Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
πολλοι μπερδευονται νομιζουν οτι επειδη ειναι μαγκες σε εναν τομεα,θα ειναι και σε αλλους...ετσι την πατανε και με τις γυναικες μερικοι μερικοι που νομιζουν οτι ειναι γατοι

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
https://www.lifo.gr/lifoland/confessions/oyf-255

Βγήκα μόνη και πήγα να πιώ μιά μπύρα στο μαγαζί που δουλεύει ένας φίλος μου.Δευτέρα σήμερα,σκέφτηκα ότι δέν θα έχει πολυκοσμία...αμ δέ! Δέν ησύχασα,τρείς μου την έπεσαν!Έλεος δηλαδή,μή δούν μία κοπέλα μόνη,αμέσως το μυαλό τους στο πονηρό.Και τουλάχιστον να άξιζε τον κόπο... Κανένας δέν μου άρεσε.Τζάμπα υπέμεινα το μπίρι-μπίρι τους τόση ώρα.

Άντρας να βγει μόνος του για μπύρα,δεν θα τον πλησιάζει ούτε η σερβιτόρα για παραγγελία :grin:

Καλά,3 γκόμενες δε θα του την πέσουν σε όλη του τη ζωή

Κατα τ'άλλα,όταν τα λέμε,μας λένε ότι θέλουμε ειδικό

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Εδώ είσαι τύπε. Ευγενικός με τρόπους να σαι :confused:

204612931_1502696610080039_7024665606110269245_n.jpg
Χα χα κλαίω...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Βγήκα μόνη και πήγα να πιώ μιά μπύρα στο μαγαζί που δουλεύει ένας φίλος μου.Δευτέρα σήμερα,σκέφτηκα ότι δέν θα έχει πολυκοσμία...αμ δέ! Δέν ησύχασα,τρείς μου την έπεσαν!Έλεος δηλαδή,μή δούν μία κοπέλα μόνη,αμέσως το μυαλό τους στο πονηρό.Και τουλάχιστον να άξιζε τον κόπο... Κανένας δέν μου άρεσε.Τζάμπα υπέμεινα το μπίρι-μπίρι τους τόση ώρα.

Άντρας να βγει μόνος του για μπύρα,δεν θα τον πλησιάζει ούτε η σερβιτόρα για παραγγελία :grin:

Λάιφο διαβάζεις ρε άνθρωπε?Ελεος.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

στο κιεβο ειχα βγει μονος πολλες φορες και ειχα γνωρισει. Εδω επειδη ειναι ζωα ναι..θα σε περασουν για περιεργο

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Για να της την πέφτουν τρεις σε μαγαζί,φανταστείτε τί γίνεται στα σοσιαλ της

Τραγική η κατάσταση πλέον για τον άντρα,τραγική
Εγω στο ειπα ελλαδα μην ασχολεισαι καθολου με γκομενες ειναι για πεταμα.
Εφοσον οι ματακινησεις ειναι φθηνες οι αποστασεις καλύπτονται γρηγορα επενδυσε να δεσμευτεις με μια απο μπλοκ η βαλκανια.
Πανε και οι καλες εποχες που ερχοντπυσαν μονες τους,τωρα πρεπει να πας εσυ εκει αλλα μην τρελενεσαι ειναι καλητερα εσυ εκει παρα αυτες εδω.
Αν μενεις νορθ γκρις ειναι καλη φαση να πεταγεσαι γειτονικα 2 φορές τον μηνα.
Εκτος απο πρωην γιουγκοσλαβια μιας και ειναο τα ίδια σκατα με εμας.
Κοιτα βουλγαρια αλβανια..τουλαχιστον οι σερβες ειναι πιο ωραιες απο τις ελληνιδες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πόση διαννόηση και φιλοσοφία πια...?
Ρε γαμωτο μηπως εισαι καμια αγαμητη γκομενα?λες να εχει δικιο εκεινο το μελος που μου το ειπε?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τελευταια επισκεψη βουλγαρια σοφια,περπαταγα στο δρομο σταμπαρα γκομενες που με κοιτουσαν στις 35 που κατεγραψα 23 εριξαν βλεμμα δευτερόλεπτου και ολες 7αρες και ανω.
Ιδια φαση αθηνα ερμου στις 35 γκομενες ακριβώς ιδιο ποσοστο μονο 3 εριξαν βλέμμα,με λιγα λογια η διαφορα εμφανής.
Εχω κανει απειρες συγκρίσεις μεταξι ελλαδας και Βουλγαρίας και η βουλγαρια κερδιζει κατα κρατος.
Επισης που εκτιμουν το χρημα,ραντεβου με ελληνιδα πριν χρονια 5 ισως και παραπανω φαγητο ποτο πληρωμενα απο μενα και δεν εδειξε καθολου εκτιμηση κοστος περιπου ενα 60αρι,δεν εννοω δεν γαμηθηκε αλλα το θεωρεισε δεδομενο.
Ιδια φαση στη βουλγαρια με μια κοπέλα που ειχα γνωρισει αρπαχτη χαλασα γυρω στα 30 ευρω 60 λεβα και η γκομενα οχι μου ειπε 1000 ευχαριστω αλλα ηθελε να με κερασει παγωτο και μολις ανοιξε το πορτοφολι της ειχε μεσα μονο 20 λεβα και δεν τι αφησα και φευγοντας της εδωσα 200 λεβα ετσι.
Οι ελληνιδες δεν εκτιμουν τιποτα

kerk99

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2020
Like
301
Πόντοι
21

Στα σοσιαλ την πεφτουν σε ολες οσο ασχημες και αν ειναι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

Καλά κάνουν ρε τυπε το καθήκον τους κάνουν όταν όμως αυτή μεγαλώσει και πατσαβουρεψει εκεί να δεις τι θα λεει

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
μου την εχουν πεσει γριες ετσι χυμα?‍?
ο τυπος μας θελει τον αφρο

οχι γιαγιονια και χοντρες

θελει την τυπισσα που της την πεφτουν ολοι να τους παρακαμψει και να παει να του πεταξει το μουνι στα μουτρα

με 0 προσπαθεια μονο κοιταγμα σαν λιγουρης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom