Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Αχχ στα καλα μου γαμαγα κωλους! Εδινα κωλαντερα στα χερια… φοβος και τρομος ηταν η πουτσα μου… Εκανε τις σουφρες 2ευρα… ωραια χρονια…γλειφε και κωλους μωρε
Αχχ στα καλα μου γαμαγα κωλους! Εδινα κωλαντερα στα χερια… φοβος και τρομος ηταν η πουτσα μου… Εκανε τις σουφρες 2ευρα… ωραια χρονια…γλειφε και κωλους μωρε
Τύπε να δεν είναι ακριβό θα χεις και ποικιλίαΕνα τέτοιο θέλω. Πόσο κάνει;;
Αυτό νομίζεις οτι σου αξίζει?Ενα τέτοιο θέλω. Πόσο κάνει;;
της κοντηςΤης κακιάς ψωλής της φταίνε και οι τρίχες.
Κρους σου έχω νέα.Της κακιάς ψωλής της φταίνε και οι τρίχες.
Της στραβήςτης κοντης
εχεις παει σε γιατρο και σου ειπε τελος καπουτ?Τιποτα! Αφου δε δουλευει το εργαλειο…
δεν βλεπω λογο της στραβης να της φταινε οι τριχεςΤης στραβής
Οι επιδέξιοι κώλοι όμως δεν τα θέλουν. Κυκλοφορούν γυμνοίτα μεταξωτα βρακια θελουν επιδεξιους κωλους.
Οχι ακομα… πιστευω οτι φταινε τα μουρλοχαπα και η μεγαλη αγαμια απραξια 4 χρονων … μαζι με το αγχος και τα πολλα κιλα! Τωρα εχω αρχισει να χανω λιγο βαρος… σεπτεμβρη ισως πρεπει να παω σε κανα γιατρο να αποκλεισω το παθολογικο θεμα…εχεις παει σε γιατρο και σου ειπε τελος καπουτ?
ψυχολογικο ειναι.Τα μουρλοχαπα δε παιζει να ειναι...ξερω κοσμο που περνει χρονια και ειναι ντουρος στην ηλικια σου περιπου.Αυτο που παθαινεις με τα μουρλοχαπα ειναι να μη χυνεις αλλα οτι σου σηκωνεται,σου σηκωνεται. Λοιπον ενας λογος μπορει να ειναι το ζαχαρο αποσο ξερω.αυτο ναι κοιταξε το.Οχι ακομα… πιστευω οτι φταινε τα μουρλοχαπα και η μεγαλη αγαμια απραξια 4 χρονων … μαζι με το αγχος και τα πολλα κιλα! Τωρα εχω αρχισει να χανω λιγο βαρος… σεπτεμβρη ισως πρεπει να παω σε κανα γιατρο να αποκλεισω το παθολογικο θεμα…
Νταξ ειμαι και 46 δεν ειμαι και 20 να μαι ταυρος..
Ειχα κανει εξετασεις… δεν εχω ζαχαρο αλλα εχω λιπος στο συκωτι απ τα ξυδια και τη κακη διατροφη… τωρα παιρνω και κατι ταμπλετες με γαιδουραγκαθο και αγκιναρα που παιρνε κι ο Τζωρτζ Μπεστ…ψυχολογικο ειναι.Τα μουρλοχαπα δε παιζει να ειναι...ξερω κοσμο που περνει χρονια και ειναι ντουρος στην ηλικια σου περιπου.Αυτο που παθαινεις με τα μουρλοχαπα ειναι να μη χυνεις αλλα οτι σου σηκωνεται,σου σηκωνεται. Λοιπον ενας λογος μπορει να ειναι το ζαχαρο αποσο ξερω.αυτο ναι κοιταξε το.
ναι ειναι πιο απλες οι ξενες γενικως.Οι ελλεηνιδες εχουν ενα στυλ "απομακρο"Σήμερα παίρνω το μετρό από Σύνταγμα και βλέπω μια ασιάτισσα γύρω στα 1,70 με ωραίο γεμάτο στήθος , ωραία γυμνά πόδια με τσόκαρα με μικρά τατουάζ στην γάμπα.Ντυμένη με ένα εφαρμοστό ανοιξιάτικο φόρεμα με λουλούδια .Η γυναίκα απέπνεε μια θυλικότητα και ένα ερωτισμό άλλο πράγμα. Ήθελες να της μιλήσεις , να ερωτοτροπήσεις μαζί της ,να την φλερτάρεις κτλπ.Σε αντίθεση οι Ελλεϊνίδες μέσα στο βαγόνι αν και λευκές , αν και πιο ωραίες , με πιο λεπτά σώματα κτλπ απέπνεαν μια ξινίλα , μια επιθετικότητα , μια ανδρίλα , σε απωθούσαν με τον τρόπο τους να πας να τους μιλήσεις!Θυλικότητα , σεξουαλικότητα μηδεν!
Σήμερα παίρνω το μετρό από Σύνταγμα και βλέπω μια ασιάτισσα γύρω στα 1,70 με ωραίο γεμάτο στήθος , ωραία γυμνά πόδια με τσόκαρα με μικρά τατουάζ στην γάμπα.Ντυμένη με ένα εφαρμοστό ανοιξιάτικο φόρεμα με λουλούδια .Η γυναίκα απέπνεε μια θυλικότητα και ένα ερωτισμό άλλο πράγμα. Ήθελες να της μιλήσεις , να ερωτοτροπήσεις μαζί της ,να την φλερτάρεις κτλπ.Σε αντίθεση οι Ελλεϊνίδες μέσα στο βαγόνι αν και λευκές , αν και πιο ωραίες , με πιο λεπτά σώματα κτλπ απέπνεαν μια ξινίλα , μια επιθετικότητα , μια ανδρίλα , σε απωθούσαν με τον τρόπο τους να πας να τους μιλήσεις!Θυλικότητα , σεξουαλικότητα μηδεν!