Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ντοπια απο εκει ηταν....εκτος απο την αγρια Δυση,υπαρχει και αγρια Ανατολη στη Θεσσαλονικη.... ?

Σαντ αναμενω τσαρκες για πεσιματικη....ο μονος εχθρος αυτην την εποχη ειναι ο καυσωνας.

Παραλια τα βραδια κλεβεις εκκλησια,διαφωνεις???

Με ελληνίδες είναι χάσιμο χρόνου

Μόνο αν βρεις καμια τουρίστρια ξέμπαρκη

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Single αντρας ειναι οτι οντως δεν εχει επιλογες. Θελει, θελει πολυ, αλλα δεν βρισκει. Και ολο ριχνει στανταρντς μπας και βρει κατι...
Single γυναικα, ειναι οτι εχει επιλογες διαθεσιμες, αλλα για τους δικους της λογους, δεν θελει να κανει σχεση.
Τεραστια η διαφορα.
Cool, ρίξε μία ματιά στον περίγυρό σου,ειδικά τις γυναίκες που παντρεύτηκαν μετά τα 30
και πες μου ποια παντρεύτηκε άντρα που εκπληρώνει τα στάνταρντ που
υποτίθεται ότι η τύπισσα είχε θέσει;
Άλλο τι υποτίθεται ότι θέλει μία γυναίκα και άλλο που καταλήγει.
Έχω πάει σε συνάντηση συμφοιτητών μου,που κάποιοι ήταν με συζύγους και παιδιά.
Κάτι γκόμενες εμφανίσιμες που δήθεν έψαχναν μόνο alpha males,
ξέρεις τι εμφάνισαν για συζύγους;

Επίσης έχω ξαναγράψει,ότι στη σχολή μου,είχαμε μία τριάδα από χοντρές,
που στο πάρτι της αποφοίτησης όταν είχαμε γίνει όλοι γκολ,
η μία άρχισε να κλαίει και να λέει ότι ήρθαν παρθένες και φεύγουν παρθένες.
Και ότι αν δε γαμήθηκαν ούτε σαν φοιτήτριες,τότε πότε θα γαμηθούν..
Εμείς έχουμε και τα μπουρδέλα μας και με τον παρά μας χτυπάμε ότι εμφάνιση θέλουμε.
Υπάρχουν γυναίκες που πρέπει κάποιος μέτριος,να έχει να γαμήσει κανά εξάμηνο,να είναι πιωμένος,
να έχει βγει μόλις από το στρατό,να είναι κατά το ήμισυ τυφλός και ίσως τις γαμήσει..

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Cool, ρίξε μία ματιά στον περίγυρό σου,ειδικά τις γυναίκες που παντρεύτηκαν μετά τα 30

Ναι αλλά αυτές τους διάλεξαν.Προφανώς όλες μπορούσαν να έχουν πιο εμφανίσιμους

Αλλά είπαμε ότι πολλές δεν μπορούν να διαχειριστούν εμφανίσιμο άντρα και προτιμούν ένα χαλβά να τον σέρνουν

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Αλλά είπαμε ότι πολλές δεν μπορούν να διαχειριστούν εμφανίσιμο άντρα και προτιμούν ένα χαλβά να τον σέρνουν
Το ότι μια γυναίκα, ειδικά μετά από κάποια ηλικία, δεν κοιτάει μόνο εμφανιση δεν το έχουμε σκεφτεί, ε;

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.830
Πόντοι
216
Συνήθως αυτές που έλκονται από μάρμπαν,αθλητές κτλ είτε είναι πολύ μικρές (έως 22-24) είτε ναυάγια όπως και αυτοί άλλωστε. Απλά προβάλλονται κυρίως αυτοί και μετά πολλές γυναίκες αναρωτιούνται που πήγαν οι άνδρες. Πάντως οι περισσότερες σοβαρές κοπέλες που ξέρω με σπουδές έχουν βρει άτομα αρκετά σοβαρά ,λίγο έως πολύ μαμούχαλους,στρατιωτικούς κτλ αλλά καλά παιδιά.

Γενικά μην περιμένεις να είσαι ναυάγιο(δεν μιλάω εμφανισιακά) και να περιμένεις να βρεις σοβαρή γκόμενα μόνο σε extreme περιπτώσεις συμβαίνουν αυτά. Είπαμε βλέπουμε το κάθε ξέκωλο στο insta ή τον κάθε νάρκισσο και νομίζουμε ότι όλοι είναι έτσι.

Για το προηγούμενο που έλεγαν ότι δεν μπορούν να γνωρίσουν καμιά από σόσιαλ σκεφτείτε απλά τα εξής: Στην Ελλάδα γκόμενες σοβαρές τουλάχιστον γνωρίζεις ΚΥΡΙΩΣ από παρέα (υπάρχουν φυσικά και περιπτώσεις που θα βρεις κάποια χύμα) οπότε όταν η άλλη βλέπει έναν που δεν τον ξέρει να της την πέφτει χύμα και περίεργα προαφανώς και θα ρίξει άκυρο. Ακόμα και δυνατός γκόμενος να είναι σου λέει "αυτός γιατί μπήκε στην διαδικασία να μου στείλει? δεν μπορεί να βρει κάποια άλλη από τον κοινωνικό του περίγυρο? άρα είναι περίεργος". Μπορεί να φοβάται ή πολύ απλά να είστε ναυάγια.

Γενικά τα social media είναι σκληρός τόπος για να ρίξεις γκόμενα, περισσότερες προσπάθειες και πιο δύσκολο να ανάψεις την άλλην. Όμως το καλό του είναι ότι έχει απείρως περισσότερες ευκαιρίες. Οπότε αν την πέσεις σε 100 όλο και κάποια σαβούρα θα αρπάξεις. Αν θες όμως σοβαρή γκόμενα δύσκολο.
Τα σόσιαλ είναι ωκεανός ευκαιριών για τα μπάζα. Απο εκεί που η άλλη θα είχε παρέα τον δονητή μέχρι να πεθάνει, τώρα δε χρειάζεται καν να ανταγωνιστεί τη φίλη της, φτιάχνεται τέρμα και βρίσκει εκεί έναν απελπισμένο να τρώει πουτσαλάκο αβέρτα.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366

τον χαβά σου εσύ..δεν θέλουν τον εμφανίσιμο και τον ματσό επειδή δεν μπορούν να τον διαχειριστούν..ότι να ναι

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Το ότι μια γυναίκα, ειδικά μετά από κάποια ηλικία, δεν κοιτάει μόνο εμφανιση δεν το έχουμε σκεφτεί, ε;

Πώς γίνεται όμως πάντα οι εμφανίσιμες να μην την κοιτάνε...

Περίεργο πράγμα

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Με ελληνίδες είναι χάσιμο χρόνου

Μόνο αν βρεις καμια τουρίστρια ξέμπαρκη

Κινεισαι μαλλον σε λαθος μερη. Ελα μαζι μου μια φορα. Οποτε γουσταρεις. Χωρις πιεση.

Εχω μονο δυο κωλυματα...Πρωτον,σε περιπτωση που δεν εισαι ΑΡΕΙΑΝΟΣ,τουλαχιστον να μην εισαι αντιΑΡΕΙΑΝΟΣ...
και δευτερον να μην εισαι ματζιρης...οχι οικονομικα,αλλα στο χαρακτηρα!...θα ακολουθεις χωρις γκρινια ?

Το χασιμο χρονου ειναι εθιστικο μεχρι να σκοραρεις. Τι πιο εθιστικο οταν ξερεις οτι εν καιρω θα σε παρακαλαει με ανοιχτα τα ποδια?

Οπως (υπ)εγραφε κι ενας συναγωνιστης εδω μεσα, το αισθημα ταπεινωσης τους ειναι πιο ανεκτιμητο απο το σεξ αυτο καθ 'αυτο:dancing:

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.452
Πόντοι
216
και μια κοτα απο οτι ενας κοκκορας, μια λεαινα απο οτι ενα αρσενικο λιονταρι, μια σκυλα απο οτι ενας σκυλος

φυση λεγεται ξες, και στην φυση επιλεγει το θηλυκο, αυτο εχει αναλαβει αυτον τον ρολο για να βελτιωσει το ειδος.

αν θες γινε τρανς να επιλεγεις εσυ,
αυτο για τα σκυλια δεν ισχυει. τα σκυλια και οι σκυλες γαμιουνται ολα μεταξυ τους συνεχως.
για αυτο υπαρχει το λεγομενο κολλημα μεταξυ τους ωστε το ψωλοχυμα να προλαβει να παει βαθεια στο μουνι της σκυλας και να μεινει εγκυος γιατι αμεσως μετα μολις ξεκολλησει θα γαμηθει με τον επομενο σκυλο κτλ
την περιοδο της αναπαραγωγης οι σκυλες καυγαδιζουν μεταξυ τους και οχι οι σκυλοι. αυτοι εχουν παντα το μουνι στο πιατο

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
αυτο για τα σκυλια δεν ισχυει. τα σκυλια και οι σκυλες γαμιουνται ολα μεταξυ τους συνεχως.
για αυτο υπαρχει το λεγομενο κολλημα μεταξυ τους ωστε το ψωλοχυμα να προλαβει να παει βαθεια στο μουνι της σκυλας και να μεινει εγκυος γιατι αμεσως μετα μολις ξεκολλησει θα γαμηθει με τον επομενο σκυλο κτλ
την περιοδο της αναπαραγωγης οι σκυλες καυγαδιζουν μεταξυ τους και οχι οι σκυλοι. αυτοι εχουν παντα το μουνι στο πιατο
Να προσθέσουμε όμως ότι ο οίστρος στα θηλυκά διαρκεί μικρό διάστημα ενώ τα αρσενικά είναι διαθέσιμα όλο τον καιρό. Αυτό γίνεται γιατί τα αρσενικά χύνουν και φεύγουν, ρίχνουν έναν αναπληρωτικό υπνάκο και τελειώνει ο ρόλος τους εκεί. Ενώ τα θηλυκά θα το πληρώνουν για πολλούς μήνες μετά το 'γλέντι'. Αν ήταν εξίσου διαθέσιμα με τα αρσενικά θα είχαν ψοφήσει.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456

Περίεργο πράγμα

Σαντ, νομιζεις οτι αυτοι που εχουν κανει σχεση η γαμο με φουλ εμφανισιμες ειναι ευτυχισμενοι? Νομιζεις οτι δε ξερουν μεσα τους οτι καθονται μαζι τους για μια σειρα απο αλλους λογους?

Ξερεις τι κερατο τρωνε? Εδω τα μπαζα κερατωνουν διχως ενδοιασμο.... Δε θελω να γινομαι απολυτος. Σιγουρα υπαρχουν και αξιολογες εμφανισιακα γυναικες της διπλανης πορτας που δεν κανουν μπινιες.

Εγω παντως, ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ,δε θα εδινα εμφαση μονο στην εμφανιση.

Εσυ αναζητας δεσμο η να πηδας απο εδω και απο εκει σε μοτιβο ελευθερης σχεσης?

Εχει τυχει να με φλερταρει με νοηματα παντρεμενη που συνετρωγε με το δικο της στο διπλανο τραπεζι.

Εχει τυχει επισης να βγω με ενα χαζοκαριολακι -που εξαρχης ηξερα τι κουμασι ειναι -και να παιζει ματιες με αλλους στη μπαρα. Μπροστα μου...Σε φαση που οι αλλοι ντρεπονταν να με κοιταξουν. Τη στιγμη που πιναμε ποτο. Αυτη νομισε οτι δεν το πηρα πρεφα :tooth:

Μετα απο αυτο, την ταραξα στην τσαπου την ιδια νυχτα και εξαφανιστηκα. Τρελαθηκε.....

Μιλαμε για την πιο νυμφομανη κορασιδα που εχω γνωρισει. Υπερβολικα χαζη(σε ντεκαβλε σημειο) και νυμφομανης. Στο πρωτο ραντεβου για καφε ειχε παει τουαλετα,εβγαλε το βρεγμενο στριγκακι της και μου το εφερε σε σακκουλα του hondos. Για να το μυριζω τα βραδια και να τη σκεφτομαι

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.830
Πόντοι
216

Περίεργο πράγμα
Γιατί ενώ για τα μπάζα είναι στόχος οι εμφανίσιμοι ώστε να κοκορεύονται,
για τις εμφανίσιμες που είναι κακομαθημένες και ψωνισμένες είναι προσβολή του εγωισμού και του ναρκισσισμού τους.
Κοινώς δεν αντέχουν.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216

Επίσης έχω ξαναγράψει,ότι στη σχολή μου,είχαμε μία τριάδα από χοντρές,
που στο πάρτι της αποφοίτησης όταν είχαμε γίνει όλοι γκολ,
η μία άρχισε να κλαίει και να λέει ότι ήρθαν παρθένες και φεύγουν παρθένες.
Και ότι αν δε γαμήθηκαν ούτε σαν φοιτήτριες,τότε πότε θα γαμηθούν..
Εμείς έχουμε και τα μπουρδέλα μας και με τον παρά μας χτυπάμε ότι εμφάνιση θέλουμε.
Υπάρχουν γυναίκες που πρέπει κάποιος μέτριος,να έχει να γαμήσει κανά εξάμηνο,να είναι πιωμένος,
να έχει βγει μόλις από το στρατό,να είναι κατά το ήμισυ τυφλός και ίσως τις γαμήσει..

Σιγουρα, ειναι και αυτη η κατασταση που περιγραφεις μες την πραγματικοτητα.

Απλα αυτο που λεμε, ειναι οτι οι γυναικες ειναι single απο επιλογη.
Οι αντρες, επειδη συνηθως δεν εχουν καν επιλογη.

Και για τους μεν αντρες καθομαστε και λεμε 'βελτιωσου, κανε το ενα, κανε το αλλο',
ενω για τις γυναικες, δεν εχει κανεις να τους προτεινει κατι, γιατι ειναι μονες απο αποψη!
Καθε μια εχει ενα μικρο λογο απο orbiters, απλα δεν τους επιλεγει.
Και η τελευταια φακλανα, εχει orbiters!
Το αντιστροφο ομως, δεν ισχυει! Ο αντρας δεν εχει orbiters να διαλεξει αν θελει!
Αλλο λοιπον single woman, αλλο single man.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Σιγουρα, ειναι και αυτη η κατασταση που περιγραφεις μες την πραγματικοτητα.

Απλα αυτο που λεμε, ειναι οτι οι γυναικες ειναι single απο επιλογη.
Οι αντρες, επειδη συνηθως δεν εχουν καν επιλογη.

Και για τους μεν αντρες καθομαστε και λεμε 'βελτιωσου, κανε το ενα, κανε το αλλο',
ενω για τις γυναικες, δεν εχει κανεις να τους προτεινει κατι, γιατι ειναι μονες απο αποψη!
Καθε μια εχει ενα μικρο λογο απο orbiters, απλα δεν τους επιλεγει.
Και η τελευταια φακλανα, εχει orbiters!
Το αντιστροφο ομως, δεν ισχυει! Ο αντρας δεν εχει orbiters να διαλεξει αν θελει!
Αλλο λοιπον single woman, αλλο single man.
Δεν θα επιμείνω,έχω χάσει επαφή με Ελλάδα εδώ και χρόνια.
Εδώ πάντως αυτοί που τηρούν τα προσχήματα,είναι σε θέση και θέλουν να κάνουν οικογένεια,
είναι περιζήτητοι,μιας και είναι λίγοι.

Το πρόβλημα με τις Γερμανίδες είναι ότι συνήθως ξυπνάνε λίγο πριν τα 35,
βαράνε τα βιολογικά ρολόγια και κάνουν πανικόβλητες μαλακίες.
Π.χ. εξαιτίας της λειψανδρίας κάνουν παιδί με τον πρώτο τυχόντα.
Αλλά στο μουνί τους κιόλας,χωρίζουν την επόμενη μέρα και μέχρι να γίνει
το παιδί 18,τους ταϊζει το κράτος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Και τι θα του κανει ρε χατζιαβατη ο ειδικος?? Θα του βρει γκομενα?
Γιατι οποιος δεν ανηκει στο συνολο η στα πατροπαραδοτα εθιμα σου δεν ειναι κατ εσενα φυσιολογικος.
Εγω δεν βλεπω κάποιο ψυχολογικο θεμα στον σασα απλα εφαρμοσε ενα τροπο αντιμετωπισης.
Αν δει στο μελλον οτι ο μηχανισμος που εφαρμοζει δεν του βγαινει θα τον αλλαξει,έτσι ειναι η ζωη και η φυσικη εξελιξη.
Ειναι απολυτως φυσιολογικος και θυμα της κοινωνιας.
Κι εσυ εισαι απολυτως βλακας. Ειναι δυνατον να ενθαρρυνεις καποιον που εχει εμφανες προβλημα και να την λες σε μενα? Βγαλε το σκασμο επιτελους.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.762
Πόντοι
12.756
Κι εσυ εισαι απολυτως βλακας. Ειναι δυνατον να ενθαρρυνεις καποιον που εχει εμφανες προβλημα και να την λες σε μενα? Βγαλε το σκασμο επιτελους.
Χασοδικη πηγαινε μια στο νημα του Μαντω με τιτλο Πρωινο Σεξ :confused:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
giphy.webp

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Ε τα ήθελε μεταξύ μας.

Πάντως μιας και αναφέρθηκε το θέμα εμφάνιση και επειδή άτομα σαν τον σαντμαν είναι παρθένοι ή δεν έχουν κάνει σχέση στην ζωή τους να πω ότι χίλιες φορές με ένα 7άρακι που θα μουν κάνει την ζωή εύκολη παρά με ένα 8-9 που θα μου βγάλει καρκίνο.
Έχω πάθει και έχω μάθει. Τώρα αν ο άλλος δεν θέλει σχέση και γουστάρει απλά να πηδάει μπορεί να πηδάει το οτιδήποτε, μέχρι και τις "μοντέλες" του ινσταγκραμ που αλλάζουν σπόνσορα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom