες παλιοβρωμες ελεεινιδες πουτανας κορες σιχαμενες βρωμες γαμημενα ορνια γαμω το σαυραβαιβορ σας και το πουταναζγιο το τζειμς καφετζη σας! Πουτανες λεσβιες χαμουρες ελεεινιδες!
Φρενο ρε στις καργιολες
Φρενο απ τα ποδυτηρια!
Βραχοι ρε να στε! Μην ενδωστε στις πουτανες τις καργιολες!
Βρε γαμημενες φωκιες που με χετε καταδικασει σε 4 χρονια αγαμιας ξινομουνες ουτε ενα βλεμμα ρε δε μου ριχνετε! Ουτε ενα κοκκαλακι ρε γαμω τη παν…α σας!
ρε μεχρι και …αυτοβελτιωση δοκιμασα να χαρει κι ο τεραστιος τρελος! Σε διατροφες με μπροκολα και κοτοπουλα 2 μηνες ρε καργιολες ειμαι και επεσε λιγο η κοιλουμπα! Και τα μαλλια μου σα του Σακη τα κανα! Και ρουχα απο αγγλια αγορασα! Τελευταια μοδα! Και εισοδηματιας με 3 διαμερισματα ενοικιαζομενα κι αλλα 3 ιδιοκατικοιση ρε χυσοδοχια των πακηδων! Και εμβολιασμενος με φαιζερ και γκριν πας!
γιατι τετοια απαξιωση ρε πουτανες!;;;;
Θα σας σκοτινιασω τον ουρανο! Θα σας μαυρισω τ αστρα!
Εκανα τη κολοσσιαια μαλακια βεβαια κι εγω ο μπινες και πηγα τριημερο αγ πνευματος ΜΟΝΟΣ αιγινα και 72 ωρες επηξα να βλεπω ζευγαρακια να φιλιουνται και να καβαλιουνται μες τα ματια μου… και γω σα το λεπρο να πινω μπιρες σε μια γωνια του μπιτς μπαρ και να τρωω σουβλακια μετα στο δωματιο σα το τελευταιο κατακαθι της υφηλιου… και μουνι και η διατροφη!
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ…
ουφ… πηγα σημερα παραλια και αλοιθωρησα απ τους κωλους! Ποσα καυλακια 8αρια… δυστυχως ομως ηλικιακα κορες μου! Στα 46 το τρενο της ζωης περασε κιβεφυγε….
τωρα γυρισα απο τον καφενε… η σερβιτορα που τα χει με τον ιδιοκτητη που ειναι φιλος μες τη γκαβλα! Τζιν σορτσακι σκισμενο τα κωλομερια εξω μπουταρες και τακουναρες… αν δεν ηταν φιλος θα την επεφτα να τα κανα ολα πουτανα…
Την παιζω για παρτη της παρολο πουωδεν εχω καθολου στυση και το πουλι μου ψοφησε απο τα brindellix τα zylanza και τα tavor!
τα πα και ξαλαφροσα
Καληνυχτα
Στράτο άρχοντα πάρε μας τα υπάρχοντα!Δώσε ρε θεέ, δώσε!
τεραστιεΕντάξει αρχιτρολ,την πήρες την επιβεβαίωση απ'τον Αλεξ για σήμερα;
Άντε πάνε κοιμήσου τώρα
καριολες...θρασος που το εχουν. ε σαντ μαν?
Θα πρεπε να απαγορευτουν ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ τα καυτα σωρτσακια!
Καποιοι εχουμε να αγγιξουμε γυναικα…4 και 5 χρονια!
ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ!
Μηπως και το εξαιρετικο σεξ ανηκει στην ψευτικη ιστορια?Τύπε θυμαμαι κατι μεσημεριανες εκπομπες που βγαινανε διαφορες και λεγανε την ιστορια τους, "με γουσταρει ο κουμπαρος αλλά με γκαστρωσε ο κουνιαδος", εμφανως ψευτικες ιστοριες, και σκεφτομουν ποιος αφιερωνει χρονο να δημιουργει ολα αυτα τα παραμυθια για να γεμιζει τηλεοπτικος χρονος.
Καποια στιγμη ειμαι στο σπιτι της πρωην μου, και οσο ειναι στο μπανιο βρισκω ενα τετραδιακι που ειχε και βλεπω γραμμενες κατι ιστοριουλες
Μολις βγαινει, της λεω "τι ειναι αυτο"?
"Α", μου λεει "βγαζω ενα χαρτζιλικι λεγοντας ψευτικες ιστοριες στις μεσημεριανες εκπομπες".
Δεν ξερω γιατι, αλλά μετα απο αυτην την αποκαλυψη κάναμε εξαιρετικο σεξ
πουτανες?Θα πρεπε να απαγορευτουν ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ τα καυτα σωρτσακια!
ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ!
Παμε ρε καραμουναρα σε μπουρδελο να χαρουμε.Θα πρεπε να απαγορευτουν ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ τα καυτα σωρτσακια!
ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ!
Τιποτα! Αφου δε δουλευει το εργαλειο…πουτανες?
αα τζουφιοςΤιποτα! Αφου δε δουλευει το εργαλειο…
Αφου δε σηκωνεται το γαμηδι… 3 χρονια μουρλοχαπα γαμηθηκε και ψοφησε!αα τζουφιος
??
ε γινε παθητικος η γλειφε μουνια
γλειφε και κωλους μωρεΑφου δε σηκωνεται το γαμηδι… 3 χρονια μουρλοχαπα γαμηθηκε και ψοφησε!
Ε μονο με γλυφομουνι δουλεια δε γινεται… ασε που χω γινει και μισογυνης…
Ενα τέτοιο θέλω. Πόσο κάνει;;