athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.196
- Πόντοι
- 12.756
ουτε για την πισινα του Νιπλη δεν βγαινω εξω τωραελα λερου πειραιως και θα σου παρω παγωτακι πλανοδιο.
ουτε για την πισινα του Νιπλη δεν βγαινω εξω τωραελα λερου πειραιως και θα σου παρω παγωτακι πλανοδιο.
εφτιαξε ο φουρθιωτης πισινα στην στ πτερυγα καλα για μαθε αυριο δουλευει ο τσιμυς να παμε μια απο το περιπτερι να πριποιηθουμε.ουτε για την πισινα του Νιπλη δεν βγαινω εξω τωρα
εφτιαξε ο φουρθιωτης πισινα στην στ πτερυγα καλα για μαθε αυριο δουλευει ο τσιμυς να παμε μια απο το περιπτερι να πριποιηθουμε.
Μήπως ήταν καμια γυφτοπούλα σαν αυτές που τραγούδαγε ο Χριστοδουλόπουλος το "μελαχροινάκι" ?
Άιντε χάιντε τα πετάξανε και οι γύφτισσες (ρομά προφίλ β') ... πόσο εκσυγχρονισμό να αντέξω πχια
Σαλλλλονίκη ? Φτιασιδωμένη για μπουζούκια αλλά πήγαινε για καφέ ?Δεν ήταν γύφτισσα,άσπρη και μουνάρα ήταν.
Εν τω μεταξύ,ψιλογεμάτο το αστικό αλλά παίζει να'μουν ο μόνος που την κοίταζε.Δίπλα είχε τύπους 20-30 χρονών και κοιτάζαν το παράθυρο και τα κινητά τους.Τί σκατά έχουν πάθει οι Έλληνες ρε,όλοι πούστηδες γιναν;
Και τι ήθελες να κάνουν δηλαδή, να τη χαζεύουν σαν ξελιγωμένοι και να τους τρέχουν τα σάλια;
Αφού γνώριζαν πολύ καλά πως δεν πρόκειται να τους κάτσει, ούτε καν να γυρίσει και να τους κοιτάξει.
Δεν χρειαζόταν να της δώσουν αξία και προσοχή.
Για τις περισσότερες από αυτές όσοι χρησιμοποιούν τα μέσα είναι χαμένοι και αποτυχημένοι.
Εγώ πετυχαίνω 10 τέτοια έξω τη μέρα αλλά δεν το κάνω και θέμαΠέτυχα σήμερα σε αστικό ένα καυλομελαχρινό,σορτσάκι μέχρι τον αφαλό,καθόταν σταυροπόδι,κωλομέρι,μπούτι όλα στη μάπα μας.Αιντε άιντε...Κοίταζα αλλού για να μη μου σηκωθεί αλλά το μάτι πήγαινε μόνο του.Λυπηθείτε μας ρε καριόλες μες στη ζέστη.
Ήσουν ο μόνος αγάμητος στο αστικό μάλλονΕν τω μεταξύ,ψιλογεμάτο το αστικό αλλά παίζει να'μουν ο μόνος που την κοίταζε.Δίπλα είχε τύπους 20-30 χρονών και κοιτάζαν το παράθυρο και τα κινητά τους.Τί σκατά έχουν πάθει οι Έλληνες ρε,όλοι πούστηδες γιναν;
Άμα κάθεται στο μισό μετρό γκομενάρα σταυροπόδι με το κωλομέρι έξω και δεν την ρίχνεις ούτε βλέμμα,ή πούστης είσαι ή έχεις μηδέν τεστοστερόνη (δε λέω για σένα,λεω γενικά)
Μετά ξεκίνησε ένας φανταστικός διάλογος:Πέτυχα σήμερα σε αστικό ένα καυλομελαχρινό,σορτσάκι μέχρι τον αφαλό,καθόταν σταυροπόδι,κωλομέρι,μπούτι όλα στη μάπα μας.Αιντε άιντε...Κοίταζα αλλού για να μη μου σηκωθεί αλλά το μάτι πήγαινε μόνο του.Λυπηθείτε μας ρε καριόλες μες στη ζέστη.
Η ξανθιά πράσινοματα που δούλευε χρόνια στην πλατεία ναυαρινου, κατεβαινοντας αριστερά στο πρώτο στενό τέρμα που από την πλατεία ναυαρινου έμοιαζε με γκαράζ αλλά ήταν είσοδος σε εσωτερική αυλή που είχε 2 ιδρύματα μέσα. Αργότερα εμφανίστηκε στο βαρδαρη με πιο πανκ Λουκ με πιρσινγκ που δεν ήταν πολύ διαδεδομένα ακόμη. Που είχε ένα σκυλάκι Πεκινουα. Νομίζω Κατερίνα την λέγανε αλλά καμμια σχέση με την άλλη την Κατερίνα που πήρε τον δικηγόρο.Ναι ρε μαν...οσο απιστευτο και αν ακουγεται ΝΑΙ!
απλα δεν ειναι ολοι λιγουριαΕν τω μεταξύ,ψιλογεμάτο το αστικό αλλά παίζει να'μουν ο μόνος που την κοίταζε.Δίπλα είχε τύπους 20-30 χρονών και κοιτάζαν το παράθυρο και τα κινητά τους.Τί σκατά έχουν πάθει οι Έλληνες ρε,όλοι πούστηδες γιναν;
επιασες κουβεντα?Πέτυχα σήμερα σε αστικό ένα καυλομελαχρινό,σορτσάκι μέχρι τον αφαλό,καθόταν σταυροπόδι,κωλομέρι,μπούτι όλα στη μάπα μας.Αιντε άιντε...Κοίταζα αλλού για να μη μου σηκωθεί αλλά το μάτι πήγαινε μόνο του.Λυπηθείτε μας ρε καριόλες μες στη ζέστη.
της εκανε ελεγχο εισιτηριουεπιασες κουβεντα?
Ή χορτάτος.Άμα κάθεται στο μισό μετρό γκομενάρα σταυροπόδι με το κωλομέρι έξω και δεν την ρίχνεις ούτε βλέμμα,ή πούστης είσαι ή έχεις μηδέν τεστοστερόνη (δε λέω για σένα,λεω γενικά)