Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 586 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.998

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τί καυλίδια είναι αυτά τα μικρά ρε πούστη,ρε εμεις αν είχαμε τέτοιες όταν ήμασταν μικροί θα'μασταν με χυμένα βρακιά όλη την ώρα

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Καλά αν ο sadman βρει ποτέ γυναίκα θα φάει τα μούτρα του χειρότερα και από τον πιλότο.

Πλέον η πλειοψηφία των σχέσεων είναι abusive από την μια ή την άλλη πλευρά, επειδή οι άνδρες δεν έχουν επιλογές ή φοβούνται να μείνουν μόνοι και να κλαίγονται (βλέπε σαντμαν), μένουν σε τοξικές σχέσεις που τους μιζεριάζουν. Ε λοιπόν προσωπικά αυτά δεν τα ζηλεύω καθόλου.
Too much drama for me.
Όσο περνάνε τα χρόνια τόσο περισσότερο καταλαβαίνω όλους αυτούς τους 50+ που έχουν κουραστεί/απελπιστεί.
Και αν οι σχέσεις είναι τώρα μίζερες φανταστείτε στο μέλλον σε 20 χρόνια πως θα είναι οι σημερινοί 20-30.
Με 40% διαζύγια, άλλους τόσους δυστυχισμένους γάμους μόνο ένα μικρό ποσοστό είναι πραγματικά ευτυχισμένοι. Και όταν λέω ευτυχισμένοι εννοώ να έχουν μια ήρεμη συζυγική ζωή χωρίς drama και τοξικότητα. Δεν μιλάω να έχεις και τρελό σεξ κτλ που φαντάζονται μερικοί...μόλις γεννηθεί το παιδί τελειώνουν τα αστεία και αρχίζουν οι υποχρεώσεις. Δίνεσαι σε αυτό...αν είσαι εγωιστής/εγωίστρια τότε ξενοπηδάς και στην τελική χωρίζεις.

Απλά η γυναίκα είναι πιο ασφαλισμένη από το κράτος με διατροφές κτλ οπότε έχει και περισσότερα κίνητρα να χωρίσει. Γι αυτό προσοχή με ποια μπλέκετε.
Οι τρελές εκεί έξω είναι πολύ περισσότερες από όσο φαντάζεστε και επειδή δεν είμαστε ακόμα Σουηδία να παίζει το ons και γενικά τρελή απελευθέρωση προσέχετε με ποιες κάνετε σχέση.
Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων θα χάσετε περισσότερα από αυτά που θα κερδίσετε (σεξ,οικογένεια,συντροφιά ή ότι άλλο θέλετε).

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οι σημερινοί πιτσιρικάδες έχουν γύρω τους τα καλύτερα μουνιά όλων των εποχών.Όποιος δε γαμάει και παίζει βιντεογκειμς,ας πάει ν'αυτοκτονήσει

Και μόνο που βλέπεις 30ρηδες-40ρηδες-50ρηδες κλπ να τις κοιτάνε ξελιγωμένοι,αυτό τα λέει όλα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Οι σημερινοί πιτσιρικάδες έχουν γύρω τους τα καλύτερα μουνιά όλων των εποχών.Όποιος δε γαμάει και παίζει βιντεογκειμς,ας πάει ν'αυτοκτονήσει

Και μόνο που βλέπεις 30ρηδες-40ρηδες-50ρηδες κλπ να τις κοιτάνε ξελιγωμένοι,αυτό τα λέει

Κάποιος αντίστοιχος 40αρης μαλάκας σαν και σένα καλή ώρα ελεγε το ίδιο πράγμα για σένα όταν ήσουν μικρός και έβλεπε ότι τον παίζεις αντί να γαμας, έτσι πάει το πράγμα, η κάθε προηγούμενη γενια αυτό λέει για την επόμενη.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Καλά αν ο sadman βρει ποτέ γυναίκα θα φάει τα μούτρα του χειρότερα και από τον πιλότο.

Πλέον η πλειοψηφία των σχέσεων είναι abusive από την μια ή την άλλη πλευρά, επειδή οι άνδρες δεν έχουν επιλογές ή φοβούνται να μείνουν μόνοι και να κλαίγονται (βλέπε σαντμαν), μένουν σε τοξικές σχέσεις που τους μιζεριάζουν. Ε λοιπόν προσωπικά αυτά δεν τα ζηλεύω καθόλου.
Too much drama for me.
Όσο περνάνε τα χρόνια τόσο περισσότερο καταλαβαίνω όλους αυτούς τους 50+ που έχουν κουραστεί/απελπιστεί.
Και αν οι σχέσεις είναι τώρα μίζερες φανταστείτε στο μέλλον σε 20 χρόνια πως θα είναι οι σημερινοί 20-30.
Με 40% διαζύγια, άλλους τόσους δυστυχισμένους γάμους μόνο ένα μικρό ποσοστό είναι πραγματικά ευτυχισμένοι. Και όταν λέω ευτυχισμένοι εννοώ να έχουν μια ήρεμη συζυγική ζωή χωρίς drama και τοξικότητα. Δεν μιλάω να έχεις και τρελό σεξ κτλ που φαντάζονται μερικοί...μόλις γεννηθεί το παιδί τελειώνουν τα αστεία και αρχίζουν οι υποχρεώσεις. Δίνεσαι σε αυτό...αν είσαι εγωιστής/εγωίστρια τότε ξενοπηδάς και στην τελική χωρίζεις.

Απλά η γυναίκα είναι πιο ασφαλισμένη από το κράτος με διατροφές κτλ οπότε έχει και περισσότερα κίνητρα να χωρίσει. Γι αυτό προσοχή με ποια μπλέκετε.
Οι τρελές εκεί έξω είναι πολύ περισσότερες από όσο φαντάζεστε και επειδή δεν είμαστε ακόμα Σουηδία να παίζει το ons και γενικά τρελή απελευθέρωση προσέχετε με ποιες κάνετε σχέση.
Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων θα χάσετε περισσότερα από αυτά που θα κερδίσετε (σεξ,οικογένεια,συντροφιά ή ότι άλλο θέλετε).
Eύγε Κρους,από τις λίγες λογικές φωνές εδώ μέσα

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.324
Πόντοι
3.556
Κάποιος αντίστοιχος 40αρης μαλάκας σαν και σένα καλή ώρα ελεγε το ίδιο πράγμα για σένα όταν ήσουν μικρός και έβλεπε ότι τον παίζεις αντί να γαμας, έτσι πάει το πράγμα, η κάθε προηγούμενη γενια αυτό λέει για την επόμενη.
Και τότε και τώρα τα ίδια λέει γι αυτόν

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
2c77c6c7a6dfd0099bc225679413f8e0.jpg
:rolleyes: :tooth: :cool2:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Οι παλιοί δεν είχαν τις ξεκωλιάρες που έχει τώρα

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Οι παλιοί δεν είχαν τις ξεκωλιάρες που έχει τώρα
Όπως επίσης και οι σχέσεις ήταν πιο σταθερές. Κάθε εποχή έχει τα καλά της και τα κακά της.

Ο σαντμαν κλαίγεται για τα μουνάκια που δεν γαμάει.
Εγώ πάλι κάνω τον σταυρό μου που είμαι για την ώρα σε νορμάλ σχέση.

Όταν βγεις....αν βγεις και αλληλεπιδράσεις με το άλλο φύλο και δεις πως είναι η όλη κατάσταση θα καταλάβεις ότι δεν είναι όλα "πιάνω κολαράκι,πηδάω και φεύγω" ή "η Λίζα με γουστάρει και μου κάνει ότι χατίρι θέλω" .
Λογικέψου...νιώθω σαν να ακούω τον εαυτό μου στα 15.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Όπως επίσης και οι σχέσεις ήταν πιο σταθερές. Κάθε εποχή έχει τα καλά της και τα κακά της.

Ο σαντμαν κλαίγεται για τα μουνάκια που δεν γαμάει.
Εγώ πάλι κάνω τον σταυρό μου που είμαι για την ώρα σε νορμάλ σχέση.

Όταν βγεις....αν βγεις και αλληλεπιδράσεις με το άλλο φύλο και δεις πως είναι η όλη κατάσταση θα καταλάβεις ότι δεν είναι όλα "πιάνω κολαράκι,πηδάω και φεύγω" ή "η Λίζα με γουστάρει και μου κάνει ότι χατίρι θέλω" .
Λογικέψου...νιώθω σαν να ακούω τον εαυτό μου στα 15.
Μακάρι να σε άκουγε ο Σαντ Μαν,αλλά είναι απόφοιτος ίδιας σχολής με εμπερορ,Φυλόβιο,Σαββίδη (που ξαναγύρισε με αλλο όνομα) κλπ.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
764
Πόντοι
96

Και μόνο που βλέπεις 30ρηδες-40ρηδες-50ρηδες κλπ να τις κοιτάνε ξελιγωμένοι,αυτό τα λέει όλα
γραψε τα απαντα σου Δασκαλε :sunglasses:

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Μακάρι να σε άκουγε ο Σαντ Μαν,αλλά είναι απόφοιτος ίδιας σχολής με εμπερορ,Φυλόβιο,Σαββίδη (που ξαναγύρισε με αλλο όνομα) κλπ.
Δεν υπάρχει ελπίδα, το χειρότερο δεν είναι ότι δεν πηδά αλλά ότι είναι μίζερος και είναι κρίμα πρώτα για τον ίδιο...ντροπιάζει τον εαυτό του.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
μπα εκει εγραφε;εχει κλεισει τωρα βεβαια αλλα παλια εγραφα και εγω εκει :tooth:
Ω ναι,αυτός είναι!
Είχε φώτο τον Ιφικράτη Αμυρά και σημαία της Βορειου Κορέας,ενώ τις ίδιες μαλακίες που έλεγε εκεί λέει και εδω.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.081
Πόντοι
12.756

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom