jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Μα δεν λεω γ αυτους τους δυο αλλα σε κατι αλλα συντροφια που πουλαγες εξυπναδαΑριστεροι ο Σασα και ο Σαντμαν?
Μα δεν λεω γ αυτους τους δυο αλλα σε κατι αλλα συντροφια που πουλαγες εξυπναδαΑριστεροι ο Σασα και ο Σαντμαν?
Γιατι πουτανοβιε δεν εισαι στη πρωτη γραμμη?ανετα μεχρι 45 παιζεις μαχιμο παιχνιδι μην σου πω μεχρι τα 50.εκει που εισαι ημουν και δω που ειμαι θα ερθεις μ ειχε πει ενας μια φορα οταν ημουν μικρος.
τυπε παρτο αλλιως και δεξου ορισμενα πραγματα ετσι οπως ειναι.Δεξου τα οπως οταν χανεις ενα συγγενικο σου προσωπο και προχωρα.Και γω ειμαι 40 πλεον και μου κακοφαινεται που δεν ειμαι στη πρωτη γραμμη της μαχης με τις γυναικες .τι να κανω? να αρχιζω τις μπυρες? και να τις αρχιζω τι θα καταλαβω?
Εσυ εισαι εξαιρεση μην χαιρεσαι.εξαλλου 50 εισαι
Που αλλάζω γνωμες ρε κοντουλη?Χαζούλη ούτε χαίρομαι ούτε δε χαίρομαι, γελάω μαζί σου που αλλάζεις γνώμες με ταχύτητες xr71...
Μονο με χρημα σε οποιαδηποτε ηλικια χαζουλη.Ρε βλάκα χίλιες φορές έχεις πει ότι μετα τα 40 μόνο με χρήμα (μαλακία μεν αλλά το έλεγες).
Τώρα πσλι τα γυρνάς σούργελο
επιβεβαιώνω. όταν ήμουν εγώ έφηβος, στα τότε μπουρδέλα, ονόμαζαν το τσιμπούκι περιποίηση, και ήταν εξτρά. Δεν το θεωρούσαν δεδομένο, τέτοια κατάντια γυναικώνΡε εδω εχω πεσει σε πουτανα Ελληνιδα και ειπε οτι δεν κανει πιπες...σαν να λεμε παιζω μπαλα αλλα εχω αλλεργια στο χορταρι( υπηρχε ενας τετοιος στον ΗΡακλη προ 15 ετιας).Αλλαγη επαγγελματος ...( ο εν λογω ποδοσφαιριστης εγκατελειψε το αθλημα οταν αποδειχθηκε οτι ειχε αυτο το θεμα...μακαρι να κανουν το ιδιο κατι κομοδινα και κομπλεξικες που δυσφημιζουν τα λατρεμενα μας ιδρυματα).
ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ τα γεματα σοφια ποστ του Καραμανη...Παλιοπουτανες παλιοψωλες σαυρες παλιοκαριολες παλιοβρωμες ελεεινιδες πουτανας κορες σιχαμενες βρωμες γαμημενα ορνια γαμω το σαυραβαιβορ σας και το πουταναζγιο το τζειμς καφετζη σας! Πουτανες λεσβιες χαμουρες ελεεινιδες!
Φρενο ρε στις καργιολες
Φρενο απ τα ποδυτηρια!
Βραχοι ρε να στε! Μην ενδωστε στις πουτανες τις καργιολες!
Βρε γαμημενες φωκιες που με χετε καταδικασει σε 4 χρονια αγαμιας ξινομουνες ουτε ενα βλεμμα ρε δε μου ριχνετε! Ουτε ενα κοκκαλακι ρε γαμω τη παν…α σας!
ρε μεχρι και …αυτοβελτιωση δοκιμασα να χαρει κι ο τεραστιος τρελος! Σε διατροφες με μπροκολα και κοτοπουλα 2 μηνες ρε καργιολες ειμαι και επεσε λιγο η κοιλουμπα! Και τα μαλλια μου σα του Σακη τα κανα! Και ρουχα απο αγγλια αγορασα! Τελευταια μοδα! Και εισοδηματιας με 3 διαμερισματα ενοικιαζομενα κι αλλα 3 ιδιοκατικοιση ρε χυσοδοχια των πακηδων! Και εμβολιασμενος με φαιζερ και γκριν πας!
γιατι τετοια απαξιωση ρε πουτανες!;;;;
Θα σας σκοτινιασω τον ουρανο! Θα σας μαυρισω τ αστρα!
Εκανα τη κολοσσιαια μαλακια βεβαια κι εγω ο μπινες και πηγα τριημερο αγ πνευματος ΜΟΝΟΣ αιγινα και 72 ωρες επηξα να βλεπω ζευγαρακια να φιλιουνται και να καβαλιουνται μες τα ματια μου… και γω σα το λεπρο να πινω μπιρες σε μια γωνια του μπιτς μπαρ και να τρωω σουβλακια μετα στο δωματιο σα το τελευταιο κατακαθι της υφηλιου… και μουνι και η διατροφη!
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ…
ουφ… πηγα σημερα παραλια και αλοιθωρησα απ τους κωλους! Ποσα καυλακια 8αρια… δυστυχως ομως ηλικιακα κορες μου! Στα 46 το τρενο της ζωης περασε κιβεφυγε….
τωρα γυρισα απο τον καφενε… η σερβιτορα που τα χει με τον ιδιοκτητη που ειναι φιλος μες τη γκαβλα! Τζιν σορτσακι σκισμενο τα κωλομερια εξω μπουταρες και τακουναρες… αν δεν ηταν φιλος θα την επεφτα να τα κανα ολα πουτανα…
Την παιζω για παρτη της παρολο πουωδεν εχω καθολου στυση και το πουλι μου ψοφησε απο τα brindellix τα zylanza και τα tavor!
τα πα και ξαλαφροσα
Καληνυχτα
Εδω με εμας τους αριστερους δεν μπορει να τα βγαλει περα η σουπια της κορινθου θα μπορεσει η καραμουναρα η ο κοντος η ο αλλος με τον μηνυτα στο νυχι η η πρασινη γλιτσα??ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ τα γεματα σοφια ποστ του Καραμανη...
ΧΑΙΡΕ ΚΑΡΑΜΑΝΗ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΑΙΔΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ
ΓΡΑΦΕ ομορφα για τον ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟ τωρα που γυρισε μην τον ξαναχασουμεΕδω με εμας τους αριστερους δεν μπορει να τα βγαλει περα η σουπια της κορινθου θα μπορεσει η καραμουναρα η ο κοντος η ο αλλος με τον μηνυτα στο νυχι η η πρασινη γλιτσα??
Τον παω τον καραμαναρο και ας ειναι δικο σας θυμαΓΡΑΦΕ ομορφα για τον ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟ τωρα που γυρισε μην τον ξαναχασουμε
σκεφτομαι να γραψω μια ΩΔΗ για τη μεγαλειωδη επιστροφη ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΥΑφού ρε χαζούλη δεν είχες ποτέ βουλγάρα...
(Ούτε ελληνίδα αλλά τεςπα)
σκεφτομαι να γραψω μια ΩΔΗ για τη μεγαλειωδη επιστροφη ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΥ
περιμένουμε το κείμενο
θελει μεγαλη σκεψη,νοητικη φροντιδα να ειναι ανταξιο του ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΥ..περιμένουμε το κείμενο
δωσε ναισκεφτομαι να γραψω μια ΩΔΗ για τη μεγαλειωδη επιστροφη ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΥ
και τι νομιζεις οτι ειμαστε εδω ?θελει μεγαλη σκεψη,νοητικη φροντιδα να ειναι ανταξιο του ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΥ..
Θα το αργησω λιγο
θα περιμενεις μαλακα θελω να ειναι εξαιρετικοκαι τι νομιζεις οτι ειμαστε εδω ?
Τζακ Ντανιελς που καθόμαστε και περιμενουμε
βαλε το κωλο σου κατω και γραψε παλιοτεμπέλη
ναι γιατι σκοτωνεσαι στο να ξυνεις τ αρχιδια σου και δεν εχεις χρόνοθα περιμενεις μαλακα θελω να ειναι εξαιρετικο