Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (5 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Έβλεπα χτες μια μουνάρα πιτσιρίκα,φιλιόταν μ'έναν τύπο που φόραγε μακρυμάνικο με 40 βαθμούς και κλείναν τα μάτια του,μάλλον πρεζόνι πρέπει να'ταν.Αυτή δε φαινόταν να είναι.Ότι να'ναι...

Άλλη επίσης μουνάρα,αδύνατη με ωραία πόδια,ήταν μ'έναν μπούλη κοντύτερό της,δηλαδή έλεος γαμώ τα γούστα των ελλεεινίδων
Ρε ανώμαλε μπανιστιρτζή,κάθεσαι και κοιτάς συνέχεια τι ζευγάρια υπάρχουν και τι κάνουν μεταξύ τους για να περάσεις ως κανόνα την στρεβλή και ψευδή πεποίθηση σου,ότι οι ωραίες τα έχουν μόνο με χάλιες? Και γενικά συνέχεια παρατηρείς τι κάνουν τα Χ,ψ ζευγάρια αντί να ασχοληθείς με εσένα και την βελτίωση σου?
Ε ρε και σε πιάσει κανένας στα χέρια του την ώρα που κοιτάς ζευγάρια,έτσι χτικιάρης που είσαι δεν σε βλέπω καλά.
Ζητά βοήθεια από ειδικό γιατί έχεις ξεφύγει.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Κοίταξε να δείς επειδή ο δείκτης νοημοσύνης των ελλεεινίδων είναι στον πάτο, η κρίση τους είναι αντίστοιχη. Βάλτες να λύσουν ένα απλό πρόβλημα μαθηματικών ή φυσικής θα σε κοιτάνε μες τα μάτια σαν χάνες. Στο μυαλό τους υπάρχει ένα κενό νοημοσύνης. Κατά μία έννοια είναι να τις λυπάσε.
Εσύ όμως δικαιούσαι 7αρι τουλάχιστον,ε Γιωργάκη?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
οχι οτι εχω καμια διαθεση να σου την "πω" δεν ειμαι τετοιος τυπος αλλα με βαση αυτα που γραφεις και ειδικα με το μηνυμα που εστειλες στο φβ σε μια γκομενα δε θα λεγα οτι και εσυ εισαι καλυτερος.Λοιπον εγω δεν στο λεω με κακια
παρολο που καταλαβαινω φαινεται καπως ετσι οπως μιλαω αλλα σου εχω ξανα πει. διορθωσε-φτιαξε τον εαυτο σου,καντα σωστα,μιλα σωστα,και μετα μιλα οσο θες για το ποσο ζωα ειναι η ελλεηνιδες.
Φίλε,Επειδή εσύ φαίνεσαι λογικοτατος:
Άστο,τζάμπα χαλάς το σάλιο σου.
Αυτοί οι 2 είναι ότι να ναι.Κυλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ρε ανώμαλε μπανιστιρτζή,κάθεσαι και κοιτάς συνέχεια τι ζευγάρια υπάρχουν και τι κάνουν μεταξύ τους για να περάσεις ως κανόνα την στρεβλή και ψευδή πεποίθηση σου,ότι οι ωραίες τα έχουν μόνο με χάλιες? Και γενικά συνέχεια παρατηρείς τι κάνουν τα Χ,ψ ζευγάρια αντί να ασχοληθείς με εσένα και την βελτίωση σου?
Ε ρε και σε πιάσει κανένας στα χέρια του την ώρα που κοιτάς ζευγάρια,έτσι χτικιάρης που είσαι δεν σε βλέπω καλά.
Ζητά βοήθεια από ειδικό γιατί έχεις ξεφύγει.

Ρε λακαμά όταν κυκλοφορείς έξω βλέπεις και κόσμο,εσύ που έχεις να βγεις χρόνια απ'το σπίτι τί να πεις;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ρε λακαμά όταν κυκλοφορείς έξω βλέπεις και κόσμο,εσύ που έχεις να βγεις χρόνια απ'το σπίτι τί να πεις;
Μίζερε,εγώ όταν βγαίνω έξω (από εσένα βγαίνω πολύ περισσότερο) δεν κάθομαι να κοιτάξω τι κάνει το κάθε ζευγάρι αλλά για να περάσω καλά.
Εσύ όταν βγαίνεις,αντί να ασχοληθείς με εσένα και το πώς θα περάσεις καλά, κάθεσαι και παίρνεις μάτι τα εκάστοτε ζευγάρια 24/7 μήπως επιβεβαιωθούν οι βλακώδεις απόψεις σου ώστε μετά να έρθεις να κλάψεις εδώ,γιατί έχεις βρει καταφύγιο και ξεδίνεις.
Δεν βρέχει,σε φτύνουν.Σύνελθε και πάνε σε έναν ειδικό.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
άλεξ, άλεξ, άλεξ...ο ζαν ξέρει μόνο ένα τρόπο. πόσες φορές πια....?
κοιτα

πάλι μαλακίες λες ζανούλη? δεν βαρέθηκες?
John για τον μπανιστιρτζή της καρδιάς μας τον Σαντ τι έχεις να πεις?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
για τον σαντ μαν τα έχω πει (όχι μόνο εγώ φυσικά)
ποτέ δεν θα γαμήσει γιατί φοβάται τις γυναίκες. δεν προσπαθεί.
διατηρώ επιφυλάξεις ως προς το πόσο μας τρολάρει με φοβερή επιτυχία...
εις τοιαύτην περίπτωση του βγάζω το καπέλο
Τελευταία βρίσκεται σε αμόκ.

Επειδή τα έχεις πει (κι εσύ),ρε μπας και είσαι κλώνος μου?Γιατί έμαθα από τον Σαντ ότι έχω αλλά 5-10-15-20 ακάουντς

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
τι να σου πω...
πάντως βλέπω είμαι πιο παλιός. μήπως εισαι εσύ δικός μου? :grin:
Πρέπει να το ψάξουμε
Κατά τον Σαντ έχω αρκετούς κλώνους.Ρε μήπως έχω διπλή,τριπλή,τετραπλή,δεκαπλή προσωπικότητα και δεν συμμαζεύεται?
Ή μήπως είμαι ο Αντισθένης?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
ενταξει ρε σαντ μαν...και γω χτες βγηκα εδω απο το σπιτι πετυχα ενα ζευγαρακι αγκαλια..προχωραω πιο κατω στο περιπτερο βλεπω αλλη μια γκομενα με εναν τυπο εκει μιλαγανε.Παω να μπω στο αμαξι τσουπ ενα ζευγαρακι απεναντι μ..."αη στο διαολο λεω..τι θα γινει τωρα?"...μπαινω στο αμαξι π λες κατεβαινω συγγρου σε μια δουλεια βγαινω εξω τσουπ...να μια γκομενα παλι με ενα τυπο..."ρε να σου γαμησω λεω μεσα μου".. :tooth: :tooth:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
ενταξει ρε σαντ μαν...και γω χτες βγηκα εδω απο το σπιτι πετυχα ενα ζευγαρακι αγκαλια..προχωραω πιο κατω στο περιπτερο βλεπω αλλη μια γκομενα με εναν τυπο εκει μιλαγανε.Παω να μπω στο αμαξι τσουπ ενα ζευγαρακι απεναντι μ..."αη στο διαολο λεω..τι θα γινει τωρα?"...μπαινω στο αμαξι π λες κατεβαινω συγγρου σε μια δουλεια βγαινω εξω τσουπ...να μια γκομενα παλι με ενα τυπο..."ρε να σου γαμησω λεω μεσα μου".. :tooth: :tooth:

Πάντως μόνο αυτοί γαμάνε

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Έβλεπα χτες μια μουνάρα πιτσιρίκα,φιλιόταν μ'έναν τύπο που φόραγε μακρυμάνικο με 40 βαθμούς και κλείναν τα μάτια του,μάλλον πρεζόνι πρέπει να'ταν.Αυτή δε φαινόταν να είναι.Ότι να'ναι...

Άλλη επίσης μουνάρα,αδύνατη με ωραία πόδια,ήταν μ'έναν μπούλη κοντύτερό της,δηλαδή έλεος γαμώ τα γούστα των ελλεεινίδων
Δασκαλε το εθνος σου χρωστα μια απο τις καλυτερες

λιγο υπομονη :sunglasses:

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
ποσο καιρο εχεις να μπλεξεις με γκομενα εσυ? οχι να ριξεις ενα πηδο...(αν και...τεσπα) εννοω να κανεις μια σχεση ρε παιδι μ
Κρίνοντας από αυτά που γράφει , ποτέ. Ειλικρινά το πιστεύω είτε έχει κάψει φλάτζα. Όλα αυτά που γράφει δείχνουν ένα άτομο που δεν έχει ιδέα πως λειτουργούν οι σχέσεις.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Κρίνοντας από αυτά που γράφει , ποτέ. Ειλικρινά το πιστεύω είτε έχει κάψει φλάτζα. Όλα αυτά που γράφει δείχνουν ένα άτομο που δεν έχει ιδέα πως λειτουργούν οι σχέσεις.
καλα και γω δεν εχω και πολλες σχεσεις στο βιογραφικο μ (απο επιλογη) αλλα αμα κατσει καμια χαλαρη σχεση δε λεω οχι...(χαλαρη ε οχι να μου σπαει το πουτσο ολη μερα-νυχτα)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Πάντως μόνο αυτοί γαμάνε
Ελα σε σαντ μην κλαιγεσαι τσαμπα...ανοιξε τους οριζοντες σου και μην κοιτας μονο να τα μπλεξεις με ελληνιδα.
Κανε ενα ταξιδακι αλβανια βουλγαρια ρουμανια και παιξε εκει παιχνιδι,οι γκομενες εκει αλλο λεβελ πιο ευκολες και θα μαρκαρεις ανετα.
Ετσι απογοητευομουν και εγω ωσπου εκανα τουρ βουλγαρια σοφια πεσιμο χυμα σε δρομο σε μαγαζια με πιπινια ωραια και ψηλο ποσοστο επιτυχιας.
Ξεκινα σοφια πηγαινε μεινε 5ημερο και κανε αυτο που σου ειπα αν ξερεις αγγλικα εχεις ποιντ μαθε και βασικες λεξεις στα βουλγαρικα.
Επισης πολλες βουλγαρες τρελενονται για δεσμεύσεις τι φερνεις ελλαδα η πας εσυ βουλγαρια και ολα ωραια

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Δεν ειναι ευκολο να κανεις σχεση στην ελλαδα.
Οι ελληνιδες ειναι σνομπ κακομαθημενες περιεργες και δυστηχως δεν....
Στη βουλγαρια χτηπησα σε 2 μερες 6αρα και την τριτη 7αρα μεσα σε κανα 20αρι πεσίματα.
Στην ελλαδα στα 100 πεσιματα καταφερα μια 7αρα στο 83ο πεσιμο καιναυτο το εκανα πριν χρονια.
Στην αλβανια διαδικτιακα στα 15 πεσιματα τσιμπησα 8αρα στο δυρραχιο και τωρα τον ιουλιο ανεβαινω να το γευτω.
Μην λεμε μαλακιες δεν κανουν οι ελληνιδες για σχεση ειμαστε ατυχοι ως κατοικοι εδω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom