Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.003
- Πόντοι
- 12.756
παιρνει αστικό αυτη ?
παιρνει αστικό αυτη ?
εδω τα φτιαξανε με τον αθηναιο τα λυκοσκυλα σε παραξενευουν.μαλακα εσυ θα πεις σε λιγο οτι τα φτιαχνουν και με λυκόσκυλα
θα ηθελες να εισαι σαν και μενα και με ενα ματι μωρη σκουροχρωμη μαιμουεδω τα φτιαξανε με τον αθηναιο τα λυκοσκυλα σε παραξενευουν.
δλδ να ειμαι 20 ποντους κοντυτερος κατι χιλιαδες ευρα φτωχοτερος και να ειχα τη φατσα σου?οχι ευχαριστω.θα ηθελες να εισαι σαν και μενα και με ενα ματι μωρη σκουροχρωμη μαιμου
μπαρε εσυ δεν εχεις λεφτα απλα εχουν μια καποια περιουσια οι γονεις σου πρωτον....δλδ να ειμαι 20 ποντους κοντυτερος κατι χιλιαδες ευρα φτωχοτερος και να ειχα τη φατσα σου?οχι ευχαριστω.
νανανανανανανανα καθρεπτακι ναναναναναναναναναμπαρε εσυ δεν εχεις λεφτα απλα εχουν μια καποια περιουσια οι γονεις σου πρωτον....
δευτερον μαλλον προσφατα εβγαλες γκομενα μαλλον απο προξενιο..
τριτον με την φατσα μου και την κορμοστασια μου γαμαω δεν σκορπαω εικοσαευρα
νανανανανανανανα καθρεπτακι νανανανανανανανανα
Ναι αλλά γι αυτους μιλαμε, συγκεντρωσου καποια στιγμηΜα δεν λεω γ αυτους τους δυο αλλα σε κατι αλλα συντροφια που πουλαγες εξυπναδα
Έχεις καταλάβει ότι από τα δεκάδες-εκατοντάδες ζευγάρια που μπορεί να βλέπεις καθημερινά,Χτες είδα γκόμενα λίγο γεματούλα αλλά με ωραίο πρόσωπο χέρι χέρι μ'ενα κοντό πουστράκι (με φτιαγμένα φρύδια κλπ).Βέβαια μπορεί να'ταν και γκόμενος της αφού κάποιες τα φτιάχνουν και με gay
Γιατί νομίζεις ότι αναφέρεται ΜΟΝΟ στις εξαιρέσεις?Έχεις καταλάβει ότι από τα δεκάδες-εκατοντάδες ζευγάρια που μπορεί να βλέπεις καθημερινά,
πέφτει το μάτι σου στις εξαιρέσεις(ελληνίδα-πάκης,μοντέλο-κοντόχοντρος,ελληνίδα-αράπης),
σε παίρνει από κάτω και έρχεσαι και τα γράφεις και σε εμάς;
σε λιγο αναρτω την ΩΔΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΗΓιατί νομίζεις ότι αναφέρεται ΜΟΝΟ στις εξαιρέσεις?
Γιατί κάπως πρέπει να δικαιολογήσει την ανεπάρκειά τουΓιατί νομίζεις ότι αναφέρεται ΜΟΝΟ στις εξαιρέσεις?
Θα την διαβάσω μόλις γυρίσωσε λιγο αναρτω την ΩΔΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΗ
Μήπως γιατί είναι σαν τους άντρες στα ζευγάρια που περιέγραψες?Γιατί κάπως πρέπει να δικαιολογήσει την ανεπάρκειά του
Καλά,μην τον κάνουμε τώρα να μπουκώσει κανά τρίκιλο τρίγωνα Πανοράματος και τον χάσουμε...Θα την διαβάσω μόλις γυρίσω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μήπως γιατί είναι σαν τους άντρες στα ζευγάρια που περιέγραψες?
Αυτό ακριβώςΈχεις καταλάβει ότι από τα δεκάδες-εκατοντάδες ζευγάρια που μπορεί να βλέπεις καθημερινά,
πέφτει το μάτι σου στις εξαιρέσεις(ελληνίδα-πάκης,μοντέλο-κοντόχοντρος,ελληνίδα-αράπης),
σε παίρνει από κάτω και έρχεσαι και τα γράφεις και σε εμάς;
Από που κι ως πού γέροι οι 40ρηδες-50ρηδες; Κι εσύ 40 δεν είσαι; (Έτσι έχει ειπωθεί από κάποιους τουλάχιστον)Μα ούτε κι έξω τις κοιτάνε.Εκατό φορές το έχω αναφέρει
Περνάνε τα ξεκώλια μπροστά τους κι αυτοί στο κινητό ή απλανές βλέμμα στο πουθενά.
Οι μόνοι που κοιτάνε είναι κάτι 40ρηδες-50ρηδες,μιλάμε για ανωμαλία,να'χουν ορμές οι γέροι και όχι οι νέοι
Με πιασαν τα δακρυα ρε ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΑΘΗΝΑΙΕ…
Κι οχι τιποτ αλλο… ειναι μεγαλο ΙΝΔΑΛΜΑ ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΜΠΟΥΚΟΒΣΚΙ! Ο τεραστιος Χενρι Τσινασκι…
δε θα με πεθανετε πουτανες ! Θα σας γαμησω εστω και χωρις…στυση!
Θα σας σκοτινιασω τον ουρανο
Θα σας μαυρισω τ αστερια!