Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Στη μούνα τους εντελώς; Το μάτι τους παίζει περισσότερο από ποτέ έχω να σου πω. Έχουν ξεφύγει
Το δάχτυλο τους παίζει περισσότερο από ποτέ
Στη μούνα τους εντελώς; Το μάτι τους παίζει περισσότερο από ποτέ έχω να σου πω. Έχουν ξεφύγει
Εχεις δικιο, ναυαγιο ειμαιΟύτε μουνόδουλος,ούτε κουτάβι είμαι,μη με μπερδεύεις με σένα
Και δεν μπαινουν για να ζητησουν καμια συμβουλη ή καμια βοηθεια, μπαινουν για να γκρινιαξουν και να μας πεισουν οτι εχουν και δικιο.Στα μυαλά εννοώ
Κατι εκατομμυρια χρονια, ο αντρας ειναι αυτος που κυνηγαει.
Μην σου πω οτι τα τελευταια χρονια εχει μπασταρδεψει το πραγμα και οι γυναικες την πεφτουν κι αυτες κανονικα. Αλλά εσυ θελεις να ερθει να σου την πεσει η αλλη ενω περπατας στο δρομο, ε δεν γινονται αυτα
Και δεν μπαινουν για να ζητησουν καμια συμβουλη ή καμια βοηθεια, μπαινουν για να γκρινιαξουν και να μας πεισουν οτι εχουν και δικιο.
Το να αποδεχονταν το προβλημα και να ζητουσαν βοηθεια θα ηταν ενα βημα, ούτε κατα διανοια ομως τους περναει απο το μυαλο οτι εκεινοι εχουν το θεμα.Ανυπαρκτος εγκεφαλος τελειως.
Ε βρες καποια απο τα "βρωμοσοσιαλ" τοτε. Οι τελευταιες επτά (7) γκομενες μου ηταν απο τα σοσιαλ. Ουτε απο την καρεκλα μου δεν σηκωθηκα. Ξυπνα.Τώρα πια με τα βρωμοσοσιαλ,δεν την πέφτει καμία.Δεν έχει ανάγκη
Αρα θες να σου την πέσουν κιόλας οι μουνάρεςΤώρα πια με τα βρωμοσοσιαλ,δεν την πέφτει καμία.Δεν έχει ανάγκη
μου φαινεται πως αν εμπενε ενας ψυχολογος εδω μεσα θα εβγαζε λαβρακι...πελατεια φουλΕγώ έχω σταματήσει να βγαίνω έξω για περίπατο για αυτόν και μόνο τον λόγο, για να μην τις βλέπω. Η καλύτερη λύση είναι να μην γνωρίζεις την ύπαρξη τους, έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
8 στα 10 μέλη άνεταμου φαινεται πως αν εμπενε ενας ψυχολογος εδω μεσα θα εβγαζε λαβρακι...πελατεια φουλ
Λύσσα το εκανες κι εσυ τωρα8 στα 10 μέλη άνετα
Έπαιξε πολύ παιχνίδι με βλέμματα σήμερα το απόγευμα στο Μικρολίμανο αλλά ήμουν με παρέα και δε μπορούσα να χωθώΤο δάχτυλο τους παίζει περισσότερο από ποτέ
Εν τω μεταξυ, εσυ εισαι μια χαρα ανθρωπος, δεν καταλαβαινω πώς σου βγηκε το κολλημα με τα εμβολια.μου φαινεται πως αν εμπενε ενας ψυχολογος εδω μεσα θα εβγαζε λαβρακι...πελατεια φουλ
γυναικεια παρεα?Έπαιξε πολύ παιχνίδι με βλέμματα σήμερα το απόγευμα στο Μικρολίμανο αλλά ήμουν με παρέα και δε μπορούσα να χωθώ
Nope!Λύσσα το εκανες κι εσυ τωρα
Ναι αλλά όχι κάτι πονηρόγυναικεια παρεα?
δεν θελω να εμβολιαστω ΑΚΟΜΑ...ειδομεν...Εν τω μεταξυ, εσυ εισαι μια χαρα ανθρωπος, δεν καταλαβαινω πώς σου βγηκε το κολλημα με τα εμβολια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γυναικεια παρεα?
Κάνε ό,τι σε φωτισει ο θεοςδεν θελω να εμβολιαστω ΑΚΟΜΑ...ειδομεν...
8 στα 10 μέλη άνετα
Εσυ δηλαδη θεωρεις οτι εισαι απολυτως ενταξει, δεν εχεις αναγκη απο τιποτα.Με πρώτο εσένα και τους 'φίλους' σου
Καλά τα λες .Με πρώτο εμένα,τον γκόμενο μου τον έμπερορ,τον αδερφό μου τον Σάσα και στοχεύω να εκφράσω το μίσος που τρέφω για τον Μουνοκωλαράκη
Τι Ρωτάς και εσύ ρε μαλακα?Εσυ δηλαδη θεωρεις οτι εισαι απολυτως ενταξει, δεν εχεις αναγκη απο τιποτα.
Σωστα?
Και τότε γιατι δεν περνας καλα? Εισαι ατυχος? Τι? Πού ειναι το λαθος?
Γιατι άλλοι εχουν αυτο που θελεις κι εσυ οχι?
Υπαρχει καποια συνωμοσια σε βαρος σου?
Δυστυχως, αν δεν κάνουν το πρωτο βημα αποδεχομενοι οτι υπαρχει προβλημα, κανενας δεν μπορει να βοηθησει. Η αποδοχη ειναι παντα το πρωτο βημα για την λυτρωση. Αλλά εδω η αρνηση φτανει σε ψυχωτικα επιπεδα.Καλά τα λες .
Άλεξ τι λέγαμε?Πάλι τα ίδια,τους λες κάτι και θυμώνουν κιόλας.