Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.362
- Πόντοι
- 12.756
πες τα για να μην τα λεω εγω και με λεει προκατειλημμένο ο γαμιοληςαφου εσυ δεν εχεις ταμειο.
πες τα για να μην τα λεω εγω και με λεει προκατειλημμένο ο γαμιοληςαφου εσυ δεν εχεις ταμειο.
οδηγαει και το αμαξι ΤΗΣ.α οχι τοτε αν απλα μενεις σπιτι της κομπλε...
σε χτυπησε στον εγκεφαλο το πφαιζερ;σπιτι της ειπα ζωον τι μαζι το πηραμε...δηλαδη μαζι το πηρατε το σπιτι ?
και βαζει βενζινη απο το ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟοδηγαει και το αμαξι ΤΗΣ.
σε χτυπησε στον εγκεφαλο το πφαιζερ;σπιτι της ειπα ζωον τι μαζι το πηραμε...
το ψιλοδιορθωσα.και βαζει βενζινη απο το ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ τι ειμαι Ζοφριωτης που του εκατσε μια και δινει κωλο μην την χασει;ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ και ελεγχος στα οικονομικα γιατι ετσι πρεπειπες τα για να μην τα λεω εγω και με λεει προκατειλημμένο ο γαμιολης
καλα εκανες μαντο ψιλοδιορθωσα.
μονο 100σταρα ΜΟΝΟκαι βαζει βενζινη απο το ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ο αντρας ο σωστος βουταει στη θαλασσα και πιανει το χταποδιΕΓΩ ΚΑΝΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ τι ειμαι Ζοφριωτης που του εκατσε μια και δινει κωλο μην την χασει;ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ και ελεγχος στα οικονομικα γιατι ετσι πρεπει
φοβασαι μην σε κλεψει ειναι τιμιο το 1/10.ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ τι ειμαι Ζοφριωτης που του εκατσε μια και δινει κωλο μην την χασει;ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ και ελεγχος στα οικονομικα γιατι ετσι πρεπει
ελεγχο ποιος κάνει ? εσυ ? Γιαννης κερνάει Γιαννης πινει ?ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ τι ειμαι Ζοφριωτης που του εκατσε μια και δινει κωλο μην την χασει;ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ και ελεγχος στα οικονομικα γιατι ετσι πρεπει
εκτος απο σκευος ηδονης και τον εχει προσλαβει και για λογιστη.ελεγχο ποιος κάνει ? εσυ ? Γιαννης κερνάει Γιαννης πινει ?
τυπε δε περνω στα σοβαρα λεγομενα γυναικας...και ειδικα για τετοια θεματαΨΙΤ ΑΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΛΥΠΗΡΟΣ ΑΝΗΡ , ΑΦΗΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ και σχολιαστε αμεσα το πρακατω βιντεο που θα παραθεσω ....θελω ομως να ξεκινησει και ο Σαντ Μαν για να γινει μια ακομα πικαντικη συζητηση που θα απογειωσει την διαθεση στα υψη !!!! ΝΑ ξερετε μολις το πεταξε στην αρχικη σελιδα του youtube ΛΕΩ ΩΠ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ, κανεις Login ΕΧΘΕΣ και το βαζεις και ζητας σχολιασμο ΑΛΛΑ να σερνει πρωτα τον χορο ο ΜΕΓΑΣ ΣΑΝΤ!!!!
ειδες καμιά γυναίκα εσυ σε αυτο το βίντεο ?τυπε δε περνω στα σοβαρα λεγομενα γυναικας...και ειδικα για τετοια θεματα
O AΡΧΩΝελεγχο ποιος κάνει ? εσυ ? Γιαννης κερνάει Γιαννης πινει ?
O AΡΧΩΝ
τελως παντων αυτο το ζωαδι εκει περα..ειδες καμιά γυναίκα εσυ σε αυτο το βίντεο ?
γιατι εγω ειδα ενα κοριτσάκι στο παιδικό της δωματιο
που εβαψε το ματι που παραλιγο δεν εφτασε μεχρι το αυτι το βαψιμο
και εβαλε μια κάμερα απεναντι και λεει οτι μαλακία της κατεβει απλα για να ανεβάσει υλικό
αυτος ειναι ο μπαρος-ζοφριωτης...εχει τον τιτλο ο μαγκας του καταυλισμου να ξερεις
κοιτα μλκ μην νευριασει η αλλη και κοιμηθεις αγκαλια με τα γατια.O AΡΧΩΝ