baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.717
- Πόντοι
- 6.035
τι ειναι αυτο ζυμαρικο?Λαζαρατι με τον φιλο μου τον Βανταμα
τι ειναι αυτο ζυμαρικο?Λαζαρατι με τον φιλο μου τον Βανταμα
φοβερο μερος της Αλβανιας..θα κανουμε τουρ..Λαζαρατι,Φιερ,Δυρραχιο..τι ειναι αυτο ζυμαρικο?
μια κατασκηνωση στην Λουτσα ειναιτι ειναι αυτο ζυμαρικο?
με το σαξο να πας , θα βρεις και ανταλλακτικαφοβερο μερος της Αλβανιας..θα κανουμε τουρ..Λαζαρατι,Φιερ,Δυρραχιο..
πας να δεις τα μερη των προγονων σου.φοβερο μερος της Αλβανιας..θα κανουμε τουρ..Λαζαρατι,Φιερ,Δυρραχιο..
η λουτσα ειναι χαι κλας για τον αθηναιο.μια κατασκηνωση στην Λουτσα ειναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
με το σαξο να πας , θα βρεις και ανταλλακτικα
μαμα-πατριδα οχι σαν και σενα που κρατας απο 4-5 χωρες και Αγιο Χωμα θεωρεις τον καταυλισμο στο Ζεφυριπας να δεις τα μερη των προγονων σου.
για βγες λιγο μπαλκονι εσυ που μενεις στην αετοφωλιά εκει πανω και πες μου εχει κινηση η παραλιακη προς Βουλα ?μαμα-πατριδα οχι σαν και σενα που κρατας απο 4-5 χωρες και Αγιο Χωμα θεωρεις τον καταυλισμο στο Ζεφυρι
κατσε να παρω τα κυαλιαγια βγες λιγο μπαλκονι εσυ που μενεις στην αετοφωλιά εκει πανω και πες μου εχει κινηση η παραλιακη προς Βουλα ?
τωρα ακου μαλακα μυαλο που ειχα παιδι ολα τα παιδια στο σχολειο στη γειτοννια ειχαν εξοχικο σπιτι σαλαμινα η λουτρα ελενης η ερετρια και ενιωθα μειονεκτικα που δεν ειχα εξοχικο σε αυτες τις περιοχες αλλα ειχα στη μυκονο και πηγαιναμε μονο το καλοκαιρι μεγαλωνοντας καταλαβα οτι αυτοι επρεπε να ενιωθαν μειονεκτικα,ενα μεγαλο διδαγμα .μαμα-πατριδα οχι σαν και σενα που κρατας απο 4-5 χωρες και Αγιο Χωμα θεωρεις τον καταυλισμο στο Ζεφυρι
προσεχε μην χτυπησεις στα ρανταρκατσε να παρω τα κυαλια
στη σπηλια στο βουνο μενει?για βγες λιγο μπαλκονι εσυ που μενεις στην αετοφωλιά εκει πανω και πες μου εχει κινηση η παραλιακη προς Βουλα ?
ελα ολα οκ ενα τρικυκλο μονο και κατι παπακια...μπορεις να βγειςπροσεχε μην χτυπησεις στα ρανταρ
εκτος σχεδίου είναι , ΕΚΤΟΣστη σπηλια στο βουνο μενει?
οβερελα ολα οκ ενα τρικυκλο μονο και κατι παπακια...μπορεις να βγεις
το εχω ξαναπει στην ανω γλυφαδα πατησα πρωτη φορα το 1985 και θυμαμαι κοτετσια.εκτος σχεδίου είναι , ΕΚΤΟΣ
εκλεβες τις κοτες;το εχω ξαναπει στην ανω γλυφαδα πατησα πρωτη φορα το 1985 και θυμαμαι κοτετσια.
σκεψου ακομα πιο πανω που μενει ο Αθηναιος πως ειναιτο εχω ξαναπει στην ανω γλυφαδα πατησα πρωτη φορα το 1985 και θυμαμαι κοτετσια.
ναι και τις μοιραζα στους φτωχους των πετραλωνων.εκλεβες τις κοτες;
φαινοσουν οτι εισαι άπλαςναι και τις μοιραζα στους φτωχους των πετραλωνων.
μαλακια δε σε ηξερα τοτε δεν ειχαν κατεβει τα ξαδερφια σου τοτε Αθηνα θα ετρωγα καλαναι και τις μοιραζα στους φτωχους των πετραλωνων.
πιο πανω και απο τον αγιο τρυφωνα?σκεψου ακομα πιο πανω που μενει ο Αθηναιος πως ειναι
μαλακα εχεις λοκαρει ολες τις εκκλησιες για φερμα;πιο πανω και απο τον αγιο τρυφωνα?