Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 586 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.998

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.653
Πόντοι
2.356
Κανεις νορμαλ άντρας δεν παντρεύεται μπαζόλα αν μπορεί να έχει μουνάρα
τη μουναρα τυπε μπορεις να την εχεις για ξεπετες πολυ πιο τσαμπα! αλλωστε η μουναρα δε θα πλενει ευκολα τα πιατα! επισης δε μπορεις μονιμα να καλυπτεις τα λουσα της...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.653
Πόντοι
2.356
Δεν είναι τόσο οι απόψεις σου αγαπητέ SadMan όσο ο αρνητισμός σου.

Κι εγώ δε θα σου πω κάτι άλλο.

Δεν είναι πως εσύ δε γαμάς και οι άλλοι γαμάνε μουνολίβαδα.

Απλά ως προς αυτό υπάρχει εκεί έξω έντονη αγαμία σε μεγάλη μερίδα ανδρικού πληθυσμού και γι αυτό πάνε μπροστά όλα αυτά τα dating coach sites τα οποία εμπορεύονται κατά κάποιο τρόπο την εκμάθηση μια διαδικασίας που έπρεπε να είναι φυσική:Την προσέγγιση του άλλου φύλου.

Δεν αρνούμαι πως σε όλα,από τον τρόπο που σηκώνεται κάποιος από τη χέστρα,μέχρι τον τρόπο που δουλεύει στη NASA για να κατασκευάσει πυραυλάκατους υπάρχει τρόπος και μάλιστα πολύ καλύτερος από αυτόν που ήδη γνωρίζουμε.

Οι γυναίκες είναι μεγάλος γρίφος.Για μένα προσωπικά ίσως ο μεγαλύτερος μια και πολλές φορές η συμπεριφορά τους είναι ανεξήγητη με βάση την κοινή λογική

Έχω προσεγγίσει ευγενικά μέτρια γυναίκα και έχω φάει ΤΟ άκυρο κι έχω κάνει μια σχετικά ''άγαρμπη'' προσέγγιση σε άλλη γυναίκα στη λαική αγορά, η οποία μπροστά μου πήρε ένα αγγούρι από τον πάγκο και το έβαλε στο στόμα της πιπώνοντάς το 2 με 3 φορές με ηχητικό εφέ ρουφήγματος της πίπας και μου το βαλε στη σακκούλα μου γεμάτο με τα σάλια της...μιλάμε Η ΚΑΒΛΑ

Βγάλε νόημα τώρα
το οτι πιπωσε το αγγουρι δε σημαινει και τιποτα... μπορει απλα να πηρε την επιβεβαιωση της οταν θα εκλεινες να βρεθειτε και να σε αφηνε με το πουλι στο χερι γιατι απλα μπορει!!!!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
τη μουναρα τυπε μπορεις να την εχεις για ξεπετες πολυ πιο τσαμπα! αλλωστε η μουναρα δε θα πλενει ευκολα τα πιατα! επισης δε μπορεις μονιμα να καλυπτεις τα λουσα της...

Καλά,μουνάρα εννοώ και 7αρι που για μέσο Έλληνα είναι μουνάρα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.523
Πόντοι
9.297
:rockon:

Μην είσαι δυσκοίλιος, μια χαρά κάνεις τζόγο στα μπουζούκια
Θα αστειευεσαι....πρεπει να φωναζεις σαν τον φανταρο στην διαφημιση με τα πατατακια με τον Ζουγανελη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
καλα εσυ μουναρα και 7ρι δεν θεωρεις την καλυ μινογκ που εκανε καριερα με την ομορφια της και την βαλανε να διαφημιζει εσωρουχα

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
καλα εσυ μουναρα και 7ρι δεν θεωρεις την καλυ μινογκ που εκανε καριερα με την ομορφια της και την βαλανε να διαφημιζει εσωρουχα

Και η Κειτ Μος θεωρείται σουπερ μόντελ αλλά για μένα είναι μπάζο

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.653
Πόντοι
2.356
ουτως η αλλως απο 7 και πανω ειναι μουναρα. και απο 9 και πανω για να σε παρει πρεπει να εισαι μεγας χορηγος τυπε!

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Και η Κειτ Μος θεωρείται σουπερ μόντελ αλλά για μένα είναι μπάζο
Το ένα σου ξινίζει,το άλλο σου μυρίζει.
Η μια είναι έτσι,η άλλη είναι αλλιώς.
Τίποτα δεν σε ικανοποιεί σε αυτήν την ζωή ρε άνθρωπε?

Όσο για τα χθεσινά που έγραψες περί σχέσεων και φιλίας:Αν δεν τρολάρεις έχεις πραγματικό πρόβλημα και χρήζεις άμεσα ψυχολογικής (ή και) ψυχιατρικής υποστήριξης.Εσύ ουσιαστικά θα πουλούσες φίλους,παρέες χρόνων για να βρεις γκόμενες.Αυτό είναι ξεκάθαρα σημάδι απελπισίας.Καίγεσαι τόσο να βρεις γκόμενα που είσαι ικανός να πουλήσεις και το νεφρό σου στην μαύρη αγορά.Δηλαδή εσύ θα ήσουν ικανός ανάμεσα σε σχέση με γυναίκα αλλά χωρίς φίλους ή το αντίστροφο να διαλέξεις το πρώτο.Ξέρεις πως το λένε αυτό.
Μου θυμίζεις πρώην φίλο (μιλάω για προ 10ετίας) ο οποίος είχε γνωρίσει μια τύπισσα,που ήταν καριόλα κυριολεκτικά και μεταφορικά.Και αυτή μετά από καιρό έθεσε δίλημμα ''ή εγώ ή οι φίλοι σου'' και διάλεξε εκείνη.Και μάντεψε,εκείνη τον σούταρε σε χρόνο dt μετά ενώ εμείς του κόψαμε την καλημέρα.
Έχεις απίστευτα νοσηρό και ακραίο σκεπτικό που δεν πολυδιαφέρεις σε μιζέρια από κάτι Φυλόβιους,Σαββίδηδες,Κμανάκους,Κούληδες11 (προφανώς συμπεριλαμβάνονται σε αυτούς και οι φίλοι σου έμπερορ και Σάσα) και λοιπά ''ταλέντα'' που έχουν υπάρξει στον παρόντα ιστότοπο.Σε παρόμοιο spectrum κινείστε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.523
Πόντοι
9.297
I love Kylie..and all the love i have is especially for yououou?????.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Το θέμα δεν είναι αν εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος είναι σωστός,μα το παράλογο σκεπτικό του Σαντ Μαν.Κοιτάζει μόνο την επιφάνεια στα ζευγάρια που παρατηρεί και δεν σκέφτεται τι μπορεί να συμβαίνει από πίσω...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.653
Πόντοι
2.356
Το θέμα δεν είναι αν εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος είναι σωστός,μα το παράλογο σκεπτικό του Σαντ Μαν.Κοιτάζει μόνο την επιφάνεια στα ζευγάρια που παρατηρεί και δεν σκέφτεται τι μπορεί να συμβαίνει από πίσω...
εχει φιλους αυτος εδω μεσα?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.653
Πόντοι
2.356
μηπως απλα τον λυπουνται? ολοι εχουμε και απο ενα φιλο που θα τον καναμε μια μπουρδελοτσαρκα δωρο γιατι αλλιως θα μεινει παρθενος μεχρι τα 50 του...

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Το ένα σου ξινίζει,το άλλο σου μυρίζει.
Η μια είναι έτσι,η άλλη είναι αλλιώς.
Τίποτα δεν σε ικανοποιεί σε αυτήν την ζωή ρε άνθρωπε?

Όσο για τα χθεσινά που έγραψες περί σχέσεων και φιλίας:Αν δεν τρολάρεις έχεις πραγματικό πρόβλημα και χρήζεις άμεσα ψυχολογικής (ή και) ψυχιατρικής υποστήριξης.Εσύ ουσιαστικά θα πουλούσες φίλους,παρέες χρόνων για να βρεις γκόμενες.Αυτό είναι ξεκάθαρα σημάδι απελπισίας.Καίγεσαι τόσο να βρεις γκόμενα που είσαι ικανός να πουλήσεις και το νεφρό σου στην μαύρη αγορά.Δηλαδή εσύ θα ήσουν ικανός ανάμεσα σε σχέση με γυναίκα αλλά χωρίς φίλους ή το αντίστροφο να διαλέξεις το πρώτο.Ξέρεις πως το λένε αυτό.
Μου θυμίζεις πρώην φίλο (μιλάω για προ 10ετίας) ο οποίος είχε γνωρίσει μια τύπισσα,που ήταν καριόλα κυριολεκτικά και μεταφορικά.Και αυτή μετά από καιρό έθεσε δίλημμα ''ή εγώ ή οι φίλοι σου'' και διάλεξε εκείνη.Και μάντεψε,εκείνη τον σούταρε σε χρόνο dt μετά ενώ εμείς του κόψαμε την καλημέρα.
Έχεις απίστευτα νοσηρό και ακραίο σκεπτικό που δεν πολυδιαφέρεις σε μιζέρια από κάτι Φυλόβιους,Σαββίδηδες,Κμανάκους,Κούληδες11 (προφανώς συμπεριλαμβάνονται σε αυτούς και οι φίλοι σου έμπερορ και Σάσα) και λοιπά ''ταλέντα'' που έχουν υπάρξει στον παρόντα ιστότοπο.Σε παρόμοιο spectrum κινείστε.
Στο τέλος της ημέρας ο κάθε άνθρωπος που βλέπεις γύρω σου θα κοιτάξει την πάρτι του,το προσωπικό του συμφέρον. Για αυτό όταν κάνουν οι άνθρωποι οικογένεια αφοσιώνονται σε αυτήν. Τον φίλο τον έχουν απλά για να περνάνε λίγες ώρες καλά. Ο άλλος θα κοιτάξει πρώτα την γυναίκα του και τα παιδιά του, εσύ θα έρχεσαι μετά σαν εναλλακτική διασκέδασης.
Εγώ πάνω απο 10 χρόνια τώρα δεν έχω κανένα φίλο,να τον κάνω τί? Να βγώ μαζί του να πούμε τί ,όταν μπορώ να τα πώ και στο ίντερνετ δωρεάν χωρίς να ξοδεύω χρόνο σε μεταφορές,βενζίνες,καφέδες κτλπ. Στην εποχή του ίντερνετ δεν έχεις κανένα λόγο να έχεις φίλο,τέτοιο έχουν οι γυναίκες μεταξύ τους και οι ανόητοι που είναι στα καφέ.

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.653
Πόντοι
2.356
Στο τέλος της ημέρας ο κάθε άνθρωπος που βλέπεις γύρω σου θα κοιτάξει την πάρτι του,το προσωπικό του συμφέρον. Για αυτό όταν κάνουν οι άνθρωποι οικογένεια αφοσιώνονται σε αυτήν. Τον φίλο τον έχουν απλά για να περνάνε λίγες ώρες καλά. Ο άλλος θα κοιτάξει πρώτα την γυναίκα του και τα παιδιά του, εσύ θα έρχεσαι μετά σαν εναλλακτική διασκέδασης.
Εγώ πάνω απο 10 χρόνια τώρα δεν έχω κανένα φίλο,να τον κάνω τί? Να βγώ μαζί του να πούμε τί ,όταν μπορώ να τα πώ και στο ίντερνετ δωρεάν χωρίς να ξοδεύω χρόνο σε μεταφορές,βενζίνες,καφέδες κτλπ. Στην εποχή του ίντερνετ δεν έχεις κανένα λόγο να έχεις φίλο,τέτοιο έχουν οι γυναίκες μεταξύ τους και οι ανόητοι που είναι στα καφέ.
και τα λεφτα που γλυτωνεις απο τους καφεδες να υποθεσω στα τρωει η γυναικα οσο εισαι στο χρυσο κλουβι σου?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
και τα λεφτα που γλυτωνεις απο τους καφεδες να υποθεσω στα τρωει η γυναικα οσο εισαι στο χρυσο κλουβι σου?
Ποια γυναικα? Δεν εχει γυναικα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτην την φραση, μπορεις να πας σε εναν ψυχολογο να του την πεις, να δω κατι?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Εσεις ποιοι,ο τρυπιοκωλαρακης,ο μπουρδελιάρης,ο κατσαπλιας και οι υπόλοιποι φανταστικοί σου φίλοι;

Μάλλον αυτός ο φίλος (αν υπήρχε κι αυτός δηλαδή) θα'ταν κι ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησες ποτέ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom