athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.617
- Πόντοι
- 12.756
δεν το δεχομαι ειναι προσβολη για μενα αυτοεισαι ειδωλο σε εχω ινδαλμα.
δεν το δεχομαι ειναι προσβολη για μενα αυτοεισαι ειδωλο σε εχω ινδαλμα.
ΕΝΑ λογαριασμο στο ονομα σου που να εχει την διευθυνση της εχεις ?
τηλεφωνοΕΝΑ λογαριασμο στο ονομα σου που να εχει την διευθυνση της εχεις ?
μην μου πεις καμια ασφάλεια αυτοκινήτου θα σε γαμησω
οκ το παιρνω πισω εισαι ποταπος σαλτιμπαγκος.δεν το δεχομαι ειναι προσβολη για μενα αυτο
σταθερό ?τηλεφωνο
και κινητο μωρε μαλακα και σταθερο τι ερωτησεις ειναι αυτες;σταθερό ?
θες να σου στειλει τον λογαριασμο και μια τελευταια αποδειξη πληρωμης μισθου.σταθερό ?
λαθος την καταλαβες επειδη ειναι μουνηςεγω παντως δε θα δεχομουν να με "ζει" η αλλη...δε ξερω μηπως καταλαβα λαθος απο τη κουβεντα σας?
θες να σου στειλει τον λογαριασμο και μια τελευταια αποδειξη πληρωμης μισθου.
οχι γιατι θα νομιζω οτι ειναι καμιά συνδρομη για τον ερυθρό σταυρόθες να σου στειλει τον λογαριασμο και μια τελευταια αποδειξη πληρωμης μισθου.
μην του απαντας ειναι παγιδα θα το φας το κεφαλι σου.και κινητο μωρε μαλακα και σταθερο τι ερωτησεις ειναι αυτες;
γαμιολακαι κινητο μωρε μαλακα και σταθερο τι ερωτησεις ειναι αυτες;
μια χαρά κατάλαβες με τον Μπιθικώτση της Ανω Γλυφαδαςεγω παντως δε θα δεχομουν να με "ζει" η αλλη...δε ξερω μηπως καταλαβα λαθος απο τη κουβεντα σας?
βρε μαλακα επειδη μενω σπιτι της με ζει η γυναικα;ελεος λιγομια χαρά κατάλαβες με τον Μπιθικώτση της Ανω Γλυφαδας
αυτο εχουμε ρε μαν κοινο ταμειο ...αα τυποι....ολα κι ολα...αυτη τα δικα της εγω τα δικα μου...και αν σοβαρευτει το στορυ παει κοινο ταμειο
δηλαδη μαζι το πηρατε το σπιτι ?βρε μαλακα επειδη μενω σπιτι της με ζει η γυναικα;ελεος λιγο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτο εχουμε ρε μαν κοινο ταμειο ...
αφου εσυ δεν εχεις ταμειο.βρε μαλακα επειδη μενω σπιτι της με ζει η γυναικα;ελεος λιγο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτο εχουμε ρε μαν κοινο ταμειο ...