athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.618
- Πόντοι
- 12.756
μαν για ελληνιδες μιλησα οτι τα κανουν ολα,ΟΛΑ ομωςεεε τοτε τι το κουβεντιαζουμε..εγω εχω παει με ολα τα εθνη..μονο με μαο μαο απο τον αμαζονιο δεν εχω παει ακομα
μαν για ελληνιδες μιλησα οτι τα κανουν ολα,ΟΛΑ ομωςεεε τοτε τι το κουβεντιαζουμε..εγω εχω παει με ολα τα εθνη..μονο με μαο μαο απο τον αμαζονιο δεν εχω παει ακομα
δεν παρακολουθούσε καιρό το σαητ τυπεαρα δεν εχεις γαμησει μπλε.
στα πετραλωνα μεγαλωσε με γυφτορουμανες γι'αυτο του εχει μεινει κολλημα.πες του οτι αυτες που πηδαγε απο την Μεταμορφωση θεωρούνται ξενες
εχει ξεχασει οτι ο αλλοδαπος ειναι ΑΥΤΟΣ , στην Γλυφάδα που εχει ερθει ο οικονομικός μετανάστηςστα πετραλωνα μεγαλωσε με γυφτορουμανες γι'αυτο του εχει μεινει κολλημα.
ρε μαλακα ουτε καν Ρομα δεν εισαι γαμηδιαρη Ινδογυφταστα πετραλωνα μεγαλωσε με γυφτορουμανες γι'αυτο του εχει μεινει κολλημα.
σε μπαλκονι εξω με θεα κοσμο εχεις γαμησει?μαν για ελληνιδες μιλησα οτι τα κανουν ολα,ΟΛΑ ομως
ναισε μπαλκονι εξω με θεα κοσμο εχεις γαμησει?
εβγαλες και λογο σαν τον ανδρεα?
να σε παιρνουν απο την τραπεζα οτι σου σφραγιζοουν επιταγες εχεις γαμήσει ?σε μπαλκονι εξω με θεα κοσμο εχεις γαμησει?
σκατα στον ταφο του Μπαμπας Μητσοτακης μονοεβγαλες και λογο σαν τον ανδρεα?
να σε παιρνουν απο την τραπεζα οτι σου σφραγιζοουν επιταγες εχεις γαμήσει ?
σε μηχανοστασιο πισινας εχεις γαμησει?σκατα στον ταφο του Μπαμπας Μητσοτακης μονο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οχι τραπεζα ακομα δεν εχω γαμησει...αλλα απο τα λεγομενα σου πρεπει να ειναι καλες...τα κανουν ολα?να σε παιρνουν απο την τραπεζα οτι σου σφραγιζοουν επιταγες εχεις γαμήσει ?
οχισε μηχανοστασιο πισινας εχεις γαμησει?
ουτε εγω.
δασκαλες τα κανουν ΟΛΑοχι τραπεζα ακομα δεν εχω γαμησει...αλλα απο τα λεγομενα σου πρεπει να ειναι καλες...τα κανουν ολα?
βρηκα το φαρμακο κατα της φτωχειας που θα μας κανει πλουσιους.δασκαλες τα κανουν ΟΛΑ
δασκαλες δημοτικού το πολυ , που δεν εχουν δικά τους παιδια
να φερουν τα ξαδερφια σου απο Θηβα κανα τονο;βρηκα το φαρμακο κατα της φτωχειας που θα μας κανει πλουσιους.
που θα πας διακοπες?να φερουν τα ξαδερφια σου απο Θηβα κανα τονο;
Λαζαρατι με τον φιλο μου τον Βανταμαπου θα πας διακοπες?
στα κοφυ μπερι θα ειναι , θα καλυπτει το ποστο της σερβιτορας που θα παει Μυκονο να ξεκωλιαστει στο πουτσοπου θα πας διακοπες?