athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.617
- Πόντοι
- 12.756
θα με φιλοξενησει στο σαραι του ο φιλος Νιπλης ρε μουνικοιτα μλκ μην νευριασει η αλλη και κοιμηθεις αγκαλια με τα γατια.
θα με φιλοξενησει στο σαραι του ο φιλος Νιπλης ρε μουνικοιτα μλκ μην νευριασει η αλλη και κοιμηθεις αγκαλια με τα γατια.
δεν υπαρχει χωρος πρεπει να αποφυλακιστει αλλος πρωτα.θα με φιλοξενησει στο σαραι του ο φιλος Νιπλης ρε μουνι
εγω θα προτιμουσα να εμενα σπιτι της γιατι αν αυριο μεθαυριο κανει παιδια και στραβωσει η κατασταση και το διαλυσουν δε θα χρειαστει να φυγει ο αντρας απο το δικο του σπιτι για να μεινει η γυναικα με το παιδι.Θα ειναι το δικο της και ολα κομπλε.Απο κει και περα ενας αντρας τη βρισκει την ακρη μονος του.δηλαδη μαζι το πηρατε το σπιτι ?
στιβεν σπιλμπεργκ εσυ?εγω θα προτιμουσα να εμενα σπιτι της γιατι αν αυριο μεθαυριο κανει παιδια και στραβωσει η κατασταση και το διαλυσουν δε θα χρειαστει να φυγει ο αντρας απο το δικο του σπιτι για να μεινει η γυναικα με το παιδι.Θα ειναι το δικο της και ολα κομπλε.Απο κει και περα ενας αντρας τη βρισκει την ακρη μονος του.
πουσυ ποτε θα μας βγαλεις βολτα?Βοτανικό μένω κ δουλεύω σε έναν φούρνο
10:06 μ.μ.
Εδώ στο τιντερ τι ψάχνεις?
10:21 μ.μ.
χμμ
τι να σ πω δε ξερω
10:22 μ.μ.
κατι χαλαρο βασικα αλλα δεν θα ειχα θεμα αμα ταιριαζω και για κατι παρπανω
10:23 μ.μ.
Καταλαβα
10:45 μ.μ.
εσυ τι ψαχνεις ?
10:48 μ.μ.
Της σχέσης είμαι θέλω κάτι σταθερό
τι σπιλμπερκ ετσι παει αν χωρισεις και υπαρχει παιδι,πρεπει να προσφερεις στεγηστιβεν σπιλμπεργκ εσυ?
πες της οτι εισαι ο Πουσυ απο το μπου να ψαρωσειΒοτανικό μένω κ δουλεύω σε έναν φούρνο
χμμ
τι να σ πω δε ξερω
Καταλαβα
εσυ τι ψαχνεις ?
μεγαλος πουσυς τιτανας.πες της οτι εισαι ο Πουσυ απο το μπου να ψαρωσει
τα ελυσα εγω αυτα απο πριν δεν εχω σπιτι και ολα οκπου σημαινει οτι εσυ παιζει και να παρεις πουλο απο το σπιτι ΣΟΥ
σαφως σαφωςμεγαλος πουσυς τιτανας.
ευχαριστωμεγαλος πουσυς τιτανας.
μλκ αν κανεις καμια μαλακια και πληρωνεις διατροφη τοτε την γαμησες θα ζητιανευεις εξω απο το περιπτερι του τσιμυ.τα ελυσα εγω αυτα απο πριν δεν εχω σπιτι και ολα οκ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σαφως σαφως
Ρε τυπε ποσο εισαι? τι ηλικα εχεις βαλει εκει?ρε μαλακες ποσο ζωα μπαινουν στο τιντερ
θα σας κανω αντιγραφη διαλογο
με 30αρα
δειτε
γεια δ
9:31 μ.μ.
Καλησπερα
9:39 μ.μ.
καλα εισαι ?
9:39 μ.μ.
στειλε μ αν θες ινστα γιατι εδω δεν πολυμπαινω
9:41 μ.μ.
Που μένεις με τι ασχολείσαι?
10:04 μ.μ.
αθηνα
Βοτανικό μένω κ δουλεύω σε έναν φούρνο
χμμ
τι να σ πω δε ξερω
Καταλαβα
εσυ τι ψαχνεις ?
μετα δεν ξαναπαντησε το ζωον
μου ειπε καταλαβα και καλα οταν της ειπα θελω κατι χαλαρο
μαλακα οι γυναικες μπαινουν σε εφαρμογες για να παντρευτουν τα ζωα
18-37 εχω βαλει να ψαχνωΡε τυπε ποσο εισαι? τι ηλικα εχεις βαλει εκει?
Τα εχουμε πει εκατο φορεςπου σημαινει οτι εσυ παιζει και να παρεις πουλο απο το σπιτι ΣΟΥ
Η αλλη το ειπε ρε φιλεμη ξανα πεις δουλευω σε φουρνο..ουτε που δουλευεις θα λες,ουτε την αληθεια