Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.975
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εσεις ποιοι,ο τρυπιοκωλαρακης,ο μπουρδελιάρης,ο κατσαπλιας και οι υπόλοιποι φανταστικοί σου φίλοι;

Μάλλον αυτός ο φίλος (αν υπήρχε κι αυτός δηλαδή) θα'ταν κι ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησες ποτέ
Mα ήμουν τόσο σίγουρος για αυτήν την απάντηση σου.
Δεν είναι όλοι σαν εσένα που δεν ανέχτηκαν άλλο τη μιζέρια σου και έμεινες μόνος.

Ενώ θα έπρεπε να είσαι ευγνώμων που εγώ,ο Άλεξ, ο Μουνοκωλαράκης (τον οποίο μισείς γιατί είναι ο γαμιάς σου εντός σάιτ ) κλπ ασχολούμαστε μαζί σου μπας και αλλάξεις μυαλά,κάνεις επιθέσεις κλεισμένος σε ένα δωμάτιο 24/7.
Στο είπα,δεν διαφέρεις πολύ στη μιζέρια από Φυλόβιους,Σαββίδηδες και Κμανάκους.Σε παρόμοιο spectrum κινείσαι.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Mα ήμουν τόσο σίγουρος για αυτήν την απάντηση σου.
Δεν είναι όλοι σαν εσένα που δεν ανέχτηκαν άλλο τη μιζέρια σου και έμεινες μόνος.

Ενώ θα έπρεπε να είσαι ευγνώμων που εγώ,ο Άλεξ,ο γαμιάς σου εντός σάιτ ο Μουνοκωλαράκης (τον οποίο μισείς) κλπ/ ασχολούμαστε λίγο μαζί σου,κάνεις επιθέσεις κλεισμένος σε ένα δωμάτιο 24/7.
Στο είπα,δεν διαφέρεις πολύ στη μιζέρια από Φυλόβιους,Σαββίδηδες και Κμανάκους.

Εσύ έπρεπε να με ευγνωμονείς που βρήκες κάτι ν'ασχολείσαι.Και το ξέρεις καλά.

Είμαι βέβαιος ότι μπορεί να κάτσεις μέχρι τα ξημερώματα περιμένοντάς με να γράψω κάτι απλά και μόνο για να γράψεις κι εσύ τις ίδιες μαλακίες.

Κλεισμένος στο σπίτι φιλαράκο είσαι εσύ,και δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει κανεις αφού ποτέ δεν έχεις πει τίποτα άλλο.Πήγα εκεί,έκανα κάτι,τίποτα απολύτως.Και τί να πεις,πήγα απ'το δωμάτιο στην τουαλέτα;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Είμαι βέβαιος ότι μπορεί να κάτσεις μέχρι τα ξημερώματα περιμένοντάς με να γράψω κάτι απλά και μόνο για να γράψεις κι εσύ τις ίδιες μαλακίες.

Κλεισμένος στο σπίτι φιλαράκο είσαι εσύ,και δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει κανεις αφού ποτέ δεν έχεις πει τίποτα άλλο.Πήγα εκεί,έκανα κάτι,τίποτα απολύτως.Και τί να πεις,πήγα απ'το δωμάτιο στην τουαλέτα;
Μόλις έκανες ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Στο τέλος της ημέρας ο κάθε άνθρωπος που βλέπεις γύρω σου θα κοιτάξει την πάρτι του,το προσωπικό του συμφέρον. Για αυτό όταν κάνουν οι άνθρωποι οικογένεια αφοσιώνονται σε αυτήν. Τον φίλο τον έχουν απλά για να περνάνε λίγες ώρες καλά. Ο άλλος θα κοιτάξει πρώτα την γυναίκα του και τα παιδιά του, εσύ θα έρχεσαι μετά σαν εναλλακτική διασκέδασης.
Εγώ πάνω απο 10 χρόνια τώρα δεν έχω κανένα φίλο,να τον κάνω τί? Να βγώ μαζί του να πούμε τί ,όταν μπορώ να τα πώ και στο ίντερνετ δωρεάν χωρίς να ξοδεύω χρόνο σε μεταφορές,βενζίνες,καφέδες κτλπ. Στην εποχή του ίντερνετ δεν έχεις κανένα λόγο να έχεις φίλο,τέτοιο έχουν οι γυναίκες μεταξύ τους και οι ανόητοι που είναι στα καφέ.
υπερβολικος τυπε μου η φιλια ειναι πολυ σημαντικο κομματι στη ζωη ενος ανθρωπου ομως στο οτι οταν κανεις οικογενεια μπαινει παντα πρωτη σε ολα,αυτο ισχιει...τωρα το αν θα καταληξεις μονος στη ζωη ειτε εχεις παιδια ειτε δεν εχεις αυτο ειναι ενα αλλο ζητημα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

εγω θα λεγα και στους δυο..και σε σενα και στον αλλον επανω (και σε καποιους αλλους ) πως δεν εχει νοημα να μπαινεις εδω και να λετε μαλακιες ο ενας για τον αλλον.Εγω μπαινω για να διαβασω ιστοριες απο ανθρωπους που εχουν περασει τα ιδια με μενα η και διαφορετικα,να δω αποψεις και σκεψεις που εγω ο ιδιος δεν εχω σκεφτει ειτε γιατι τα ειδα μονοπλευρα,διαφορες εμπειριες ζωης και μεσα απο ολα αυτα να μοιραστω και τις δικες μου εμπειριες.Ειτε εχει να κανει με γυναικες ειτε οχι.Δεν μπαινω για να βγαζω τα ψυχολογικα μου ουτε για να την λεω στον εναν και στον αλλον.Ειμαστε μεγαλοι τυποι απο τι καταλαβα πανω απο 35 οι περισσοτεροι οποτε κοιταξτε να μαθετε ο ενας απο τον αλλον και οχι να κραζετε ο ενας τον αλλον.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.267
Πόντοι
2.356
Εσεις ποιοι,ο τρυπιοκωλαρακης,ο μπουρδελιάρης,ο κατσαπλιας και οι υπόλοιποι φανταστικοί σου φίλοι;

Μάλλον αυτός ο φίλος (αν υπήρχε κι αυτός δηλαδή) θα'ταν κι ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησες ποτέ

Δεν έχω κανένα φίλο εδώ μέσα τύπε και ούτε γράφτηκα για αυτό το σκοπό.

Το μπουλιγκ εδώ μέσα είναι ο κανόνας αλλά στην δική σου περίπτωση πραγματικά γίνεται για καλό σκοπό μπας και ξυπνήσεις όσο είναι νωρίς.

Μέρα που περνάει πίσω δε γυρνάει αν προτιμάς να θυμάσαι τις άγαμιες από τα γαμήσια σου τύπε όντως χρήζει η περίπτωση σου ιατρικής βοηθείας.

Κάνε κάτι τύπε όχι για να έρθεις μετά να το γραψεις εδώ σαν μερικούς η μερικούς άλλους που δήθεν πράττουν ώστε να κερδίσουν το θαυμασμό άλλων, αλλά για να το γράψεις στο κοντέρ της ζωής σου

Κατα τα άλλα δε σκάει κανείς για σένα πραγματικά εφόσον ο ίδιος τα παρατάς οι άλλοι βγαίνουν απλά από την ηθική υποχρέωση τους να σου δώσουν κάποια κατεύθυνση στη ζωή ως κοινωνικά ενδιαφερόμενα όντα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Το μπουλιγκ εδώ μέσα είναι ο κανόνας αλλά στην δική σου περίπτωση πραγματικά γίνεται για καλό σκοπό μπας και ξυπνήσεις όσο είναι νωρίς.
ειμαι περιεργος στα πολιτικα ακομα δεν εχω καταλαβει ποιος κανει μπουλινγκ σε ποιον :tooth:

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.452
Πόντοι
216
αντρες που τα ειχαν με ψηλες λεπτες και τελικα παντρευτηκαν χοντρες πως το εξηγεις?
τυπε οι περισσοτερες μολις δεσουν τον γαιδαρο τους χοντραινουν.
μετα χανουν αρκετα κιλα για την βαπτιση του παιδιου για τις φωτογραφιες δηλαδη
και μετα γινονται φαλαινες
για παντα...............................

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Τώρα προσέχουν,δεν είναι όπως παλιά,εγώ βλέπω πολλές συν πλην 30 που έχουν παιδί και είναι αδύνατες σαν να μην έχουν κάνει

Φάλαινες γίνονται αυτές που ήταν ήδη μπάζα,οι λεπτές,εμφανίσιμες συνήθως μένουν ίδιες

luckypig

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
69
Πόντοι
0
Κατοπιν πολλαπλων συζητησεων σε διαφορα θρεντ εχει γινει αναφορα ουκ ολιγες φορες στη ρατσα που ακουει στο ονομα ελλεεινιδες!!!!Καλω να καταθεσουμε προσωπικες μας εμπειριες με αυτες πικριες απογοητευσεις αλλα και ομορφες αναμνησεις!!!οποιος τολμα απο μας!!!! ;)
εχχ όχι και ελεεινιδες! έγω όσες πουτάνες Ελληνίδες γνώρισα στην Κύπρο, μπορώ να πω ότι έχω πάρα πολύ καλές εντυπώσεις από αυτές. Πολύ καλές κοπέλες, δεν σε ξεγελάνε, και δίνουν και κάτι παραπάνω από οτι πρέπει. Η μια μάλιστα μου έκανε και δωρεάν ραντεβού κάποτε! τώρα με κανονικές ελληνίδες..δεν έχω εμπειρίες αλλά δεν νομίζω να έχουν και μεγάλη διαφορά. λέτε να μου συμπεριφέρονταν διαφορετικά γιατί είμαι Κύπριος;

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.267
Πόντοι
2.356
ειμαι περιεργος στα πολιτικα ακομα δεν εχω καταλαβει ποιος κανει μπουλινγκ σε ποιον :tooth:
στα πολιτικα τυπε μπορει να εισαι συριζα και βολεμενος μπορει και να εισαι δεξιος πειναλας, δε λεει κατι το οτι μπορει να κυβερνας και να εισαι αδιοριστος-αφραγκος....

τωρα αν εισαι αφισοκολλητης και περιμενεις την ελπιδα για κανα ξεροκομματο σου εχω δυσαρεστα νεα...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
στα πολιτικα τυπε μπορει να εισαι συριζα και βολεμενος μπορει και να εισαι δεξιος πειναλας, δε λεει κατι το οτι μπορει να κυβερνας και να εισαι αδιοριστος-αφραγκος....

τωρα αν εισαι αφισοκολλητης και περιμενεις την ελπιδα για κανα ξεροκομματο σου εχω δυσαρεστα νεα...
δε περιμενω τιποτα καλο απο κανεναν πλεον

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
εχω εδω απεναντι μ εναν γειτονα 37 χρονων παντρεμενος με μια ορκα που γκαριζει κιολας..τρεχει ο καημενος ολη μερα να τα φερει βολτα...και στο διπλανο διαμερισμα μενει μια ξεκωλιαρα που βγαινει στο μπαλκονι με το μωρο της και το στριγγακι..ο αντρας της λειπει συνεχεια οποτε παιζει να φευγει για εξω.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πας καφετέρια,και να'χεις γύρω σου τις άλλες με τα σορτσάκια σταυροπόδι,έλεος ρε καριόλες λυπηθείτε μας και λίγο :grin:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.052
Πόντοι
456
Πας καφετέρια,και να'χεις γύρω σου τις άλλες με τα σορτσάκια σταυροπόδι,έλεος ρε καριόλες λυπηθείτε μας και λίγο :grin:
βάζε κι εσύ κολλητά μπλουζάκια και σορτσάκια να τις αναστατώνεις με τους μυς σου

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
βάζε κι εσύ κολλητά μπλουζάκια και σορτσάκια να τις αναστατώνεις με τους μυς σου

Κι ο Σπαλιάρας να'ρθει να κάτσει με κολλητά,το κεφάλι απ'το κινητό δεν το σηκώνουν.Μιλάμε ανίατη αρρώστια :headbang:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 204103

Επισκέπτης
Πάντως έχει πέσει πάρα πολύ το εν δυνάμει διαθέσιμο μουνί στην ελλάδα. Πολλές είναι ελεύθερες αλλά στην πραγματικότητα δεν ψάχνονται,ή τουλάχιστον αν δεν πληρείς τις παράλογες απαιτήσεις τους. Πολλές μένουν αγάμητες χωρίς να τις απασχολεί ιδιαίτερα, το δίνουν που και πού σε κάνεναν γαμιά(10-20% των αντρών) και απο εκεί και πέρα αυτοικανοποιούνται μόνες τους ή με κανένα dildo. Με αυτό είναι οκ, μπορεί να το συνεχίζουν για χρόνια αυτό το μοτίβο. Ως αποτέλεσμα μεγάλο μέρος των αντρών αναγκάζεται να ρίχνει τις απαιτήσεις του μπάς και κατορθώσει να γαμήσει. Αρχίζει και στέλνει στα σόσιαλ ίνσταγραμ,facebook, σε όσες το δυνατόν περισσότερες για να αυξήσει τις πιθανότητες κάποια να ενδιαφερθεί. Ως αποτέλεσμα καταλήγουν μπάζα να δέχονται 100 και 200 λάικς απο πυρφόρους, γυναίκες 4άρια και 5άρια να δέχονται απανωτές προτάσεις απο 7άρια και 8άρια και οι περισσότεροι απο αυτούς να δέχονται και αδιαφορία και απαξίωση για τον απλό λόγο ότι το μπάζο στον εξονυχιστικό έλεγχο της να κόβει για λεπτομέρειες όσους της ξυνίζουν.
τα fuckbuddies τα εχεις ακουστα ???
Οι ελεεινιδες ( οι οποιες αντιστοιχουν στο 99,9 % των σημερινων ελληνιδων γυναικων ), ποτέ δε μένουν αγάμητες γιατι εχουν fuck buddies..
Εχουν φιλους απο σχολειο, σχολες ή κοινες παρεες κι οταν οι ορμονες φτασουν στο εβερεστ, τους παιρνουν τηλεφωνο, πηδιουνται κ μετα συνεχιζουν μονες τους στο εγωκεντρικο, ναρκισσιστικο παραληρημα τους....Αυτα δεν ειναι απο το μυαλο μου, εχω παραδειγματα...Και μαλιστα μια προσπαθησε να με κανει fuck buddy της και την εστειλα στα τσακιδια γιατι κοροιοδο ελεεινιδας δε γινομαι.Καλυτερα να μη γαμησω ποτε παρά να ειμαι στο ελεος της καθε ψυχανωμαλης, ναρκισσης..
Οι πλαστικες ( ξεφυτρώνουν παντού ιατρεία πλαστικής χειρουργικής ) κανουν τις γκομενες απο εκει που ειχαν εξωτερικη εμφανιση 2 ή 3 ή 5 ( κοινως δεν βλεπονταν ), να είναι πλέον στο 7-8 ( κλασσικό παράδειγμα η Τούνη ), οι εξωντωτικές/ψυχαναγκαστικές δίαιτες και το γυμναστήριο τους κάνουν σώμα 8-9, οπότε φτιάχνουν ένα πολύ καλό πακέτο ( ψεύτικο βέβαια ) και μέσα στο ψέμα στο οποίο ζούν ψάχνουν και το αντίστοιχο κορόιδο με λεφτα αλλα οχι για σοβαρες δεσμευσεις ( γιατί θέλουν την ανεξαρτησία τους, την ελευθερία τους αλλά παράλληλα και τη χλιδάτη ζωή που θα τους παρεχει το κοροιδο και σε ανταλλαγμα θα του ανοιγουν τα ποδια 1 φορά τη βδομάδα )..
Σκεφτείτε μόνο πώς θα φέρονται στο κορόιδο...Θα τον έχουν του κλώτσου και του μπάτσου ενώ η καθημερινότητα του θα είναι μια κόλαση γιατί αυτές όλη μέρα είναι μέσα στη ψυχοπάθεια, στη ξινίλα, στον ναρκισσισμό και δεν ευχαριστιούνται με τίποτα..
Αυτοί που φταίνε είναι οι άντρες που πάνε και κάνουν like στο κάθε τσόλι στο instagram και γραφουν απο κάτω αποθεωτικά σχόλια γιατι νομίζουν πώς θα γαμήσουν...Μιλάμε για αήττητους..
Γυναίκες πλέον για σοβαρή σχέση κι οικογένεια ΔΕΝ υπάρχουν....Ειδικά αν έχουν εμφάνιση πάνω απο 7-8, έχουν ισοπεδωθεί ψυχικά απο το ναρκισσισμό, την ευρεία αποδοχή κι έχουν καβαλήσει το αυτοκαταστροφικό καλάμι..
Το μοντέλο του φεμινισμού, της μονογεονεικής οικογένειας,των εξωσωματικών, της ισότητας ( γιατί ισότητα ΔΕΝ υπάρχει..απλά η πατριαρχική κοινωνία χρησιμοποιεί το μουνί της γυναίκας για τον έλεγχο της κοιωνίας, την αποβλάκωση και τον καταναλωτισμό και νομίζει η γυναίκα οτι κάνει κουμάντο ) έχει κατακρεουργήσει το γυναικείο φύλο το οποίο δε ξέρει που βρίσκεται κι άγεται και φέρεται απο δω κι απο κεί...Ό,τι του λένε κάνει..
Αν αύριο βγούν οι τηλεπερσόνες κι οι instagramers και πουν οτι φέτος είναι της μόδας τα ρούχα που έχουν πάνω σχήματα με κόπρανα σκύλου, θα κατακλυστεί η αγορά με τέτοια ρούχα..
Αν τους πουν οτι η κινόα μαζί με κοπριά είναι η υπερτροφή που χαρίζει τέλειο δέρμα, θα αρχίσουν να τρέχουν σε μαγαζιά και να ρωτάνε αν έχουν κοπριά..

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Κι ο Σπαλιάρας να'ρθει να κάτσει με κολλητά,το κεφάλι απ'το κινητό δεν το σηκώνουν.Μιλάμε ανίατη αρρώστια :headbang:
Εννοείται ρε εσύ.
Αφού όπως είπες πρόσφατα,οι γυναίκες γουστάρουν στον άντρα μπυροκοίλι,τρίχες στα αυτιά,ύψος χομπιτ,αραίωση,γυαλιά κλπ.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δεν έχουν όλες fuckbuddies,έχει και εντελώς αγάμητες

Το πρόβλημα είναι ότι αυτές οι αγάμητες γίνονται τόσο μίσανδρες λόγω αγαμίας που βλέπουν άντρα και βγάζουν αφρούς.Και προσπαθούν αυτό το μίσος να το μεταλαμπαδεύσουν και σε άλλες γυναίκες,σου λένε όλοι είναι μαλάκες,γουρούνια,ο σκύλος είναι καλύτερος κλπ

Περιπτώσεις ακόμα και για σχέσεις υπάρχουν,είναι λίγες,κάποιοι τις βρίσκουν και περνάνε καλά.Αλλά δυστυχώς αυτές δεν θα τις βρεις μόνος,μοιράζονται μέσω φίλων κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom