Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
ισως αν καταλαβαινα λιγοτερα για τις γυναικες να ημουν πιο ευτυχισμενος...να ειχα παντρευτει να ειχα κανει οικογενεια
Η ευτυχια μας δεν εξαρταται απο τις γυναικεςισως αν καταλαβαινα λιγοτερα για τις γυναικες να ημουν πιο ευτυχισμενος...να ειχα παντρευτει να ειχα κανει οικογενεια
Αντε να το καταλάβει ο κακομοίρογλου αυτόΗ ευτυχια μας δεν εξαρταται απο τις γυναικες
Η ευτυχια μας δεν εξαρταται απο τις γυναικες
Μονο απο εμας εξαρταταιΕξαρτάται ΚΑΙ από τις γυναίκες
Για αυτό μια ζωή θα είσαι sad man.Εξαρτάται ΚΑΙ από τις γυναίκες
εδω θα συμφωνησω με τον σαντ μαν που λεει πως εξαρταται και απο τις γυναικες.Αν και πλεον στα 40 και ειδικα οσοι ειναι απο 40 και πανω δε πιστευω να νοιαζει εναν αντρα μονο να γαμησει.Η ευτυχια μας δεν εξαρταται απο τις γυναικες
Αντε να το καταλάβει ο κακομοίρογλου αυτό
Σε πολύ μεγάλο βαθμό ναι. Αλλά δεν είναι απόλυτο, μιας και παίζουν ρόλο και οι εξωτερικοί παράγοντες (ένας από αυτούς είναι και οι γυναίκες).Μονο απο εμας εξαρταται
Νομίζω αυτό είναι το πόιντ. Ο Mr. Bean αυτό μας δίδαξε μέσα από τις ταινίες του. Να μάθουμε να περνάμε καλά και μόνοι μας.καλο ειναι να μην εξαρταται η ευτυχια κανενος απο κανεναν αλλον ανθρωπο
Καμία άλλη φαντασίωση σου που θα πεις?Ενώ εσύ καλομοιρογλου που έχεις να δεις το φως του ήλιου κάτι χρόνια,ζωάρα
Μονο απο εμας εξαρταται
Τύπε οκ, ολοι βρίσκουμε δικαιολογίες άμα δε βρίσκουμε γκόμενα αλλά εσύ το πήγες σε άλλο επίπεδο που κατηγορείς το ζωντανόρε μαγκες...θελω να μου λυσετε μια απορια...εχω ενα ροτβαιλερ αρσενικο.Λοιπον οποτε βγαινω εξω δεν εχω σταυρωσει ποτε γκομενα με το σκυλο...μαλιστα γκομενες που εχουν και αυτες σκυλο.Πολλες φορες μαλιστα μ χει τυχει να βαζω γκομενες στο φβ και να με σβηνουν.Με μια που το ειχα κουβεντιασει μ ειπε οτι εχει να κανει κατα 90% με το σκυλο μαλλον σε περνανε για ψυχακια...Μα τι σκατα..τοσο μαλακισμενες ειναι?τοοοοοοοοσο?
τυπε οχι...και οποτε δειχνω το σκυλο σε γκομενα σε φωτο η συμπεριφορα της αλλαζει..δεν ισχιει αυτο που λες. Αν ισχιε δε θα εκανα εδω τετοια κουβεντα.Τύπε οκ, ολοι βρίσκουμε δικαιολογίες άμα δε βρίσκουμε γκόμενα αλλά εσύ το πήγες σε άλλο επίπεδο που κατηγορείς το ζωντανό
τύπε το σκυλί ειναι νορμαλ να πουμε η’ ειναι κάνα κουτζο, δε ομεν κλπ;τυπε οχι...και οποτε δειχνω το σκυλο σε γκομενα σε φωτο η συμπεριφορα της αλλαζει..δεν ισχιει αυτο που λες. Αν ισχιε δε θα εκανα εδω τετοια κουβεντα.
χαζοβιολης ειναι ομωςτύπε το σκυλί ειναι νορμαλ να πουμε η’ ειναι κάνα κουτζο, δε ομεν κλπ;
Γλυκούλιχαζοβιολης ειναι ομως