Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Κι εσυ εισαι απολυτως βλακας. Ειναι δυνατον να ενθαρρυνεις καποιον που εχει εμφανες προβλημα και να την λες σε μενα? Βγαλε το σκασμο επιτελους.
Τι λεω σε σενα γιατι εσυ τελικα εχεις το πρόβλημα και οχι ο συναγωνιστης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Να ρωτησουμε 100 μελη να μας πουνε αν πιστευουν οτι το προβλημα το εχω εγω ή αυτος?
Το φυσιολογικό είναι να απατάς συνεχώς την γυναίκα σου. Να της λές συνέχεια ψέμματα για τα πάντα , να την έχεις κάνει τάρανδο απο το κέρατο, να κοιμάσαι δίπλα της σαν να μην συμβαίνει τίποτα, να προσπαθείς να αποπλανήσεις την κάθε χοντρή με ψυχικά προβλήματα μπάς και κατορθώσεις και γευτείς το σαπισμένο μουνάκι τους. Αυτά είναι τα φυσιολογικά και εγώ ο προβληματικός.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το φυσιολογικό είναι να απατάς συνεχώς την γυναίκα σου. Να της λές συνέχεια ψέμματα για τα πάντα , να την έχεις κάνει τάρανδο απο το κέρατο, να κοιμάσαι δίπλα της σαν να μην συμβαίνει τίποτα, να προσπαθείς να αποπλανήσεις την κάθε χοντρή με ψυχικά προβλήματα μπάς και κατορθώσεις και γευτείς το σαπισμένο μουνάκι τους. Αυτά είναι τα φυσιολογικά και εγώ ο προβληματικός.
Οχι τύπε μια χαρα εισαι. Πλακα κάνεις? Κανονικοτατος. Ολα ενταξει.

Μαλλον βεβαια θα ειναι καποια περιεργη συγκυρια, το οτι εσυ εχεις για αβαταρ εναν δολοφονο, ενω εγω εναν δολοφονημενο.

Υ.Γ. Επισης ειναι πολυ ευφυες, να μπαινεις σε ενα σαιτ για πουτανες, και να λες σε καποιον οτι επειδη πηγαινει με πουτανες και ειναι παντρεμενος, ειναι προβληματικος. Μαλλον το μπερδεψες με το σαιτ της πειραϊκης εκκλησιας

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Δηλαδή εσύ ρε Γιωργάκη πιστευεις ότι αν εσένα σου δινόταν η ευκαιρία να ρίξεις κέρατο (δεν είμαι υπέρ της απιστίας,το ξεκαθαρίζω),δεν θα το έκανες?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Οχι τύπε μια χαρα εισαι. Πλακα κάνεις? Κανονικοτατος. Ολα ενταξει.

Μαλλον βεβαια θα ειναι καποια περιεργη συγκυρια, το οτι εσυ εχεις για αβαταρ εναν χαλιαμούτρα μισάνθρωπο ψυχοπαθή δολοφονο, ενω εγω εναν δολοφονημενο.
Στο έσιαξα λίγο.

Μην ξεχνάς ότι με τα μυαλά που (δεν) έχει,θεωρεί ότι αξίζει 7αρι το λιγότερο.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Πώς τον πετσοκοψες ετσι ρε φιλε?
Έχω κέφια (αν και η Ιταλία δεν μας ικανοποιησε σήμερα),χθες έκανα τον Μπόκολο να βγάλει σπυριά από το κακό του γιατί του είπα αλήθειες,σήμερα εδώ...
Θέλω να δω τι θα πει τώρα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Φανταστειτε να'χαν μείνει στο φορουμ μόνο ο τρελολοθρομπλοκ και οι κλώνοι του.Θα'χε φαληρίσει το site προ πολλού.Που δεν θέλει τον Κμαν,εμένα και δεν ξέρω και ποιον άλλο.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Φανταστειτε να'χαν μείνει στο φορουμ μόνο ο τρελολοθρομπλοκ και οι κλώνοι του.Θα'χε φαληρίσει το site προ πολλού.Που δεν θέλει τον Κμαν,εμένα και δεν ξέρω και ποιον άλλο.
Μπά σε καλό σου ρε ναυάγιο.Θύμισε μου ποιοι είναι οι ''κλώνοι'' μου.

Φαντάσου εσένα να σου απαγορέψουν έστω μια ώρα στο μπου.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Τα ναυάγια μαζεύουν κόσμο γενικά, αληθές. Πώς νομίζεις επιβιώνει τόσα χρόνια η Πάνια;

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456
Εκτός των άλλων φαντασιώσεων, νομίζετε οτι είστε και φίρμες πλέον? :confused:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μπά σε καλό σου ρε ναυάγιο.Θύμισε μου ποιοι είναι οι κλώνοι μου.

Φαντάσου εσένα να σου απαγορέψουν έστω μια ώρα στο μπου.

Αν μου απαγορέψουν,θα βγω να παω μια βολτα

Εσύ απ'το σπίτι τελευταία φορά πότε βγήκες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom