Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 586 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.998

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.546
Πόντοι
9.297
ματσαρα με μια γρια στο τιντερ

34 αυτη ελεος

ελεος

μα 34 ?????????
34 και γρια;
Ξεσαλωνεις που τελειωσες το Γυμνασιο;
Αντιθετως για να ψαχνει αντρα μεσω Η/Υ εχει μυαλο εφηβης...καμμενη οπως και να το δεις.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Σήμερα που ήμουν για μπάνιο σε κοντινή παραλία,είδα πολλές μεικτές παρέες πιτσιρικιών,να γελάνε,να κυνηγιούνται,να χουφτώνονται.Από την άλλη,κάτι αντροπαρέες και γυναικοπαρέες 25-30+ σκυμμένοι σ'ένα κινητό όλη την ώρα :(

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
764
Πόντοι
96
H ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ SADMAN

Βασικα, οσοι ειμαστε μυαλωμενοι εδω, και εντος πραγματικοτητας, τα ιδια λεμε.
Κι ο sadman τα λεει με το δικο του τροπο, με αρκετη 'μιρλα' ομως, που του κανει κακο, και ειναι και κουραστικη.
Η ουσια ομως ειναι η ιδια.

Single αντρας ειναι οτι οντως δεν εχει επιλογες. Θελει, θελει πολυ, αλλα δεν βρισκει. Και ολο ριχνει στανταρντς μπας και βρει κατι...
Single γυναικα, ειναι οτι εχει επιλογες διαθεσιμες, αλλα για τους δικους της λογους, δεν θελει να κανει σχεση.
Τεραστια η διαφορα.

Βιντεο απο τον τρομερο Alexander Grace, (αυστραλια, αλλα ολος ο 'δυτικος' κοσμος τα ιδια σκ@τα ειναι, οποτε δεν διαφερουμε απο την χωρα του),
ειδικα για το θεμα 'single' και τι σημαινει για το καθε φυλο.

Για να βαζουμε τα πραγματα στην θεση τους.

Κακα τα ψεμματα, στην εποχη μας και στην κοινωνια μας, ετσι εχει η κατασταση.
αλλη μια δικαιωση του Δασκαλου

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
764
Πόντοι
96
Φανταστειτε να'χαν μείνει στο φορουμ μόνο ο τρελολοθρομπλοκ και οι κλώνοι του.Θα'χε φαληρίσει το site προ πολλού.Που δεν θέλει τον Κμαν,εμένα και δεν ξέρω και ποιον άλλο.
Δασκαλε συνεχισε το καλο σου εργο,ξερεις εσυ

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Ε τα ήθελε μεταξύ μας.

Πάντως μιας και αναφέρθηκε το θέμα εμφάνιση και επειδή άτομα σαν τον σαντμαν είναι παρθένοι ή δεν έχουν κάνει σχέση στην ζωή τους να πω ότι χίλιες φορές με ένα 7άρακι που θα μουν κάνει την ζωή εύκολη παρά με ένα 8-9 που θα μου βγάλει καρκίνο.
Έχω πάθει και έχω μάθει. Τώρα αν ο άλλος δεν θέλει σχέση και γουστάρει απλά να πηδάει μπορεί να πηδάει το οτιδήποτε, μέχρι και τις "μοντέλες" του ινσταγκραμ που αλλάζουν σπόνσορα.
Ναι ρε Κρους,δεν διαφωνώ με αυτά που γράφεις όμως εσύ που κατά δήλωσή σου έχεις το πακέτο (σώμα,εμφάνιση,ντύσιμο,λέγειν,νιονιό,χρήμα) λογικό να στοχεύεις σε 7 και πάνω,και να σε κοιτάνε/θέλουν κυρίως τέτοιες.Ο Σαντ Μαν,ο Σάσα φορ έβερ και ο εμπερορ που έχουν ακριβώς το αντίθετο πακέτο από εσενα όχι απλά θέλουν 7αρι και άνω,αλλά θεωρούν ότι τους το χρωστά η ζωή κιόλας.Δηλαδή για την μέτρια ή άσχημη εξωτερική εμφάνιση τους,το σώμα τους,τις ακραίες-νοσηρές-ηλίθιες απόψεις,την μιζέρια τους και δεν συμμαζεύεται θαρρούν ότι πρέπει η ζωή να τους ανταμείψει με ένα 7αρι και άνω,ενώ υστερούν σε στοιχεία που ανέφερα παραπάνω και χωρίς να προσπαθήσουν για την αυτοβελτίωση τους.
Τα αγαθά κόποις κτώνται όμως.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Έβλεπα χτες μια μουνάρα πιτσιρίκα,φιλιόταν μ'έναν τύπο που φόραγε μακρυμάνικο με 40 βαθμούς και κλείναν τα μάτια του,μάλλον πρεζόνι πρέπει να'ταν.Αυτή δε φαινόταν να είναι.Ότι να'ναι...

Άλλη επίσης μουνάρα,αδύνατη με ωραία πόδια,ήταν μ'έναν μπούλη κοντύτερό της,δηλαδή έλεος γαμώ τα γούστα των ελλεεινίδων

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Έβλεπα χτες μια μουνάρα πιτσιρίκα,φιλιόταν μ'έναν τύπο που φόραγε μακρυμάνικο με 40 βαθμούς και κλείναν τα μάτια του,μάλλον πρεζόνι πρέπει να'ταν.Αυτή δε φαινόταν να είναι.Ότι να'ναι...

Άλλη επίσης μουνάρα,αδύνατη με ωραία πόδια,ήταν μ'έναν μπούλη κοντύτερό της,δηλαδή έλεος γαμώ τα γούστα των ελλεεινίδων
και που να δεις μια στη πολυκατοικια μ 26 χρονων καυλιτσα και εχει δεσμο χρονια τωρα με εναν γυρω στο 1.60-65 (περιπου συνομηλικος της ) ...τυπος μπουλης-γυνακωτος.Αλλα οσες φορες εχουμε πιασει τη κουβεντα με τη μικρη ειναι τελειως ζωον...

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21

Κοίταξε να δείς επειδή ο δείκτης νοημοσύνης των ελλεεινίδων είναι στον πάτο, η κρίση τους είναι αντίστοιχη. Βάλτες να λύσουν ένα απλό πρόβλημα μαθηματικών ή φυσικής θα σε κοιτάνε μες τα μάτια σαν χάνες. Στο μυαλό τους υπάρχει ένα κενό νοημοσύνης. Κατά μία έννοια είναι να τις λυπάσαι.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: jim28
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
σαντ μαν ομως θα σου πω κατι και θα στο πω μια φορα...η κλαψα δεν οδηγει πουθενα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Κοίταξε να δείς επειδή ο δείκτης νοημοσύνης των ελλεεινίδων είναι στον πάτο, η κρίση τους είναι αντίστοιχη. Βάλτες να λύσουν ένα απλό πρόβλημα μαθηματικών ή φυσικής θα σε κοιτάνε μες τα μάτια σαν χάνες. Στο μυαλό τους υπάρχει ένα κενό νοημοσύνης. Κατά μία έννοια είναι να τις λυπάσε.
οχι οτι εχω καμια διαθεση να σου την "πω" δεν ειμαι τετοιος τυπος αλλα με βαση αυτα που γραφεις και ειδικα με το μηνυμα που εστειλες στο φβ σε μια γκομενα δε θα λεγα οτι και εσυ εισαι καλυτερος.Λοιπον εγω δεν στο λεω με κακια
παρολο που καταλαβαινω φαινεται καπως ετσι οπως μιλαω αλλα σου εχω ξανα πει. διορθωσε-φτιαξε τον εαυτο σου,καντα σωστα,μιλα σωστα,και μετα μιλα οσο θες για το ποσο ζωα ειναι η ελλεηνιδες.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Κοίταξε να δείς επειδή ο δείκτης νοημοσύνης των ελλεεινίδων είναι στον πάτο, η κρίση τους είναι αντίστοιχη. Βάλτες να λύσουν ένα απλό πρόβλημα μαθηματικών ή φυσικής θα σε κοιτάνε μες τα μάτια σαν χάνες. Στο μυαλό τους υπάρχει ένα κενό νοημοσύνης. Κατά μία έννοια είναι να τις λυπάσε.

Ε όχι και να τις λυπάσαι,όσο ζώα και να'ναι κάποιες,από μας καλύτερα περνάνε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom