Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (8 μέλη και 54 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970
Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Είναι κούκλος όμως (τρομάρα του)
Κούκλος ή όχι είναι μίζερος....και αυτό έχει αντίκτυπο παντού
Από την εμφάνιση μέχρι το πως συμπεριφέρεται.
Γι αυτό όπως του είχαν πει και άλλοι πρέπει να αλλάξει πρώτα μυαλά.
Εδώ εγώ όπως και πολλοί άλλοι δεν θα τον ήθελαν για φίλο τους με αυτήν την μιζέρια, οι γυναίκες ακόμα χειρότερα.

Πάντως και Αλλέν Ντελόν να ήταν 1-2 πηδήματα θα έριχνε στην καλυτερη...καμιά δεν κάθεται με κάποιον να της τα πρήζει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Οι σημερινοί πιτσιρικάδες έχουν γύρω τους τα καλύτερα μουνιά όλων των εποχών.Όποιος δε γαμάει και παίζει βιντεογκειμς,ας πάει ν'αυτοκτονήσει

Και μόνο που βλέπεις 30ρηδες-40ρηδες-50ρηδες κλπ να τις κοιτάνε ξελιγωμένοι,αυτό τα λέει όλα
οπως βλεπεις τις σημερινες εποχες αν τα δεις με μια γενικη ματια και οχι μονο απο αυτο που λες,ολοι καπου βγαινουμε κερδισμενοι καπου χαμενοι.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Όπως επίσης και οι σχέσεις ήταν πιο σταθερές. Κάθε εποχή έχει τα καλά της και τα κακά της.

Ο σαντμαν κλαίγεται για τα μουνάκια που δεν γαμάει.
Εγώ πάλι κάνω τον σταυρό μου που είμαι για την ώρα σε νορμάλ σχέση.

Όταν βγεις....αν βγεις και αλληλεπιδράσεις με το άλλο φύλο και δεις πως είναι η όλη κατάσταση θα καταλάβεις ότι δεν είναι όλα "πιάνω κολαράκι,πηδάω και φεύγω" ή "η Λίζα με γουστάρει και μου κάνει ότι χατίρι θέλω" .
Λογικέψου...νιώθω σαν να ακούω τον εαυτό μου στα 15.
τυπε με το συμπαθειο...καποιος που μπαινει στο κοπο να γραφτει σε αυτο το site ειναι σιγουρα πουτανιαρης...οποτε οταν λες νορμαλ σχεση με την δικια σου,με ποια εννοια το λες? αυτο ισχιει και για τους παντρεμενους εδω μεσα

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
τυπε με το συμπαθειο...καποιος που μπαινει στο κοπο να γραφτει σε αυτο το site ειναι σιγουρα πουτανιαρης...οποτε οταν λες νορμαλ σχεση με την δικια σου,με ποια εννοια το λες? αυτο ισχιει και για τους παντρεμενους εδω μεσα
Νορμάλ είναι μια σχέση που δεν υπάρχει abuse είτε physical είτε emotional.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Νορμάλ είναι μια σχέση που δεν υπάρχει abuse είτε physical είτε emotional.
αν σε καλυπτει σεξουαλικα αλλα γουσταρεις να τον δινεις και σε καμια πουτανιτσα που και που οκ..(οπως εγω πχ) αλλα αν εισαι πουτανιαρης γιατι δε σε καλυπτει η σχεση σεξουαλικα,εκει ειναι θεμα.

kisss69

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
179
Πόντοι
1
δεν μπορω να

αν σε καλυπτει σεξουαλικα αλλα γουσταρεις να τον δινεις και σε καμια πουτανιτσα που και που οκ..(οπως εγω πχ) αλλα αν εισαι πουτανιαρης γιατι δε σε καλυπτει η σχεση σεξουαλικα,εκει ειναι θεμα.
Πηδαμε πολλες αλλα αγαπαμε μονο μια :O

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Δεν έχουν όλες fuckbuddies,έχει και εντελώς αγάμητες

Το πρόβλημα είναι ότι αυτές οι αγάμητες γίνονται τόσο μίσανδρες λόγω αγαμίας που βλέπουν άντρα και βγάζουν αφρούς.Και προσπαθούν αυτό το μίσος να το μεταλαμπαδεύσουν και σε άλλες γυναίκες,σου λένε όλοι είναι μαλάκες,γουρούνια,ο σκύλος είναι καλύτερος κλπ

Περιπτώσεις ακόμα και για σχέσεις υπάρχουν,είναι λίγες,κάποιοι τις βρίσκουν και περνάνε καλά.Αλλά δυστυχώς αυτές δεν θα τις βρεις μόνος,μοιράζονται μέσω φίλων κλπ
Στην ελλαδα αν δεν εχεις κοινωνικο κυκλο τρως τα μουτρα σου γκομενα δεν βρισκεις.
Οι αυτοι που καμαρωνουν οτι εχουν σχεση αν τους ρωτησεις πως εκαναν θα σου πουν μεσω κυκλου...
Αρκεισαι στον κυκλο και πουθενα αλλου.
Ατομα με μεγαλους κοινωνικους κυκλους περισσοτερες επιλογες ατομα με μικρους κυκλους λιγοτερες επιλογες.
Π.χ η μεση ελληνιδα θα σου ανοιχτει σε κουβεντα αν σε συστησει ενας φιλος η φιλη της ενω αν δεν σε συστηνει κανεις τρως ακυρο επειδη δεν σε ξερει.
Ουτε τον αλλο μεσω φιλου τον ξερει αλλα σ αυτον ανοιγεται στον αλλον οχι.
Παραλογισμος σε ολα

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Στην ελλαδα αν δεν εχεις κοινωνικο κυκλο τρως τα μουτρα σου γκομενα δεν βρισκεις.
Οι αυτοι που καμαρωνουν οτι εχουν σχεση αν τους ρωτησεις πως εκαναν θα σου πουν μεσω κυκλου...
Αρκεισαι στον κυκλο και πουθενα αλλου.
Ατομα με μεγαλους κοινωνικους κυκλους περισσοτερες επιλογες ατομα με μικρους κυκλους λιγοτερες επιλογες.
Π.χ η μεση ελληνιδα θα σου ανοιχτει σε κουβεντα αν σε συστησει ενας φιλος η φιλη της ενω αν δεν σε συστηνει κανεις τρως ακυρο επειδη δεν σε ξερει.
Ουτε τον αλλο μεσω φιλου τον ξερει αλλα σ αυτον ανοιγεται στον αλλον οχι.
Παραλογισμος σε ολα

Και γενικά οι ελεεινίδες όσο πιο μουνόδουλος και κουτάβι φαίνεσαι,τόσο πιο εύκολα σου μιλάνε

Αν φαίνεσαι αλφα,τις κοιτάς έντονα,δεν συμφωνείς μαζί τους κλπ,έρχονται σε αμηχανία και φόβο,άσχετα τις μαλακίες που λένε ότι θέλουν να'σαι άντρας κλπ.Παπάρια μάντολες,ένα μουνοδουλάκο θέλουν να τον έχουν υπο έλεγχο.Όταν βλέπουν ότι εσύ δεν είσαι έτσι,ξενερώνουν.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
https://www.lifo.gr/lifoland/confessions/giati-kanei-ayto-23

Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα που με βασανίζει πολύ καιρό... Μιλούσα πολύ καιρό από το φεισμπουκ με έναν νεαρό και στην αρχή όλα φάνηκαν καλά έλεγε ότι με θέλει δεν θέλει να με χάσει κλπ μέχρι που βρεθήκαμε. Βρεθήκαμε μια φορά τα κάναμε όλα, αλλά από τότε κατάλαβα κάτι που με στεναχώρησε πολύ. Σχεδόν κάθε βράδυ εξαφανιζόταν δεν απαντούσε στα μηνύματα και κατάλαβα ότι πάει σε οίκο ανοχής. Γιατί να το κάνει αυτό ενώ δεν είχε ούτε μια εβδομάδα που βρεθήκαμε; Γιατί έλεγε ότι με αγαπάει αφού ήθελε να τα κάνει αυτά;

Ποιος μύστης είναι; :tooth:

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Μπορεί μπορεί μπορεί...

Πες απλά ότι πολλές γκόμενες έχουν τρελές ανασφάλειες και δεν θέλουν ωραίους.Σου λέει ας έχω έναν κοντούλη,καραφλούλη,μπυροκοιλούλι,έναν τύπο που δεν τραβάει βλέμματα έξω, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Ενώ έναν ωραίο δεν μπορούν να τον ελέγξουν και το ξέρουν

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Καρδιακά κοντεύουμε να πάθουμε με τις ξεκωλιάρες έξω.Μπουτάκια,ποδαράκια,κωλαράκια,και αντί να τα χαίρονται οι άντρες,φατε μάτια ψάρια.Όλες στις αγέλες τους.Κλασικά μόνο με πιρφοροσχέση πιάνεις κανα μπούτι.Είχε και μια κωλοζεστη σήμερα το βράδυ,περπάταγες λίγο και ίδρωνες

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
https://www.lifo.gr/lifoland/confessions/giati-kanei-ayto-23

Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα που με βασανίζει πολύ καιρό... Μιλούσα πολύ καιρό από το φεισμπουκ με έναν νεαρό και στην αρχή όλα φάνηκαν καλά έλεγε ότι με θέλει δεν θέλει να με χάσει κλπ μέχρι που βρεθήκαμε. Βρεθήκαμε μια φορά τα κάναμε όλα, αλλά από τότε κατάλαβα κάτι που με στεναχώρησε πολύ. Σχεδόν κάθε βράδυ εξαφανιζόταν δεν απαντούσε στα μηνύματα και κατάλαβα ότι πάει σε οίκο ανοχής. Γιατί να το κάνει αυτό ενώ δεν είχε ούτε μια εβδομάδα που βρεθήκαμε; Γιατί έλεγε ότι με αγαπάει αφού ήθελε να τα κάνει αυτά;

Ποιος μύστης είναι; :tooth:
Ρε λες να τα εβγαλε στη φορα καμια πρωην μου?
Εμενα μου έχουν τυχει τετοια περιστατικα,οταν ειχα σχέσεις πηγαινα καισ τους οικους και σε πολλες το ειχα πει και με χωριζαν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Και γενικά οι ελεεινίδες όσο πιο μουνόδουλος και κουτάβι φαίνεσαι,τόσο πιο εύκολα σου μιλάνε

Αν φαίνεσαι αλφα,τις κοιτάς έντονα,δεν συμφωνείς μαζί τους κλπ,έρχονται σε αμηχανία και φόβο,άσχετα τις μαλακίες που λένε ότι θέλουν να'σαι άντρας κλπ.Παπάρια μάντολες,ένα μουνοδουλάκο θέλουν να τον έχουν υπο έλεγχο.Όταν βλέπουν ότι εσύ δεν είσαι έτσι,ξενερώνουν.
Κι εσυ που εισαι ΚΑΙ μουνοδουλος ΚΑΙ κουταβι γιατι δεν σου μιλαει καμια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom