pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.324
- Πόντοι
- 3.556
Τύπε δεν πιστεύω να ποστάρεις όλα τα προφίλ στο νήμα "Instagram, η νέα πύλη από πουτάνες;"στειλε κανα ινστα ρε τοτε
Τύπε δεν πιστεύω να ποστάρεις όλα τα προφίλ στο νήμα "Instagram, η νέα πύλη από πουτάνες;"στειλε κανα ινστα ρε τοτε
τωρα σε λιγο την καναω να φαω ενα σουβλακι και μαλλον θα κατεβω μπραχαμι σε ενα κωλομαπροελα μωρη γαμιολα που εισαι εχω βαλει λινο κοστουμι και περιμενω να βγουμε.
σκοτούρα η Ειρήνη ? τα καλυτερα ελεγεςκαλα να γαμησω θελω δε θελω σκοτουρες
ρε μαλακα εβαλα κοστουμια για να με βγαλεις μπραχαμι και να βρωμας κρεμυδιλα.τωρα σε λιγο την καναω να φαω ενα σουβλακι και μαλλον θα κατεβω μπραχαμι σε ενα κωλομαπρο
εγω θα βαλω τη φανελα του περου με το 10 του γκερερο και μια τζιν βερμουδα και ενα γαλαζιο αθλητικο καππα απο τα ανμιραλρε μαλακα εβαλα κοστουμια για να με βγαλεις μπραχαμι και να βρωμας κρεμυδιλα.
Ειρήνη η μαθήτρια που έκλεισε για εμβόλιο και θα την έπαιρνε με το παπί ?σκοτούρα η Ειρήνη ? τα καλυτερα ελεγες
ρε μλκ αθηναιος θα ντυθεις?εγω θα βαλω τη φανελα του περου με το 10 του γκερερο και μια τζιν βερμουδα και ενα γαλαζιο αθλητικο καππα απο τα ανμιραλ
Να σου στείλω αυτή που ήθελε να τις κάνω κράτηση για αύριο και μ έστελνε καρδιές;;στειλε κανα ινστα ρε τοτε
Δε πας στο Μπραχαμι με κουστουμι τυπε;ρε μαλακα εβαλα κοστουμια για να με βγαλεις μπραχαμι και να βρωμας κρεμυδιλα.
τσουΕιρήνη η μαθήτρια που έκλεισε για εμβόλιο και θα την έπαιρνε με το παπί ?
στειλε σε πμ να την δω ναιΝα σου στείλω αυτή που ήθελε να τις κάνω κράτηση για αύριο και μ έστελνε καρδιές;;
Τυπε βγαλε φωτογραφια και δειξε, γαμαει η φανελα του Περου. Απο κατω μπορεις να βαλεις και παντοφλα.εγω θα βαλω τη φανελα του περου με το 10 του γκερερο και μια τζιν βερμουδα και ενα γαλαζιο αθλητικο καππα απο τα ανμιραλ
ετσι ντυνεται αυτος ??ρε μλκ αθηναιος θα ντυθεις?
και σουβλακι κετσαπ μουσταρδα.Δε πας στο Μπραχαμι με κουστουμι τυπε;
αυτα τα φοραει για να πιει το ουισκακι του σπιτι για να μην πουντιασει.ετσι ντυνεται αυτος ??
εγω ειμαι κουλ
η φανελα του περου κερδιζει εντυπωσεις
και στις γυναικες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μισο
Να κατσεις τυπε η στο χερι ορθιος;και σουβλακι κετσαπ μουσταρδα.
αυτα τα φοραει για να πιει το ουισκακι του σπιτι για να μην πουντιασει.
Πες μας την γνώμη σου για όσους κράζουν τον Σαντ Μαντσαμπα γνωση μοιραζει ο δασκαλος και εσεις τον βριζετε
Το πήγαινες πολύ καλά ... στο τέλος μου τα γάμησες όλατσου
ειρηνη γυναικαρα 28 χρονων μελαχροινη μαυρισμενη σωματαρα μεσογειακο εξυπνη πανεξυπνη και τρελιαρα σαν ισπανιδα πρωταγωνιστρια του αλμοδοβαρ
Πσσσσ ποσο τρελη αλητεια τυπαρα μου!
εδω εισαι !