pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.324
- Πόντοι
- 3.556
Καραμάνης όμως δεν ήξερε απ αυτά η αγνή ψυχή και μουρλάθηκεΜου αρέσουν αυτές είναι αγαπημένες μου
Καραμάνης όμως δεν ήξερε απ αυτά η αγνή ψυχή και μουρλάθηκεΜου αρέσουν αυτές είναι αγαπημένες μου
Άμα βγεις μία βόλτα με τον πουσυ όλα αυτά θα αλλάξουνΠιο πολυ στεναχωρεθηκα για την προηγουμενη που εχασα παρα την τελευταια! Ηταν απιστευτο μουνι μελαχρινο 8αρακι… Και γαμιονταν σα σκυλι…
εχασα και τη καβατζα την αλβανεζα που χα…και ξελαμπικαρα λιγο.. βρηκε εναν αλβανο εκανε και παιδι κ εκοψε τις πουτσες…
μ αυτα κ μ αυτα φτασαμε 4ετια ακαπνοι… πως να μη πεσω στα μουρλοχαπα… 6 τη μερα κουμπονω και 2 ταμπλετες γαιδουραγκαθο!
τι κανει αυτο?6 τη μερα κουμπονω και 2 ταμπλετες γαιδουραγκαθο!
και για τα κουνουπια ταμπλετες κουμπωσε για να κοιμηθεις ησυχα.Πιο πολυ στεναχωρεθηκα για την προηγουμενη που εχασα παρα την τελευταια! Ηταν απιστευτο μουνι μελαχρινο 8αρακι… Και γαμιονταν σα σκυλι…
εχασα και τη καβατζα την αλβανεζα που χα…και ξελαμπικαρα λιγο.. βρηκε εναν αλβανο εκανε και παιδι κ εκοψε τις πουτσες…
μ αυτα κ μ αυτα φτασαμε 4ετια ακαπνοι… πως να μη πεσω στα μουρλοχαπα… 6 τη μερα κουμπονω και 2 ταμπλετες γαιδουραγκαθο!
Αγνό παιδί που να ήξερε, ότι αυτές πρέπει να νιώθουν την ανάσα σου στο σβέρκο τουςΚαραμάνης όμως δεν ήξερε απ αυτά η αγνή ψυχή και μουρλάθηκε
Το γαϊδουράγκαθο ? Του φτιάχνει γαϊδουρινή υπομονήτι κανει αυτο?
Απλά πράγματα, το ρυθμίζει την πίεση και το άλλο είναι για τον πονοκέφαλοτι κανει αυτο?
Για το λιπος στο συκωτι! Αμα πινεις κιολας…τι κανει αυτο?
Αυτός χωρίς φράγκο έμεινεΓια το λιπος στο συκωτι! Αμα πινεις κιολας…
Τετοια επινε κι ο Μπεστ αλλα δε του καναν τιποτα…
Δε πλησιαζω ανεμβολιαστουςΆμα βγεις μία βόλτα με τον πουσυ όλα αυτά θα αλλάξουν
Θα τις δαγκώσει σαν λύκος την επόμενη φοράΑγνό παιδί που να ήξερε, ότι αυτές πρέπει να νιώθουν την ανάσα σου στο σβέρκο τους
Γλεντησε καλα ομως!Αυτός χωρίς φράγκο έμεινε
Γιατί ρε τυπε; Έχει κάνει για καλαζάρΔε πλησιαζω ανεμβολιαστους
Σώπε ρε πάνω στο παπί είναι ανοιχτός χώρος ... ούτε μάσκα δεν θέλειΔε πλησιαζω ανεμβολιαστους
ειναι και αριστερος ο ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ ΔΕΝ πλησιαζει ανεμβολιαστους και αριστερουςΣώπε ρε πάνω στο παπί είναι ανοιχτός χώρος ... ούτε μάσκα δεν θέλει
Α και γω σιχαίνομαι ... τον καταλαβαίνωειναι και αριστερος ο ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ ΔΕΝ πλησιαζει ανεμβολιαστους και αριστερους
Ειναι τα στερεοτυπα που εχει στο μυαλο της η καθε γυναικα.Ο χωρισμός σου ήρθε μετά την απόλυση;;Το λέω γιατί υπάρχει ένα μοτίβο που όταν ο άντρας απολύεται μετά απο λίγο τον διώχνει η γυναίκα του. Είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Το αντίστροφο είναι τρομερά σπάνιο να συμβεί δηλαδή να απολύεται μια γυναίκα και να την διώχνει ο άντρας της. Εχεις την καλοσύνη να μας μιλήσεις λίγο για αυτό.
Του ειπα να τον κερασω φυλης κ μου λεει εισαι ανεμβολιαστος δεν παιζει...ενω σ ανεμβολιαστη μουναρα θα πηγαινεειναι και αριστερος ο ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ ΔΕΝ πλησιαζει ανεμβολιαστους και αριστερους
πιστευω θα εκανε πισω στο τελοςΤου ειπα να τον κερασω φυλης κ μου λεει εισαι ανεμβολιαστος δεν παιζει...ενω σ ανεμβολιαστη μουναρα θα πηγαινε
τελικα θα μας πεις που θα επενδυσεις και θελεις τα 30?πιστευω θα εκανε πισω στο τελος