pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.252
- Πόντοι
- 3.556
Εκτός κι αν της έκανε στάσεις που δεν έχει ανταλλαγή αιωρούμενων σταγονιδίων εκ της στοματικής κοιλότηταςπιστευω θα εκανε πισω στο τελος
Εκτός κι αν της έκανε στάσεις που δεν έχει ανταλλαγή αιωρούμενων σταγονιδίων εκ της στοματικής κοιλότηταςπιστευω θα εκανε πισω στο τελος
σωσταΕκτός κι αν της έκανε στάσεις που δεν έχει ανταλλαγή αιωρούμενων σταγονιδίων εκ της στοματικής κοιλότητας
Κάνει καβάντζα για μελλοντικές διατροφέςτελικα θα μας πεις που θα επενδυσεις και θελεις τα 30?
Αν δεν εχεις κοινωνικο κυκλο στην ελλαδα σαντμανν μην περιμενεις τίποτα .Πάντως κακά τα ψέματα,όσο κι αν κάποιοι δεν συμφωνείτε,το γκομενάκι πάντα χρειάζεται.
Να τώρα το καλοκαίρι ας πούμε,ένα γκομενάκι καυλιάρικο,ευωδιαστό να βγαίνετε τα βράδια και να μην είσαι με την ψωλαρία ή μόνος.Βλέπεις και τον κάθε καγκουρομούσια ή τάπα με κάτι κουκλάκια έξω,σε ρίχνει κι άλλο
Δυστυχώς πιο πολύ τις χρειαζόμαστε εμεις,παρα αυτές εμάς.
πριν που ποτιζα το χωραφι ελεγα, να ειχα ενα μουνακι τωρα εδω για παρεα...Πάντως κακά τα ψέματα,όσο κι αν κάποιοι δεν συμφωνείτε,το γκομενάκι πάντα χρειάζεται.
Να τώρα το καλοκαίρι ας πούμε,ένα γκομενάκι καυλιάρικο,ευωδιαστό να βγαίνετε τα βράδια και να μην είσαι με την ψωλαρία ή μόνος.Βλέπεις και τον κάθε καγκουρομούσια ή τάπα με κάτι κουκλάκια έξω,σε ρίχνει κι άλλο
Τράβα μια μαλακία και θα σου περάσειπριν που ποτιζα το χωραφι ελεγα, να ειχα ενα μουνακι τωρα εδω για παρεα...
Παίζει να μην είχες γκόμενα και ποτέ.Βλέπεις και τον κάθε καγκουρομούσια ή τάπα με κάτι κουκλάκια έξω,σε ρίχνει κι άλλο
Αφού ξέρεις το μυστικό για να χτυπήσεις μουνάρες γιατί τρέχεις στα μπουρδέλα ρε μαν;Υπαρχουν μεθοδοι να χτυπησεις οπως αναφερα πριν μερες μεχρι και 9αρες γκομενες του ινστα.
δε περναει, εχω βαρεθει τη μαλακια. οτι και να λετε , σα τη γυναικεια συντροφια δεν εχει.Τράβα μια μαλακία και θα σου περάσει
Υπαρχουν μεθοδοι να χτυπησεις οπως αναφερα πριν μερες μεχρι και 9αρες γκομενες του ινστα.
Αυτός μου θυμίζει το ανέκδοτο:Αφού ξέρεις το μυστικό για να χτυπήσεις μουνάρες γιατί τρέχεις στα μπουρδέλα ρε μαν;
καλα ειναι και λοξα αυτο και γω κατα καιρους που ειχα σχεσεις πιο νεος με ωραιες γκομενες ε ολο και καμια γυρα εριχνα εκει στη φυλης.Οσο ωραια γκομενα και να ειναι μια αμα τη γαμας καθε μερα καποια στιγμη στη βαραει θες και κατι διαφορετικο.Και ας ειναι χειροτερο απο αυτο που γαμας..νομιζω τα ξερεις και συ ε? ολοι εδω τα ξερουμε..Αφού ξέρεις το μυστικό για να χτυπήσεις μουνάρες γιατί τρέχεις στα μπουρδέλα ρε μαν;
παρε μια κατσικαπριν που ποτιζα το χωραφι ελεγα, να ειχα ενα μουνακι τωρα εδω για παρεα...
εγω παντως δε νιωθω μονος οταν ειμαι μονοςΠάντως κακά τα ψέματα,όσο κι αν κάποιοι δεν συμφωνείτε,το γκομενάκι πάντα χρειάζεται.
το καλυτερο! οπως ερχεσαι στη ζωη χωρις φραγκο ετσι και να φευγεις!Αυτός χωρίς φράγκο έμεινε
μοιραζει γνωσηΠάντως κακά τα ψέματα,όσο κι αν κάποιοι δεν συμφωνείτε,το γκομενάκι πάντα χρειάζεται.
και η μαλακια τυπε τεχνη θελει! αμα δε κανεις ουτε αυτο σωστα τοτε μαλλον απιθανο να τα κανεις σωστα μαζι με τη γυναικεια συντροφια!δε περναει, εχω βαρεθει τη μαλακια. οτι και να λετε , σα τη γυναικεια συντροφια δεν εχει.