Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
μπορει να του τα εκανε ολατραβα χτυπα τον στη πλατη και πες του καλα ρε μαλακα δασκαλα βρηκες να παντρευτεις.
μπορει να του τα εκανε ολατραβα χτυπα τον στη πλατη και πες του καλα ρε μαλακα δασκαλα βρηκες να παντρευτεις.
Ανταλλαγή ινστα,κανονίζουμε καφέ και μετα τις πάω σπίτι..Υπαρχει πολύ πράμαδλδ σου την πεφτουνε και γαμας ?
αυτο το μπορει μας εχει φαει.μπορει να του τα εκανε ολα
ηλικιες ??Ανταλλαγή ινστα,κανονίζουμε καφέ και μετα τις πάω σπίτι..Υπαρχει πολύ πράμα
Κάτσε τώρα θα σου πει ο το κλουμπ είναι στο Ντουμπαιτα τελευταια δυο χρονια πρεπει να εχεις ξεκωλιαστει στο πηδημα.
Α οχι στα καπάκια από το κλαμπάκι ? ανταλλαγές, καφεδες και σπασαρχίδιασμα ?Ανταλλαγή ινστα,κανονίζουμε καφέ και μετα τις πάω σπίτι..Υπαρχει πολύ πράμα
Οχι ρε στο άμπου ντάμπι είναι,κοντα έπεσεςΚάτσε τώρα θα σου πει ο το κλουμπ είναι στο Ντουμπαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Α οχι στα καπάκια από το κλαμπάκι ? ανταλλαγές, καφεδες και σπασαρχίδιασμα ?
19-23..ηλικιες ??
Ένα τσιγάρο δρόμοςΟχι ρε στο άμπου ντάμπι είναι,κοντα έπεσες
λογικοΠαιδιά απο τότε που επιασα δουλεια σε κλαμπ κάνοντας δημόσιες σχέσεις έχω γνωρίσει απίστευτες γκόμενες που πριν αποκλείεται να γνώριζα στο άκυρο.Τελικά οτί έχει να κάνει με βράδυ είναι πόλος έλξης για αρκετές...
Καλά εννοείται αυτό. Μπάρμαν ,δημόσιες σχέσεις, επιχειρηματίες της νύχτας γαμάνε αβέρτα. Αυτές είναι οι ελλεινιόλες ,κάτι πουτανάκια του ελέους είναι που τις γαμάνε μπάρμαν και δημοσιοσχετίστες.Παιδιά απο τότε που επιασα δουλεια σε κλαμπ κάνοντας δημόσιες σχέσεις έχω γνωρίσει απίστευτες γκόμενες που πριν αποκλείεται να γνώριζα στο άκυρο.Τελικά οτί έχει να κάνει με βράδυ είναι πόλος έλξης για αρκετές...
αυτες π γαμας τι ειναι ωραια μουνακι α??Οχι ρε στο άμπου ντάμπι είναι,κοντα έπεσες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
19-23..
εγώ 24 είμαι
Τυπε και ο Γεωργιου πηγε απο τα Πετραλωνα στη Γλυφαδαπιατο τα βλεπω ολα,ΟΛΑ
οχι ,γι αυτο τον παντρευτηκε , για να μην του τα κάνειμπορει να του τα εκανε ολα
8/10 σε ομορφιάαυτες π γαμας τι ειναι ωραια μουνακι α??
δεν εχει κανενα λογο να μ πει ψεμματαοχι ,γι αυτο τον παντρευτηκε , για να μην του τα κάνει
εχεις δει κανα παντρεμενο ευτυχισμένο απο το γαμησι που ριχνει στην γυναικα του μαν ? που ζεις ...
στειλε κανα ινστα ρε τοτε
να σε φωναξουν για φωτογραφο του κλαμπ? ελα θα βγαζεις και λεφταΚαλά εννοείται αυτό. Μπάρμαν ,δημόσιες σχέσεις, επιχειρηματίες της νύχτας γαμάνε αβέρτα. Αυτές είναι οι ελλεινιόλες ,κάτι πουτανάκια του ελέους είναι που τις γαμάνε μπάρμαν και δημοσιοσχετίστες.
Και το παίζουνε δύσκολες μετά στους άλλους.
στειλε κανα ινστα ρε τοτε
ελα μωρη γαμιολα που εισαι εχω βαλει λινο κοστουμι και περιμενω να βγουμε.στειλε κανα ινστα ρε τοτε
καλα να γαμησω θελω δε θελω σκοτουρεςπαει η Ειρήνη , την ξεπέρασες κιόλας ?