Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (10 μέλη και 48 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.975
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Τύπε εσύ γιατί έχεις τόσο μεγάλο γκιντέρι γι αυτό;
Είχες την ατυχία να γεννηθείς παίδαρος σαν τον Μάρλον Μπράντο και γι αυτό να μη σου δίνει καμία σημασία;
Σαν τον Μπίλμπο Μπάγκινς είναι μωρέ,απλά λέει τέτοιες πίπες για να αισθανθεί καλά

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
ναι ε?
ξες ποσες χυλοπιττες εχουν φαει οι κοντοι στα μουτρα?
οι χοντροι?
το λενε ευθεως οι γκομενες δεν μου αρεσεις λογω υψους μην προσπαθεις.

Ποιες το λένε αυτό,οι κοντές;

Γιατί σχεδόν όλες οι ψηλές που βλέπω,με άντρες μισό ή ένα κεφάλι κοντύτερο τα'χουν.Και καμαρώνουν κιόλας

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Μπορεί μπορεί μπορεί...

Πες απλά ότι πολλές γκόμενες έχουν τρελές ανασφάλειες και δεν θέλουν ωραίους.Σου λέει ας έχω έναν κοντούλη,καραφλούλη,μπυροκοιλούλι,έναν τύπο που δεν τραβάει βλέμματα έξω, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Ενώ έναν ωραίο δεν μπορούν να τον ελέγξουν και το ξέρουν
Ε ναι ρε μαλάκα,το συζητάς?
Όλες οι γκομενάρες με το που δουν έναν π.χ. σαν τον Κμαν σε εμφάνιση μουσκεύονται και τον κυνηγάνε.
Μην σου πω κιόλας ότι αν τις ρωτούσαν ποιός τους αρέσει μεταξύ Ζακ Γαλιφιανάκη και Μπράντ Πιτ,θα έλεγαν ότι γουστάρουν τον πρώτο επειδή έχει μπυροκοίλι...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Γιατί σχεδόν όλες οι ψηλές που βλέπω,με άντρες μισό ή ένα κεφάλι κοντύτερο τα'χουν.Και καμαρώνουν κιόλας
Το συζητάς ρε?
Όλοι οι άνω του 1.80 κλαίνε τη μοίρα τους και εύχονται να υπήρχε κάτι αντίστοιχο σαν το κρεβάτι του Προκρούστη,αλλά για να κοντύνουν.

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Παιδιά το ότι υπάρχει θέμα με τις Ελληνίδες είναι γεγονός .Το ότι ένας συγκεκριμένος άνδρας , [ ο ίδιος ακριβώς άνδρας ] μπορεί άνετα και εύκολα να συναναστραφεί όπως και να επικοινωνήσει με αλλοδαπές , ενώ με Ελληνίδες όχι , είναι επίσης γεγονός . Θα μπορούσα να αναφέρω διάφορα παραδείγματα αλλά θα πω μόνο ένα .

Ένα φεγγάρι εργαζόμουν σε ένα πολύ γνωστό ξενοδοχείο [ παράρτημα πολυεθνικής στην Ελλάδα ] και τύχαινε εκείνο το διάστημα να εργάζονται η και να κάνουν πρακτική [σε διοικητικές θέσεις κατά βάση ] αλλοδαπές . Μιλάμε για μορφωμένες κοπέλες , εμφανίσιμες 8 συν κ.τ.λ .Οι κοπέλες αυτές ήταν προσιτές , ήταν με το χαμόγελο στα χείλη , ,πάντα θα σε χαιρετούσαν ακόμη και πριν τις χαιρετίσεις εσύ ,, μπορούσες να πιάσεις κουβέντα μαζί τους , μπορούσες να καθίσεις στο εστιατόριο του προσωπικοί μαζί τους και να κάνεις παρέα , κ.τ.λ ακόμη και εάν ήσουν απλά αποθηκάριος και φτωχαδάκι . Και φυσικά γινόντουσαν και ερωτικά κανε .

Την ίδια στιγμή Ελληνίδες , ακόμη και απλές καθαρίστριες , και με εμφάνιση κάτω του 5 δεν μας έλεγαν ούτε καλήμερα , και μας κοιτούσαν με μισό μάτι αν δεν ήμασταν τουλάχιστον ο πρόεδρος της πολυεθνικής .

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

ρε τυπε ψηλες ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΣ εχω ακουσει και εχω δει να χυλοπιτιαζουν κοντους λογω υψους , ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ.

ψηλο δεν ακουσα ποτε να μου λεει η ταδε με εδιωξε επειδη ημουν ψηλος.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ο γκουρού της ζωής,ο Σαντ Μαν για άλλη μια φορά δίδαξε με την γνώση του:
Οι ψηλοί είναι καταραμένοι από τη μοίρα και το μαύρο ριζικό τους,τρώγοντας χυλόπιτες λόγω ύψους!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.268
Πόντοι
2.356
Ο γκουρού της ζωής,ο Σαντ Μαν για άλλη μια φορά δίδαξε με την γνώση του:
Οι ψηλοί είναι καταραμένοι από τη μοίρα και το μαύρο ριζικό τους,τρώγοντας χυλόπιτες λόγω ύψους!

δεν εχει και πολυ αδικο! ειμαστε πιο αχαροι και ποσο μαλλον οταν ειμαστε μυωδεις!!!
γοητευουμε απο αποσταση ασφαλειας αλλα αν την κανεις καμια αποτομη κινηση κλανει μπροκολα!!!

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
δεν εχει και πολυ αδικο! ειμαστε πιο αχαροι και ποσο μαλλον οταν ειμαστε μυωδεις!!!
γοητευουμε απο αποσταση ασφαλειας αλλα αν την κανεις καμια αποτομη κινηση κλανει μπροκολα!!!
Διάβασε μια και τις άλλες μαλακίες του παιδιού και θα καταλάβεις ότι έχει ρετάρει

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.268
Πόντοι
2.356
Διάβασε μια και τις άλλες μαλακίες του παιδιού και θα καταλάβεις ότι έχει ρετάρει
αλλο αυτο... ο ανθρωπος που ψαχνει καθε αλλοθι για να χρεωσει παντου αποτυχιες και μη ενεργειες, ο ορισμος της αδρανειας.....

σαντμαν , ο μονος που δε κανει λαθη δεν κανει αυτος που δε κανει τιποτα, αλλα ετσι δεν κανει ουτε σωστα!!!

και στην τελικη αν εσυ αξιζεις να σου ερθει το μουνι με γερανο και να ερθει με τοσο μιζερια θα εφευγε παλι με το γερανο και ακομη και χωρις τη μιζερια παλι δε θα ηξερες ο ιδιος πως να το χειριστεις σωστα...

καταβαθος εισαι απλα ενας γκρινιαρης κλαψομουνης που δε κανει τιποτα για να αλλαξει τη ζωη του προς το καλυτερο... περα απο τις γκομενες τα ιδια κανεις και αλλου?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.100
Πόντοι
9.297
Μπορεί μπορεί μπορεί...

Πες απλά ότι πολλές γκόμενες έχουν τρελές ανασφάλειες και δεν θέλουν ωραίους.Σου λέει ας έχω έναν κοντούλη,καραφλούλη,μπυροκοιλούλι,έναν τύπο που δεν τραβάει βλέμματα έξω, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Ενώ έναν ωραίο δεν μπορούν να τον ελέγξουν και το ξέρουν
Και φυσικα υπαρχουν πολλοι ανδρες που επιλεγουν ακομα και να παντρευτουν μπαζολες ακριβως για τους ιδιους λογους...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Και φυσικα υπαρχουν πολλοι ανδρες που επιλεγουν ακομα και να παντρευτουν μπαζολες ακριβως για τους ιδιους λογους...

Κανεις νορμαλ άντρας δεν παντρεύεται μπαζόλα αν μπορεί να έχει μουνάρα

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Δεν είναι τόσο οι απόψεις σου αγαπητέ SadMan όσο ο αρνητισμός σου.

Κι εγώ δε θα σου πω κάτι άλλο.

Δεν είναι πως εσύ δε γαμάς και οι άλλοι γαμάνε μουνολίβαδα.

Απλά ως προς αυτό υπάρχει εκεί έξω έντονη αγαμία σε μεγάλη μερίδα ανδρικού πληθυσμού και γι αυτό πάνε μπροστά όλα αυτά τα dating coach sites τα οποία εμπορεύονται κατά κάποιο τρόπο την εκμάθηση μια διαδικασίας που έπρεπε να είναι φυσική:Την προσέγγιση του άλλου φύλου.

Δεν αρνούμαι πως σε όλα,από τον τρόπο που σηκώνεται κάποιος από τη χέστρα,μέχρι τον τρόπο που δουλεύει στη NASA για να κατασκευάσει πυραυλάκατους υπάρχει τρόπος και μάλιστα πολύ καλύτερος από αυτόν που ήδη γνωρίζουμε.

Οι γυναίκες είναι μεγάλος γρίφος.Για μένα προσωπικά ίσως ο μεγαλύτερος μια και πολλές φορές η συμπεριφορά τους είναι ανεξήγητη με βάση την κοινή λογική

Έχω προσεγγίσει ευγενικά μέτρια γυναίκα και έχω φάει ΤΟ άκυρο κι έχω κάνει μια σχετικά ''άγαρμπη'' προσέγγιση σε άλλη γυναίκα στη λαική αγορά, η οποία μπροστά μου πήρε ένα αγγούρι από τον πάγκο και το έβαλε στο στόμα της πιπώνοντάς το 2 με 3 φορές με ηχητικό εφέ ρουφήγματος της πίπας και μου το βαλε στη σακκούλα μου γεμάτο με τα σάλια της...μιλάμε Η ΚΑΒΛΑ

Βγάλε νόημα τώρα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.100
Πόντοι
9.297
Κανεις νορμαλ άντρας δεν παντρεύεται μπαζόλα αν μπορεί να έχει μουνάρα
Εχει συνειδητοποιησει οτι μονο μπαζολα μπορει να κρατησει γιατι μπορει να την ελεγχει.Το ιδιο που ειπες πριν σε αρσενικη εκδοχη...απαισιο αλλα προκυπτει συχνα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.100
Πόντοι
9.297
Δεν είναι τόσο οι απόψεις σου αγαπητέ SadMan όσο ο αρνητισμός σου.

Κι εγώ δε θα σου πω κάτι άλλο.

Δεν είναι πως εσύ δε γαμάς και οι άλλοι γαμάνε μουνολίβαδα.

Απλά ως προς αυτό υπάρχει εκεί έξω έντονη αγαμία σε μεγάλη μερίδα ανδρικού πληθυσμού και γι αυτό πάνε μπροστά όλα αυτά τα dating coach sites τα οποία εμπορεύονται κατά κάποιο τρόπο την εκμάθηση μια διαδικασίας που έπρεπε να είναι φυσική:Την προσέγγιση του άλλου φύλου.

Δεν αρνούμαι πως σε όλα,από τον τρόπο που σηκώνεται κάποιος από τη χέστρα,μέχρι τον τρόπο που δουλεύει στη NASA για να κατασκευάσει πυραυλάκατους υπάρχει τρόπος και μάλιστα πολύ καλύτερος από αυτόν που ήδη γνωρίζουμε.

Οι γυναίκες είναι μεγάλος γρίφος.Για μένα προσωπικά ίσως ο μεγαλύτερος μια και πολλές φορές η συμπεριφορά τους είναι ανεξήγητη με βάση την κοινή λογική

Έχω προσεγγίσει ευγενικά μέτρια γυναίκα και έχω φάει ΤΟ άκυρο κι έχω κάνει μια σχετικά ''άγαρμπη'' προσέγγιση σε άλλη γυναίκα στη λαική αγορά, η οποία μπροστά μου πήρε ένα αγγούρι από τον πάγκο και το έβαλε στο στόμα της πιπώνοντάς το 2 με 3 φορές με ηχητικό εφέ ρουφήγματος της πίπας και μου το βαλε στη σακκούλα μου γεμάτο με τα σάλια της...μιλάμε Η ΚΑΒΛΑ

Βγάλε νόημα τώρα
Εκανες τιποτα με την κυρια με το αγγουρι μετα το κονε στην λα'ι'κη;

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.815
Πόντοι
216
Εχω αφησει την παρεα μου που ετσι και αλλθως θα τους εβλεπα ισως και την επομενη μερα για να δω το "Πολυ σκληρος για να πεθανει 5" ...Μονος...εκεινοι δεν ειχαν σκοπο να το δουν.Φυσικα δεν το μετανοιωσα ποτε?.
:rockon:
Προτιμω να κανω μπουρδελοτσαρκες με εναν φιλο μου παρα να ειμαι στα μπουζουκια με δεκα ατομα "παρεα"..."ουκ εν τω πολλω το ευ"!
Μην είσαι δυσκοίλιος, μια χαρά κάνεις τζόγο στα μπουζούκια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom