Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (8 μέλη και 48 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ρε δικηγορε θα μας κανεις προτυπο εναν αντρα κοντοχοντρο καραφλο μπουλη ενω εχει προσωπικοτητα κοινωνικη επαφη κυρος μορφωση κλπ..
Μονο αν εχει τσεπη επιβιωνει ο τυπος αλλιως μαρμαγκα.
Ούτε στο ελαχιστο δεν ξερετε τις γυναικες και ολο μπλα μπλα εισαστε

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Οχι μονο χοντρα πορτοφολια.
Μπορει να εχουν προσωπικοτητα, να εχουν γνωριμιες, να ειναι κοινωνικοι, να εχουν σταθερο επαγγελμα, μορφωση, να ειναι ευγενεις, να εχουν χιουμορ, και ναι, γιατι οχι, να εχουν και μια οικονομικη επιφανεια.
Και απορει ο αλλος γιατι ο γυμνασμενος 25αρης, αφραγκος, ανεργος, ακοινωνητος, αμορφωτος, δεν εχει την καλη γκομενα.
Συνελθετεεεεεεεεεεεεεε
οι ευγένειες,οι κοινωνικότητες,οι γνωριμίες κλπ κλπ είναι τον πρώτο καιρό.σε βάθος χρόνου για να κρατήσεις 7+ γκόμενα θες κασέρι.μην επαναλαμβάνουμε τα αυτονόητα ρε παιδια

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ούτε στο ελαχιστο δεν ξερετε τις γυναικες και ολο μπλα μπλα εισαστε
Κανεις δεν ξερει τις γυναικες ρε δικηγορε ειναι απρόβλεπτες.
Ποτε και κανεις δεν θα καταλαβει πως λειτουργουν.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
οι ευγένειες,οι κοινωνικότητες,οι γνωριμίες κλπ κλπ είναι τον πρώτο καιρό.σε βάθος χρόνου για να κρατήσεις 7+ γκόμενα θες κασέρι.μην επαναλαμβάνουμε τα αυτονόητα ρε παιδια
Ολες θελουν κασερι τυπε ειδικα οπως ειπες 7αρες και ανω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Κανεις δεν ξερει τις γυναικες ρε δικηγορε ειναι απρόβλεπτες.
Ποτε και κανεις δεν θα καταλαβει πως λειτουργουν.
Σωστα, επειδη εσυ δεν σκαμπαζεις γρι νομιζεις οτι ολοι ειναι ετσι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ωραιο αλλοθι

• Like
Αντιδράσεις: LION7

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
που σαι ρε ζανάρα παίδαρε.σε χάσαμε λιγο καιρό.όλα οκ?
Με ειχαν μπαναρει φιλαρακι μια εβδομαδα,αν και πηγαινα στα μπουρδελακια καθημερινα μετα απο 8 μηνες κλεισουρας ηθελα να μπαινω στο μπου γιατι αλωνιζαν ανενοχλητα τα γαλαζια τσιρακια,βεβαια ο τονυ αβε γλασκος πουσυ εκαναν καλη δουλεια και κανουν και ο ληγμενος κανει ο πασοκος αλλα μου την σπαει που ζηλεευει τον συριζα

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Πάντως μερικοί πρέπει να λένε σίγουρα 'πώς γίνεται ρε πούστη να'μαι έτσι και να με θέλει τέτοια γκόμενα';

Κάτι τύποι ζουμπάδες,άλλοι με καράφλες,με αραίωση,με κοιλιές,με μπούτια,και να χουν κάτι γκόμενες λεπτές,με ωραία σωματάκια,κωλαράκια,σέξι ντυσιματάκι,και να τους θέλουν κιόλας σαν τρελές.

Να'σαι κανας ψηλός,γυμνασμένος,μια χαρά παιδί,και να τις βλέπεις όλες αυτές με κάτι τέτοιους.Κι εσένα να σε θέλουν μόνο κάτι σκατόμπαζα.Από πού να πας να πέσεις μετά; :2funny:
Emperor-Sasha4ever σου έκαναν λαικς
Τυχαίο?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Σωστα, επειδη εσυ δεν σκαμπαζεις γρι νομιζεις οτι ολοι ειναι ετσι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ωραιο αλλοθι
Μην ασχολείσαι, όσο αυτοί έχουν παρατημένα τα όπλα πριν καν βγουν στη "μάχη" μένει περισσότερο διαθέσιμο μουνί για όλους τους άλλους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οχι μονο χοντρα πορτοφολια.
Μπορει να εχουν προσωπικοτητα, να εχουν γνωριμιες, να ειναι κοινωνικοι, να εχουν σταθερο επαγγελμα, μορφωση, να ειναι ευγενεις, να εχουν χιουμορ, και ναι, γιατι οχι, να εχουν και μια οικονομικη επιφανεια.
Και απορει ο αλλος γιατι ο γυμνασμενος 25αρης, αφραγκος, ανεργος, ακοινωνητος, αμορφωτος, δεν εχει την καλη γκομενα.
Συνελθετεεεεεεεεεεεεεε

Μπορεί μπορεί μπορεί...

Πες απλά ότι πολλές γκόμενες έχουν τρελές ανασφάλειες και δεν θέλουν ωραίους.Σου λέει ας έχω έναν κοντούλη,καραφλούλη,μπυροκοιλούλι,έναν τύπο που δεν τραβάει βλέμματα έξω, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Ενώ έναν ωραίο δεν μπορούν να τον ελέγξουν και το ξέρουν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μπορεί μπορεί μπορεί...

Πες απλά ότι πολλές γκόμενες έχουν τρελές ανασφάλειες και δεν θέλουν ωραίους.Σου λέει ας έχω έναν κοντούλη,καραφλούλη,μπυροκοιλούλι,έναν τύπο που δεν τραβάει βλέμματα έξω, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Ενώ έναν ωραίο δεν μπορούν να τον ελέγξουν και το ξέρουν
Αλλος απο δω που ξερει τις γυναικες απ' εξω και ανακατωτά

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
αυτοί με τις καράφλες και τα χοντρα μπούτια έχουν χοντρά πορτοφόλια.συνέχεια επαναλαμβάνεις το ίδιο πράμα,σίγουρα τρολάρεις.αν δεν τρολάρεις είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση...

Παπάρια έχουν,και πολλοί εμφανίσιμοι έχουν πορτοφόλια αλλά οι ωραίες γκόμενες τους κλάνουν

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Βέβαια,θέλω να βλέπω από μια μεριά τα μούτρα τους στο κρεβάτι όταν τις πλακώνει ο άλλος με το μπυροκοίλι και τα μπούτια

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
όποιος πιστεύει ότι για μακροχρόνια σχέση ή παντρειά με μουνάρα(7+) αρκεί η προσωπικότητα,ο χαρακτήρας και η μόρφωση να πάει κάτω απ΄τη βρύση και να ρίξει παγωμένο νερό στο κεφάλι του.σόρρυ παίδες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μπορεί μπορεί μπορεί...

ναι ε?
ξες ποσες χυλοπιττες εχουν φαει οι κοντοι στα μουτρα?
οι χοντροι?
το λενε ευθεως οι γκομενες δεν μου αρεσεις λογω υψους μην προσπαθεις.

ψηλο που να ακουσε απο γκομενα χυλοπιττα επειδη ηταν ψηλος δεν εχω ακουσει, και εχω φιλους ψηλους.
ουτε καμμια ειπε δεν σε θελω επειδη εχεις κοιλιακους.

απλα αυτα μετρανε για την αρχη, αν γνωρισει και τον ψηλο και τον κοντο για μηνες και καταλαβει οτι ο κοντος ειναι πιο εξυπνος ή πιο αστειος ή πιο πλουσιος ή πιο κατι αλλο, μπορει να διαλεξει τον κοντο

• Like
Αντιδράσεις: alex71
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Μπορεί μπορεί μπορεί...

Τύπε εσύ γιατί έχεις τόσο μεγάλο γκιντέρι γι αυτό;
Είχες την ατυχία να γεννηθείς παίδαρος σαν τον Μάρλον Μπράντο και γι αυτό να μη σου δίνει καμία σημασία;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom