Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
γενικως ναι...αλλα για μενα παν μετρον αριστονΗ ευτυχια ενος αντρα εξαρτάται σε πιο τομεα η τομεις εχει δωσει βαρυτητα.
γενικως ναι...αλλα για μενα παν μετρον αριστονΗ ευτυχια ενος αντρα εξαρτάται σε πιο τομεα η τομεις εχει δωσει βαρυτητα.
Χα χα κλαίω...Εδώ είσαι τύπε. Ευγενικός με τρόπους να σαι
Λάιφο διαβάζεις ρε άνθρωπε?Ελεος.https://www.lifo.gr/lifoland/confessions/oyf-255
Βγήκα μόνη και πήγα να πιώ μιά μπύρα στο μαγαζί που δουλεύει ένας φίλος μου.Δευτέρα σήμερα,σκέφτηκα ότι δέν θα έχει πολυκοσμία...αμ δέ! Δέν ησύχασα,τρείς μου την έπεσαν!Έλεος δηλαδή,μή δούν μία κοπέλα μόνη,αμέσως το μυαλό τους στο πονηρό.Και τουλάχιστον να άξιζε τον κόπο... Κανένας δέν μου άρεσε.Τζάμπα υπέμεινα το μπίρι-μπίρι τους τόση ώρα.
Άντρας να βγει μόνος του για μπύρα,δεν θα τον πλησιάζει ούτε η σερβιτόρα για παραγγελία
Καλά,3 γκόμενες δε θα του την πέσουν σε όλη του τη ζωή
Κατα τ'άλλα,όταν τα λέμε,μας λένε ότι θέλουμε ειδικό
στο κιεβο ειχα βγει μονος πολλες φορες και ειχα γνωρισει. Εδω επειδη ειναι ζωα ναι..θα σε περασουν για περιεργοhttps://www.lifo.gr/lifoland/confessions/oyf-255
Βγήκα μόνη και πήγα να πιώ μιά μπύρα στο μαγαζί που δουλεύει ένας φίλος μου.Δευτέρα σήμερα,σκέφτηκα ότι δέν θα έχει πολυκοσμία...αμ δέ! Δέν ησύχασα,τρείς μου την έπεσαν!Έλεος δηλαδή,μή δούν μία κοπέλα μόνη,αμέσως το μυαλό τους στο πονηρό.Και τουλάχιστον να άξιζε τον κόπο... Κανένας δέν μου άρεσε.Τζάμπα υπέμεινα το μπίρι-μπίρι τους τόση ώρα.
Άντρας να βγει μόνος του για μπύρα,δεν θα τον πλησιάζει ούτε η σερβιτόρα για παραγγελία
Καλά,3 γκόμενες δε θα του την πέσουν σε όλη του τη ζωή
Κατα τ'άλλα,όταν τα λέμε,μας λένε ότι θέλουμε ειδικό
βαλτήν τότε τυπε ?Ποτέ δεν είχα τη φάτσα μου
Εγω στο ειπα ελλαδα μην ασχολεισαι καθολου με γκομενες ειναι για πεταμα.Για να της την πέφτουν τρεις σε μαγαζί,φανταστείτε τί γίνεται στα σοσιαλ της
Τραγική η κατάσταση πλέον για τον άντρα,τραγική
Ρε γαμωτο μηπως εισαι καμια αγαμητη γκομενα?λες να εχει δικιο εκεινο το μελος που μου το ειπε?Πόση διαννόηση και φιλοσοφία πια...?
Στα σοσιαλ την πεφτουν σε ολες οσο ασχημες και αν ειναι.Για να της την πέφτουν τρεις σε μαγαζί,φανταστείτε τί γίνεται στα σοσιαλ της
Οχι ρε στη πατριδα σπυ πηγα τη βουλγαρια.Για το Τεπελένι πήγαινες μωρή Κασσιανή και χάθηκες στο δρόμο;
Γιατι εσυ έμαθες,τη βουλγαρικη προφορα δεν λες να την αφήσειςΑυτό που με πειράζει ρε αλβανιάρη είναι ότι είσαι τόσα χρόνια εδώ και ακόμη δεν έμαθες ελληνικά.
Για αυτό την έχουν δει μουναρες μέχρι και οι πέτρες.Στα σοσιαλ την πεφτουν σε ολες οσο ασχημες και αν ειναι.
Καλά κάνουν ρε τυπε το καθήκον τους κάνουν όταν όμως αυτή μεγαλώσει και πατσαβουρεψει εκεί να δεις τι θα λεειΓια να της την πέφτουν τρεις σε μαγαζί,φανταστείτε τί γίνεται στα σοσιαλ της
Καλά κάνουν ρε τυπε το καθήκον τους κάνουν όταν όμως αυτή μεγαλώσει και πατσαβουρεψει εκεί να δεις τι θα λεει
κατσε κοιτα εσυ και περιμενε να στην πεσουν αυτες τυπε...Τί να λέει δηλαδή,αφού πάλι θα της την πέφτουν
μου την εχουν πεσει γριες ετσι χυμα??κατσε κοιτα εσυ και περιμενε να στην πεσουν αυτες τυπε...
ο τυπος μας θελει τον αφρομου την εχουν πεσει γριες ετσι χυμα??