baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
παραλιγο και θα ετρωγες παρα πολυ καλα στον ασπροπυργο εκεινο το βραδυ.μαλακια δε σε ηξερα τοτε δεν ειχαν κατεβει τα ξαδερφια σου τοτε Αθηνα θα ετρωγα καλα
παραλιγο και θα ετρωγες παρα πολυ καλα στον ασπροπυργο εκεινο το βραδυ.μαλακια δε σε ηξερα τοτε δεν ειχαν κατεβει τα ξαδερφια σου τοτε Αθηνα θα ετρωγα καλα
θα ελεγα το νικ σου και πιστευω θα σωνομουν σε ξερουν και οι πετρες εκειπαραλιγο και θα ετρωγες παρα πολυ καλα στον ασπροπυργο εκεινο το βραδυ.
ελπιζω τυπε να μην είναι σε υπόθετοβρηκα το φαρμακο κατα της φτωχειας που θα μας κανει πλουσιους.
ειναι πιο κοντά στον Θεό ο Αθηναίος παρα στον Αγιο Τρυφωναπιο πανω και απο τον αγιο τρυφωνα?
ελπιζω τυπε να μην είναι σε υπόθετοβρηκα το φαρμακο κατα της φτωχειας που θα μας κανει πλουσιους.
καλα ρε τοσο ψηλα μενεις εκει εχεις βγει απο τα ορια της γλυφαδας και υπαγεσαι στη δασαρχεια.μαλακα εχεις λοκαρει ολες τις εκκλησιες για φερμα;
πιατο τα βλεπω ολα,ΟΛΑκαλα ρε τοσο ψηλα μενεις εκει εχεις βγει απο τα ορια της γλυφαδας και υπαγεσαι στη δασαρχεια.
αντισωματα θα παρουμε τον ιο της φτωχειας απο το αιμα του αθηναιου.Ελπιζω τυπε να εινα
ελπιζω τυπε να μην είναι σε υπόθετο
βλεπω επιασες την καλη.σπιτι με θεα.πιατο τα βλεπω ολα,ΟΛΑ
νομιζω ταμειες σουπερ μαρκετ τα κανουν ολαδασκαλες τα κανουν ΟΛΑ
δασκαλες δημοτικού το πολυ , που δεν εχουν δικά τους παιδια
κοιτα να γαμηθουμε βραδιατικα.νομιζω ταμειες σουπερ μαρκετ τα κανουν ολα
δασκαλες μαν , δασκαλες.νομιζω ταμειες σουπερ μαρκετ τα κανουν ολα
αν παρω στα σοβαρα τη συμβουλη σου τοτε ενας κολλητος μ που ειναι παντρεμενος με μια τετεοια να υποθεσω οτι τα κανει ολα...μονο με αυτον?δασκαλες μαν , δασκαλες.
θυμισου το
το κυριοτερο ειναι οτι τα εκανε ολα και ΠΡΙΝ.αν παρω στα σοβαρα τη συμβουλη σου τοτε ενας κολλητος μ που ειναι παντρεμενος με μια τετεοια να υποθεσω οτι τα κανει ολα...μονο με αυτον?
Λογικό ρε μαν ... αφού είναι δασκάλες !δασκαλες μαν , δασκαλες.
θυμισου το
Μπορεί και με άλλους απλά ο κολλητός μπορεί να μην το ξέρειαν παρω στα σοβαρα τη συμβουλη σου τοτε ενας κολλητος μ που ειναι παντρεμενος με μια τετεοια να υποθεσω οτι τα κανει ολα...μονο με αυτον?
ξερω γω μηπως κανει τα μισα με τον κολλητο μου και τα αλλα μισα με αλλοντο κυριοτερο ειναι οτι τα εκανε ολα και ΠΡΙΝ.
τραβα χτυπα τον στη πλατη και πες του καλα ρε μαλακα δασκαλα βρηκες να παντρευτεις.ξερω γω μηπως κανει τα μισα με τον κολλητο μου και τα αλλα μισα με αλλον
δλδ σου την πεφτουνε και γαμας ?Παιδιά απο τότε που επιασα δουλεια σε κλαμπ κάνοντας δημόσιες σχέσεις έχω γνωρίσει απίστευτες γκόμενες που πριν αποκλείεται να γνώριζα στο άκυρο.Τελικά οτί έχει να κάνει με βράδυ είναι πόλος έλξης για αρκετές...
τα τελευταια δυο χρονια πρεπει να εχεις ξεκωλιαστει στο πηδημα.Παιδιά απο τότε που επιασα δουλεια σε κλαμπ κάνοντας δημόσιες σχέσεις έχω γνωρίσει απίστευτες γκόμενες που πριν αποκλείεται να γνώριζα στο άκυρο.Τελικά οτί έχει να κάνει με βράδυ είναι πόλος έλξης για αρκετές...