Παλιοπουτανες παλιοψωλες σαυρες παλιοκαριολες παλιοβρωμες ελεεινιδες πουτανας κορες σιχαμενες βρωμες γαμημενα ορνια γαμω το σαυραβαιβορ σας και το πουταναζγιο το τζειμς καφετζη σας! Πουτανες λεσβιες χαμουρες ελεεινιδες!
Φρενο ρε στις καργιολες
Φρενο απ τα ποδυτηρια!
Βραχοι ρε να στε! Μην ενδωστε στις πουτανες τις καργιολες!
Βρε γαμημενες φωκιες που με χετε καταδικασει σε 4 χρονια αγαμιας ξινομουνες ουτε ενα βλεμμα ρε δε μου ριχνετε! Ουτε ενα κοκκαλακι ρε γαμω τη παν…α σας!
ρε μεχρι και …αυτοβελτιωση δοκιμασα να χαρει κι ο τεραστιος τρελος! Σε διατροφες με μπροκολα και κοτοπουλα 2 μηνες ρε καργιολες ειμαι και επεσε λιγο η κοιλουμπα! Και τα μαλλια μου σα του Σακη τα κανα! Και ρουχα απο αγγλια αγορασα! Τελευταια μοδα! Και εισοδηματιας με 3 διαμερισματα ενοικιαζομενα κι αλλα 3 ιδιοκατικοιση ρε χυσοδοχια των πακηδων! Και εμβολιασμενος με φαιζερ και γκριν πας!
γιατι τετοια απαξιωση ρε πουτανες!;;;;
Θα σας σκοτινιασω τον ουρανο! Θα σας μαυρισω τ αστρα!
Εκανα τη κολοσσιαια μαλακια βεβαια κι εγω ο μπινες και πηγα τριημερο αγ πνευματος ΜΟΝΟΣ αιγινα και 72 ωρες επηξα να βλεπω ζευγαρακια να φιλιουνται και να καβαλιουνται μες τα ματια μου… και γω σα το λεπρο να πινω μπιρες σε μια γωνια του μπιτς μπαρ και να τρωω σουβλακια μετα στο δωματιο σα το τελευταιο κατακαθι της υφηλιου… και μουνι και η διατροφη!
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ…
ουφ… πηγα σημερα παραλια και αλοιθωρησα απ τους κωλους! Ποσα καυλακια 8αρια… δυστυχως ομως ηλικιακα κορες μου! Στα 46 το τρενο της ζωης περασε κιβεφυγε….
τωρα γυρισα απο τον καφενε… η σερβιτορα που τα χει με τον ιδιοκτητη που ειναι φιλος μες τη γκαβλα! Τζιν σορτσακι σκισμενο τα κωλομερια εξω μπουταρες και τακουναρες… αν δεν ηταν φιλος θα την επεφτα να τα κανα ολα πουτανα…
Την παιζω για παρτη της παρολο πουωδεν εχω καθολου στυση και το πουλι μου ψοφησε απο τα brindellix τα zylanza και τα tavor!
τα πα και ξαλαφροσα
Καληνυχτα