Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (4 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Ε βρες καποια απο τα "βρωμοσοσιαλ" τοτε. Οι τελευταιες επτά (7) γκομενες μου ηταν απο τα σοσιαλ. Ουτε απο την καρεκλα μου δεν σηκωθηκα. Ξυπνα.
bourdela.jpg

Στέλνουμε.Ως εκ θαύματος δεν απαντάνε. Είναι της πέμπτης που μας πέρασε το μήνυμα,και το screenshot πριν 5 λεπτά.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Και δεν μπαινουν για να ζητησουν καμια συμβουλη ή καμια βοηθεια, μπαινουν για να γκρινιαξουν και να μας πεισουν οτι εχουν και δικιο.
Το να αποδεχονταν το προβλημα και να ζητουσαν βοηθεια θα ηταν ενα βημα, ούτε κατα διανοια ομως τους περναει απο το μυαλο οτι εκεινοι εχουν το θεμα. Κλειδωμενος εγκεφαλος τελειως.

Μιλάει ο άνθρωπος που πιστεύει ότι υπάρχουν μόνο δύο απόψεις,η δική του και η λάθος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
bourdela.jpg

Στέλνουμε.Ως εκ θαύματος δεν απαντάνε. Είναι της πέμπτης που μας πέρασε το μήνυμα,και το screenshot πριν 5 λεπτά.
Πολύ σοφτ σε βρίσκω ρε τύπε. Σε λίγο θα της πεις "Μπορώ να χώσω το μόριο μου στο αιδοίο σας;"

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456
χαχαχα έλα ένα μισαωράκι μέχρι να ξεκινήσουν οι Μπακς, δώστε σκριν να γελάσουμε κι άλλο

• Χαχα
Αντιδράσεις: LION7
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ναί απο το προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook και περιμένω υποτίθεται απάντηση.
Να υποθέσω ότι είναι πολύ ωραία αυτή που έστειλες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

bourdela.jpg

Στον πληθυντικό κιόλας?
Έλεος.........

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
bourdela.jpg

Αντε να κανω εναν κοπο ακομη. Απο τις προσωπικες μου εμπειριες.
Μια γκομενα εβγαλα απο το τσατ του κοσμοπολιταν, όπου συζητουσαμε 2-3 εβδομαδες. Για ασχετα θεματα κατ' αρχην. Δεν την επιασα απο τα μουτρα "εισαι ομορφη θελω να σε συναντησω". Αλλη μια απο το zoo που παιζαμε λεξοκοντρες, της εκανα καποια σχολια στο πως επαιζε, γελασε, μιλησαμε περισσοτερο, εκατσε. Καποιες επισης (δεν θα πω ποσες) απο εδω μεσα, συνομιλωντας για καποιες μερες και εν συνεχεια με προταση συναντησης. Ακομη και απο το badoo το εχω καταφερει.
Μιλαει ο κοσμος ρε τύπε, γνωριζεται, ανταλλασσει αποψεις, γινεται ενδιαφερων, αρχιζει να απασχολει το μυαλο της αλλης, επανερχεται, γινεται το ψησιμο. Λιγο κοπο βαριεστε να κανετε?
Εσεις ως "σοσιαλ" εννοειτε να στειλετε ενα μηνυμα και να λετε "σε ειδα, μ' αρεσεις, ελα να συναντηθουμε"? Σοβαρα? Ούτε εγω δεν θα απαντουσα σε γυναικα αν μου εστελνε τετοιο μηνυμα.

• Like
Αντιδράσεις: LION7

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Αντε να κανω εναν κοπο ακομη. Απο τις προσωπικες μου εμπειριες.
Μια γκομενα εβγαλα απο το τσατ του κοσμοπολιταν, όπου συζητουσαμε 2-3 εβδομαδες. Για ασχετα θεματα κατ' αρχην. Δεν την επιασα απο τα μουτρα "εισαι ομορφη θελω να σε συναντησω". Αλλη μια απο το zoo που παιζαμε λεξοκοντρες, της εκανα καποια σχολια στο πως επαιζε, γελασε, μιλησαμε περισσοτερο, εκατσε. Καποιες επισης (δεν θα πω ποσες) απο εδω μεσα, συνομιλωντας για καποιες μερες και εν συνεχεια με προταση συναντησης. Ακομη και απο το badoo το εχω καταφερει.
Μιλαει ο κοσμος ρε τύπε, γνωριζεται, ανταλλασσει αποψεις, γινεται ενδιαφερων, αρχιζει να απασχολει το μυαλο της αλλης, επανερχεται, γινεται το ψησιμο. Λιγο κοπο βαριεστε να κανετε?
Εσεις ως "σοσιαλ" εννοειτε να στειλετε ενα μηνυμα και να λετε "σε ειδα, μ' αρεσεις, ελα να συναντηθουμε"? Σοβαρα? Ούτε εγω δεν θα απαντουσα σε γυναικα αν μου εστελνε τετοιο μηνυμα.
Και μετά λένε γιατί δεν τους κάθονται, και κάπως έτσι δημιουργήθηκε αυτό το θρεντ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
χαχαχα έλα ένα μισαωράκι μέχρι να ξεκινήσουν οι Μπακς, δώστε σκριν να γελάσουμε κι άλλο
Καλα που μου το θυμισες να πονταρω Μπακς νικη με πανω απο 10 ποντους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και μετά λένε γιατί δεν τους κάθονται, και κάπως έτσι δημιουργήθηκε αυτό το θρεντ
Εχεις δικιο

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Στον πληθυντικό τις μιλάς ρε τύπε; :confused:
Πληθυντικός ευγενείας είναι. Για να μην είμαι απότομος και τρομάξει.Ότι και να της έστελνα δεν θα απάνταγε. Εκτός αν είχα καμία πόρσε στο προφίλ μου,άσε τώρα τι λένε οι άλλοι.
Να υποθέσω ότι είναι πολύ ωραία αυτή που έστειλες...
7άρι μελαχρινό. Πρέπει να είχε και σπίτι στην βούλα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Πληθυντικός ευγενείας είναι. Για να μην είμαι απότομος και τρομάξει.Ότι και να της έστελνα δεν θα απάνταγε. Εκτός αν είχα καμία πόρσε στο προφίλ μου,άσε τώρα τι λένε οι άλλοι.

7άρι μελαχρινό. Πρέπει να είχε και σπίτι στην βούλα.
Δηλαδή όσοι μιλούν στον ενικό είναι αγενείς.
Άσε μας ρε Γιωργάκη...Αυτό δεν είναι πληθυντικός ευγένειας,αλλά περισσότερο φόβος.

7αρι,σου αξίζει κιόλας κατά τα λεγόμενα σου.........

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πληθυντικός ευγενείας είναι. Για να μην είμαι απότομος και τρομάξει.Ότι και να της έστελνα δεν θα απάνταγε. Εκτός αν είχα καμία πόρσε στο προφίλ μου
Ε και γιατι δεν βαζεις μια πορσε στο προφιλ να δουμε αν θα απαντησει?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ε και γιατι δεν βαζεις μια πορσε στο προφιλ να δουμε αν θα απαντησει?
Τώρα θα σου πει ότι δεν έχει νόημα γιατί δεν έχω αυτοκίνητο και έτσι θα της πω ψέμματα και αν το μάθει θα γίνει μπουχός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom