Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.921
- Πόντοι
- 1.406
Παρε και ενα κοτερο,ενα μικρο οχι υπερβολες,να εισαι κομπλε αρχονταεχω καμιά τύχη τι λες ?
Παρε και ενα κοτερο,ενα μικρο οχι υπερβολες,να εισαι κομπλε αρχονταεχω καμιά τύχη τι λες ?
δεν χρειαζεται , εχουν φιλοι μου οποτε χρειάζομαιΠαρε και ενα κοτερο,ενα μικρο οχι υπερβολες,να εισαι κομπλε αρχοντα
το κουκλο τον ντελιβερα σιγουρα θα τον επερνε...αλλα οχι για σχεση
το θεμα ειναι αναποδο τυπε , τωρα πια γαμας σχετικά ευκολα , απλα τις γνωρίζεις σχετικά δυσκολα , γιατι πρωτα γαμας και μετα συστηνεσαιAKΡΙΒΩΣ! Μα ουτε εμεις θελουμε σχεση,ποσο μαλλον με καβλακια 18-20 χρονων.
Θελω να καταδειξω την προκαταληψη που κυριαρχει στο συγκεκριμενο θρεντ. Σημερα αν ψαχτεις,γνωριζεις σχετικα ΕΥΚΟΛΑ!
Το αν θα γαμησεις μετα τη γνωριμια,δεν στο υπογραφει κανεις 100% . Εχεις φερει τη μπαλα στο δικο σου γηπεδο ομως.
Αν ο ντελιβερας δεν αφησε ραβασακι στο μωρο,ειναι τρομπας.
Στο L.A.ζειτε ρε;το θεμα ειναι αναποδο τυπε , τωρα πια γαμας σχετικά ευκολα , απλα τις γνωρίζεις σχετικά δυσκολα , γιατι πρωτα γαμας και μετα συστηνεσαι
Όταν έλεγα εγώ στον άλλον να γίνει ντελιβεράς αυτός πέταγε χαρταετότο κουκλο τον ντελιβερα σιγουρα θα τον επερνε...αλλα οχι για σχεση
ετσι ειναι η κατασταση πιαΣτο L.A.ζειτε ρε;
μαλακα για αυτο σου ειπα οχι σχεση και παρε αμαξι μην κανεις λαθη,ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΗ σαν και μεναετσι ειναι η κατασταση πια
Πες μου ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ λαθος εχεις κανει εσυ που της τρως την ζωη , μενεις σπιτι της , σε ταιζει , σου καθεται ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ !!!!!μαλακα για αυτο σου ειπα οχι σχεση και παρε αμαξι μην κανεις λαθη,ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΗ σαν και μενα
με εφαγε ο ερωταςΠες μου ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ λαθος εχεις κανει εσυ που της τρως την ζωη , μενεις σπιτι της , σε ταιζει , σου καθεται ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ !!!!!
εγω βλεπω οτι της τρως την ζωη ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΣ ΕΡΩΤΑ !!!!με εφαγε ο ερωτας
κυριος ειμαι ,ΚΥΡΙΟΣ, κορωνα στο κεφαλι μου την εχωεγω βλεπω οτι της τρως την ζωη ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΣ ΕΡΩΤΑ !!!!
μια ερωτηση μονο , αλλα θα απαντησεις παντελονατακυριος ειμαι ,ΚΥΡΙΟΣ, κορωνα στο κεφαλι μου την εχω
τον εχει για σκευος ηδονης.Πες μου ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ λαθος εχεις κανει εσυ που της τρως την ζωη , μενεις σπιτι της , σε ταιζει , σου καθεται ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ !!!!!
ζοφριωτη καποιοι μαθαμε να γαμαμε δεν μαθαμε με την παλαμη μαςτον εχει για σκευος ηδονης.
αν θες κανε και αλλιως σε βλεπω να διανυκτερευεις στην πλατεια εσπεριδων.κυριος ειμαι ,ΚΥΡΙΟΣ, κορωνα στο κεφαλι μου την εχω
ριχτομια ερωτηση μονο , αλλα θα απαντησεις παντελονατα
εισαι ειδωλο σε εχω ινδαλμα.ζοφριωτη καποιοι μαθαμε να γαμαμε δεν μαθαμε με την παλαμη μας