Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 586 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.998

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Καρδιακά κοντεύουμε να πάθουμε με τις ξεκωλιάρες έξω.Μπουτάκια,ποδαράκια,κωλαράκια,και αντί να τα χαίρονται οι άντρες,φατε μάτια ψάρια.Όλες στις αγέλες τους.Κλασικά μόνο με πιρφοροσχέση πιάνεις κανα μπούτι.Είχε και μια κωλοζεστη σήμερα το βράδυ,περπάταγες λίγο και ίδρωνες
Πριν ελεγες οτι δεν υπαρχει γυναικα μονη, τωρα λες οτι δεν χαιρεται κανενας τα μπουτακια
Τραγικος

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Καρδιακά κοντεύουμε να πάθουμε με τις ξεκωλιάρες έξω.Μπουτάκια,ποδαράκια,κωλαράκια,και αντί να τα χαίρονται οι άντρες,φατε μάτια ψάρια.Όλες στις αγέλες τους.Κλασικά μόνο με πιρφοροσχέση πιάνεις κανα μπούτι.Είχε και μια κωλοζεστη σήμερα το βράδυ,περπάταγες λίγο και ίδρωνες
Εγώ έχω σταματήσει να βγαίνω έξω για περίπατο για αυτόν και μόνο τον λόγο, για να μην τις βλέπω. Η καλύτερη λύση είναι να μην γνωρίζεις την ύπαρξη τους, έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Εγώ έχω σταματήσει να βγαίνω έξω για περίπατο για αυτόν και μόνο τον λόγο, για να μην τις βλέπω. Η καλύτερη λύση είναι να μην γνωρίζεις την ύπαρξη τους, έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Κατα τα αλλα, οταν σου λεω να πας να δεις κανεναν ειδικο, παρεξηγιεσαι.
Δηλαδη δεν σου περναει ΚΑΝ απο το μυαλο οτι πρεπει να αντιμετωπισεις καπως τα ψυχολογικα σου προβληματα. Οκ ενταξει. Κάνε ό,τι θες

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.748
Πόντοι
456
χαχαχα πρέπει να ναι πολύ επίπονο να μισείτε και να αρνείστε κάθε επικοινωνία με κοπέλα, αλλά ταυτόχρονα να πονάτε μόνο και μόνο που αναπνέουν.:2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
χαχαχα πρέπει να ναι πολύ επίπονο να μισείτε και να αρνείστε κάθε επικοινωνία με κοπέλα, αλλά ταυτόχρονα να πονάτε μόνο και μόνο που αναπνέουν.:2funny:
Μην γελας. Ειναι τραγωδία.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.542
Πόντοι
9.297
Και πρεπει να καταντησουμε σαν Γιαπωνεζοι δουλοι του μπλιμπλικιου και του καθε μηχανηματος με κουμπια επειδη αυτες ειναι ανισορροπες;Δεν σφαξανε...και εξω θα βγαινω και δεν θα τις αφησω να οριζουν την ζωη μου.ΔΕΝ θα καταντησω σαν και αυτες.Ειναι προσωπικο μου στοιχημα...και δεν θα παω στον κουβα.Αν πας σε αυτο το στοιχημα στον κουβα ακολουθει χαπακωμα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Αμα έχεις τύπους σαν αυτόν τον χαλιαμούτρα του avatar σου για πρότυπο,λογικό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πριν ελεγες οτι δεν υπαρχει γυναικα μονη, τωρα λες οτι δεν χαιρεται κανενας τα μπουτακια
Τραγικος
Εμ χαζός,εμ μίζερος,εμ κωλοτούμπας!

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.748
Πόντοι
456
Μην γελας. Ειναι τραγωδία.
Όσο η τραγωδία τους περιορίζεται στο σκοτεινό τους δωματιάκι είμαι εντάξει, αν εξωτερικεύσουν αυτόν τον πόνο που κουβαλάνε τότε χρειάζεται προσοχή.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Όσο η τραγωδία τους περιορίζεται στο σκοτεινό τους δωματιάκι είμαι εντάξει, αν εξωτερικεύσουν αυτόν τον πόνο που κουβαλάνε τότε χρειάζεται προσοχή.
Και αν τους πεις ότι πρέπει να προσπαθησουν ώστε να αλλάξει η κατάσταση τους,λένε ξανά μαλακίες

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Σου έχω καλύτερη λύση, κόψε το πουλί σου τελείως, εγγυημένα δεν πρόκειται να ξανασκεφτείς ποτέ γυναίκα στη ζωή σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Και πρεπει να καταντησουμε σαν Γιαπωνεζοι δουλοι του μπλιμπλικιου και του καθε μηχανηματος με κουμπια επειδη αυτες ειναι ανισορροπες;Δεν σφαξανε...και εξω θα βγαινω και δεν θα τις αφησω να οριζουν την ζωη μου.ΔΕΝ θα καταντησω σαν και αυτες.Ειναι προσωπικο μου στοιχημα...και δεν θα παω στον κουβα.Αν πας σε αυτο το στοιχημα στον κουβα ακολουθει χαπακωμα.
Απο τη στιγμη που εξαρτά την ευτυχια του απο εναν εξωγενη παραγοντα (γυναικες) και οχι απο την εσωτερικη του ολοκληρωση, το σκηνικο ειναι ολο λαθος. Οι γυναικες ειναι το αποτελεσμα και οχι η αιτια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και αν τους πεις ότι πρέπει να προσπαθησουν ώστε να αλλάξει η κατάσταση τους,λένε ξανά μαλακίες
Ναι θυμωνουν κιολας

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Απο τη στιγμη που εξαρτά την ευτυχια του απο εναν εξωγενη παραγοντα (γυναικες) και οχι απο την εσωτερικη του ολοκληρωση, το σκηνικο ειναι ολο λαθος. Οι γυναικες ειναι το αποτελεσμα και οχι η αιτια
Κάτσε εσύ σε όλη σου την ζωή αγάμητος με ευθύνη των θηλυκών να δούμε αν θα σου επηρεάστει η καθημερινότητα σου ή όχι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Κάτσε εσύ σε όλη σου την ζωή αγάμητος με ευθύνη των θηλυκών να δούμε αν θα σου επηρεάστει η καθημερινότητα σου ή όχι.
Το αν εισαι ολη σου τη ζωη αγαμητος ειναι δικη σου ευθυνη και κανενος αλλου

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τραγικος

Λεω ότι καμία δεν μένει μόνη αν δεν το θέλει.

Όσες είναι μόνες,είναι επειδή το θέλουν.Ενώ άντρας,πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων,σπάνια θα πει θέλω να'μαι μόνος.

Εξάλλου έξω,μόνο το μάτι των αντρών παίζει,οι γυναίκες στη μούνα τους εντελώς.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Το αν εισαι ολη σου τη ζωη αγαμητος ειναι δικη σου ευθυνη και κανενος αλλου
Ο σαντ μαν είναι χειρότερος ή τούτος εδώ που είναι ναζί και έχει είδωλο τον χαλιαμούτρα τον Έλιοτ Ρότζερ που καθάρισε μερικούς επειδή είχε θεματάρες?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ο σαντ μαν είναι χειρότερος ή τούτος εδώ που είναι ναζί και έχει είδωλο τον χαλιαμούτρα τον Έλιοτ Ρότζερ που καθάρισε μερικούς επειδή είχε θεματάρες?
Χειροτερος για ποιον? Για τον εαυτο του ή για τους αλλους?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Στη μούνα τους εντελώς; Το μάτι τους παίζει περισσότερο από ποτέ έχω να σου πω. Έχουν ξεφύγει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Κατι εκατομμυρια χρονια, ο αντρας ειναι αυτος που κυνηγαει.
Μην σου πω οτι τα τελευταια χρονια εχει μπασταρδεψει το πραγμα και οι γυναικες την πεφτουν κι αυτες κανονικα. Αλλά εσυ θελεις να ερθει να σου την πεσει η αλλη ενω περπατας στο δρομο, ε δεν γινονται αυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom