Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αντε να κανω εναν κοπο ακομη. Απο τις προσωπικες μου εμπειριες.
Μια γκομενα εβγαλα απο το τσατ του κοσμοπολιταν, όπου συζητουσαμε 2-3 εβδομαδες. Για ασχετα θεματα κατ' αρχην. Δεν την επιασα απο τα μουτρα "εισαι ομορφη θελω να σε συναντησω". Αλλη μια απο το zoo που παιζαμε λεξοκοντρες, της εκανα καποια σχολια στο πως επαιζε, γελασε, μιλησαμε περισσοτερο, εκατσε. Καποιες επισης (δεν θα πω ποσες) απο εδω μεσα, συνομιλωντας για καποιες μερες και εν συνεχεια με προταση συναντησης. Ακομη και απο το badoo το εχω καταφερει.
Μιλαει ο κοσμος ρε τύπε, γνωριζεται, ανταλλασσει αποψεις, γινεται ενδιαφερων, αρχιζει να απασχολει το μυαλο της αλλης, επανερχεται, γινεται το ψησιμο. Λιγο κοπο βαριεστε να κανετε?
Εσεις ως "σοσιαλ" εννοειτε να στειλετε ενα μηνυμα και να λετε "σε ειδα, μ' αρεσεις, ελα να συναντηθουμε"? Σοβαρα? Ούτε εγω δεν θα απαντουσα σε γυναικα αν μου εστελνε τετοιο μηνυμα.

Σε όλες έλεγες την γνωστή ατάκα;

Γεια σου Μαρία,είμαι ο Αλέξανδρος; :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δηλαδή όσοι μιλούν στον ενικό είναι αγενείς.
Άσε μας ρε Γιωργάκη...Αυτό δεν είναι πληθυντικός ευγένειας,αλλά περισσότερο φόβος.

7αρι,σου αξίζει κιόλας κατά τα λεγόμενα σου.........
Εγω μιλαω καμια φορα στον πληθυντικο απο κοντα στις νεοτερες κοπελες.
Τρελαινονται να τους μιλαει καποιος μεγαλυτερος στον πληθυντικο.
Απο κοντα ομως, οχι στα σοσιαλ.

Υ.Γ. Και αντιστοιχως οι μεγαλυτερες τρελαινονται για ενικό. Περιεργο αλλά εξακριβωμενο.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εγω μιλαω καμια φορα στον πληθυντικο απο κοντα στις νεοτερες κοπελες.
Τρελαινονται να τους μιλαει καποιος μεγαλυτερος στον πληθυντικο.
Απο κοντα ομως, οχι στα σοσιαλ.

Υ.Γ. Και αντιστοιχως οι μεγαλυτερες τρελαινονται για ενικό. Περιεργο αλλά εξακριβωμενο.
Ε στα σοσιαλ είναι τέρμα κρίπι ρε εσύ.
Οι μεγαλύτερες για ενικό γιατί έτσι νιώθουν πιο νέες.Εχουν συνηθίσει στον πληθυντικό και αν τους μιλήσει κανείς έτσι θα νιώσουν πιο μεγάλες από ότι είναι.

• Like
Αντιδράσεις: alex71
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
μετα σας φταινε οι ελλεηνιδες...ερε γλεντια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κατι τετοιοι τυποι εχουν κανει την ελληνιδα,ελλεηνιδα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σε όλες έλεγες την γνωστή ατάκα;

Γεια σου Μαρία,είμαι ο Αλέξανδρος; :2funny:
Οχι. Σε αυτες τις περιπτωσεις χρησιμοποιω "επιθετικη οικειοτητα". Μπαινω στο ρολο οτι τις ξερω απο καιρο και τους μιλαω χωρις αγχος, σαν να γνωριζομαστε απο παλιοτερα. Δινοντας διαρκως πάσες για απαντηση (δεν εχει σημασια για ποιο ζητημα, αρκει να δοθεί πάσα). Ειναι εκπληκτικο ποσο αρεσει στις γυναικες να τους μιλας με οικειοτητα. Ούτε θαυμασμό (τον βαριουνται), ούτε μαγκια (την σιχαινονται). Μπλοκαρουν θετικά, εντυπωσιαζονται. Και μπαινουν στη διαδικασια να ανταποδωσουν την οικειοτητα. Με δυο λογια, μπες στη διαδικασια να απολαυσεις τη συζητηση. Μην σκεφτεσαι πως θα γαμησεις εκεινη την ωρα. Ελεος.

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Εγώ φταίω που μιλάω σε κάφρους,έληξε το θέμα έχετε δίκαιο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Λεω ότι καμία δεν μένει μόνη αν δεν το θέλει.

Όσες είναι μόνες,είναι επειδή το θέλουν.Ενώ άντρας,πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων,σπάνια θα πει θέλω να'μαι μόνος.

Εξάλλου έξω,μόνο το μάτι των αντρών παίζει,οι γυναίκες στη μούνα τους εντελώς.
1000% δικιο στην τελευταια παραγραφο.Για τις πιο πολλες γυναικες το σεξ ειναι μεσο κοινωνικης και οικονομικης ανοδου.Για εμας ειναι απλως αλλη μια αναγκη του σωματος οπως το να φαμε η να πιουμε κατι.

• Like
Αντιδράσεις: Stef68

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Σχετικά με το κοίταγμα,το'χω ξαναπει ότι κάποιες κοιτάνε μόνο όταν νιώθουν την 'ασφάλεια' ότι δεν θα τους την πέσεις.Στο δρόμο,στο φανάρι κλπ.Ποτέ δεν κοιτάνε σε μαγαζί,σε στάση,σε αστικό.Επίσης,κοιτάνε πολύ όταν είναι με γκόμενο,αρχίσαν δηλαδή ν'αποκτούν και αντρικές συνήθειες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Να υποθέσω ότι είναι πολύ ωραία αυτή που έστειλες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στον πληθυντικό κιόλας?
Έλεος.........
Μια χαρα ειναι ο πληθυντικος σε μιλφονι.Δειχνει καλλιεργεια και οτι δεν εισαι αλλο ενα κτηνος μεσα στην μαζα.Αλλα ολο αυτο με το μηνυμα δειχνει απελπισια.Αν την ειδες και δεν ορμηξες( με ευγενεια) το πουλακι πεταξε και τρεχαγυρευε το.Για αυτο μπαινετε στα λεγομενα μεσα κοινωνικης δικτυωσης;Για να ξεφτιλιζετε το ανδρικο φυλο για λιγη προσοχη;Ο greek lover δεν εχει αναγκη μπλιμπλικια και μαλακιες.Το μονο που χρειαζεται ειναι αυτο που κανει το παντελονι να φουσκωνει...ολα τα αλλα ειναι πουτσες μπλε οπως ελεγε ο Χαρρυ Κλυν.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
1000% δικιο στην τελευταια παραγραφο.Για τις πιο πολλες γυναικες το σεξ ειναι μεσο κοινωνικης και οικονομικης ανοδου.Για εμας ειναι απλως αλλη μια αναγκη του σωματος οπως το να φαμε η να πιουμε κατι.

Οι ελλεεινίδες ερεθίζονται μόνο με τα βλέμματα πάνω τους.Και να τις ζηλεύουν οι φίλες τους.

Αν βρουν πχ κανα γκόμενο πολύ εμφανίσιμο ή λεφτά,πιο πολύ καυλώνουν με τη ζήλεια των φίλων τους παρά μ΄αυτόν.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Μια χαρα ειναι ο πληθυντικος σε μιλφονι.Δειχνει καλλιεργεια και οτι δεν εισαι αλλο ενα κτηνος μεσα στην μαζα.Αλλα ολο αυτο με το μηνυμα δειχνει απελπισια.Αν την ειδες και δεν ορμηξες( με ευγενεια) το πουλακι πεταξε και τρεχαγυρευε το.Για αυτο μπαινετε στα λεγομενα μεσα κοινωνικης δικτυωσης;Για να ξεφτιλιζετε το ανδρικο φυλο για λιγη προσοχη;Ο greek lover δεν εχει αναγκη μπλιμπλικια και μαλακιες.Το μονο που χρειαζεται ειναι αυτο που κανει το παντελονι να φουσκωνει...ολα τα αλλα ειναι πουτσες μπλε οπως ελεγε ο Χαρρυ Κλυν.
Αυτή είναι η μια όψη του νομίσματος.
Η άλλη ότι μπορεί να νιώσει Γριά.
Τίποτα πάντως δεν είναι απόλυτο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Αν νιωσει να υγραινεται οταν θα σε ακουει να χρησιμοποιεις πληθυντικο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ δεν ειναι γρια.
Σε αυτό συμφωνώ αλλά εξαρτάται και την κάθε γυναίκα.Για αυτό είπα ότι δεν υπάρχει κάτι απόλυτο.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Κατι εκατομμυρια χρονια, ο αντρας ειναι αυτος που κυνηγαει.
Μην σου πω οτι τα τελευταια χρονια εχει μπασταρδεψει το πραγμα και οι γυναικες την πεφτουν κι αυτες κανονικα. Αλλά εσυ θελεις να ερθει να σου την πεσει η αλλη ενω περπατας στο δρομο, ε δεν γινονται αυτα
καλά χαλάρωσε..οι γυναίκες που την πέφτουν,δεν τις γαμάνε ούτε στη φυλακή

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εγώ έχω σταματήσει να βγαίνω έξω για περίπατο για αυτόν και μόνο τον λόγο, για να μην τις βλέπω. Η καλύτερη λύση είναι να μην γνωρίζεις την ύπαρξη τους, έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Εχεις δικιο σ αυτο που λες.
Φιλοσοφιμενη σκεψη.ξερεις καμια ο ανθρωπος εκ φυσεως ψαχνει μεθοδους αντιμετωπισης μιας φασης η μιας κρισης.
Εγω π.χ απαξιωνω ολες τις εξω γκομενες και ασχολούμαι αποκλειστικα μονο με τον αγοραιο ερωτα,ειναι ενας μηχανισμός.
Και οταν τα μπουρδελα ηταν κλειστα ειχα εφαρμοσει την μεθοδο της πουτανοποιησης.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Κατα τα αλλα, οταν σου λεω να πας να δεις κανεναν ειδικο, παρεξηγιεσαι.
Δηλαδη δεν σου περναει ΚΑΝ απο το μυαλο οτι πρεπει να αντιμετωπισεις καπως τα ψυχολογικα σου προβληματα. Οκ ενταξει. Κάνε ό,τι θες
Και τι θα του κανει ρε χατζιαβατη ο ειδικος?? Θα του βρει γκομενα?
Γιατι οποιος δεν ανηκει στο συνολο η στα πατροπαραδοτα εθιμα σου δεν ειναι κατ εσενα φυσιολογικος.
Εγω δεν βλεπω κάποιο ψυχολογικο θεμα στον σασα απλα εφαρμοσε ενα τροπο αντιμετωπισης.
Αν δει στο μελλον οτι ο μηχανισμος που εφαρμοζει δεν του βγαινει θα τον αλλαξει,έτσι ειναι η ζωη και η φυσικη εξελιξη.
Ειναι απολυτως φυσιολογικος και θυμα της κοινωνιας.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Κατι εκατομμυρια χρονια, ο αντρας ειναι αυτος που κυνηγαει.
Μην σου πω οτι τα τελευταια χρονια εχει μπασταρδεψει το πραγμα και οι γυναικες την πεφτουν κι αυτες κανονικα. Αλλά εσυ θελεις να ερθει να σου την πεσει η αλλη ενω περπατας στο δρομο, ε δεν γινονται αυτα
Στην εχουν πεσει εσενα πολλες γυναικες???εμενΑ καμια παντως η μια σαφρακιασμενη μια φορα που σιχαθηκα το γυναικειο φύλλο.
Παψε ρε δικηγορε να αερολογεις και δες τα πραγματα οπως πραγματικα ειναι.
Δεν μιλαω τωρα πολιτικα μην ξεχνιεσαι

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ε βρες καποια απο τα "βρωμοσοσιαλ" τοτε. Οι τελευταιες επτά (7) γκομενες μου ηταν απο τα σοσιαλ. Ουτε απο την καρεκλα μου δεν σηκωθηκα. Ξυπνα.
Τα σοσιαλ πανε δικηγορε,ηταν μεχρι το 15 με 16 αντε 17 απο εκει και περα το θεμα ξεφυγε.
Τα σοσιαλ ηταν καλες εποχες 10 12 14 μετα αρχισαν να φθινουν μιας και επεσε πολυ καχυποψια.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Και δεν μπαινουν για να ζητησουν καμια συμβουλη ή καμια βοηθεια, μπαινουν για να γκρινιαξουν και να μας πεισουν οτι εχουν και δικιο.
Το να αποδεχονταν το προβλημα και να ζητουσαν βοηθεια θα ηταν ενα βημα, ούτε κατα διανοια ομως τους περναει απο το μυαλο οτι εκεινοι εχουν το θεμα. Κλειδωμενος εγκεφαλος τελειως.
Γιατι θες συνέχεια να το παιζεις εξυπνος.
Εδω μεσα σχεδον σε ολα πεφτεις εξω.
Εγω περιμενω ακομα τον μπακο για προεδρο της νδ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom