Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
ρε δε βαρεθηκατε να κραζετε τον σαντ μαν? :grin:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Σε μεγαλη μικτή παρέα με ωραία γκομενάκια οι γυναίκες ψήφισαν παμψηφεί τον παρακάτω τύπο ως το απόλυτο αρσενικό που θα του δινόταν άνευ όρων
Πάμε καλά;;:idiot:

Συνημμένα

• Screenshot_20210613-170349_Gallery.jpg
    Screenshot_20210613-170349_Gallery.jpg
    202,1 KB · Εμφανίσεις: 32

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.815
Πόντοι
216
Λογική του Σαντ Μαν (αν και η λογική με τον Σαντ Μαν δεν πάνε μαζί):

Όποιος έχει γκόμενά είναι ευτυχισμένος,ακόμη κι αν είναι εγκλωβισμένος σε μια πολύ κακή σχέση,με καυγάδες,εντάσεις κλπ.
Όποιος δεν έχει γκόμενά,είναι καταδικασμένος σε μια ατέρμονη δυστυχία και μιζέρια,και ας είναι υγιής,έχει φιλους και περνά καλά,είναι πολυπράγμων κλπ.
Ε μα ο πουστης όλα άσπρο μαύρο τα βλέπει σαν Παοκτσής

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Είναι η οπτική γωνία κάποιου που σπουδαιολογεί πολύ τη γυναίκα και της δίνει αξία πολλαπλάσια της αντικειμενικής της.

Θυμίζει εφηβεία που εκεί είναι λογικό τη γυναίκα να τη βλέπεις ως διαστημόπλοιο και στ αρχίδια σου τα 5 επι 5 η το μπασκετακι με τους κολλητούς

Θα τα πούλαγες όλα για δυό μπουτάκια που ανάμεσά τους φλέγεται ένα μουνί που στάζει να δεχτεί την πούτσα σου

Ακόμη σε εκείνη τη φάση ισχύει στο μυαλό του έφηβου αυτή που γάμησα=η κοπέλα μου=η μελλοντική γυναίκα μου=ο κόσμος μου όλος

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
το θέμα είναι να βλέπεις μέχρι που φτάνουν τα αρχίδια σου. ο σάσα θέλει με φραγκοδίφραγκα να βγάλει 7άρι ξανθιά γκόμενα.αυτό είναι χειρότερο απ΄τον σαντ ο όποιος βλέπει μοιρολατρικά τα πράματα, αλλά τουλάχιστο δεν τρέφει αυταπάτες.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Δοθείσης της αφορμής λοιπόν,ας αναφέρω λοιπόν κάποια πράγματα που νομίζω παίζουν ρόλο στο πόσο έυκολα κάποιος μπορεί να βρεί γκόμενα.

-Πολύ βασικό είναι πως ξεκίνησες να βλέπεις τις γυναίκες όταν ξεκίνησαν οι ορμές σου,δηλαδή στα 12-13.
Τις έβλεπες ως απρόσιτες και απειλητικές υπάρξεις ή κοντά σου σε επικοινωνία,σε γούστα,σε χόμπυ,ενταγμένες ομαλά στην καθημερινότητά σου?

Βλέπω τα σημερινά έφηβα παιδιά με πόση άνεση και φυσικότητα επικοινωνούν με τα κορίτσια κι έχουν μεικτές παρέες.

-Αυτό είναι το αμέσως επόμενο που ήθελα να θίξω:Οι παρέες σου στο σχολείο ήταν μεικτές ή ήσασταν κυρίως αγοροπαρέα?

Γεγονός πως λίγο να βλέπεσαι εύκολα μπορεί να προκύψουν συμπάθειες και να ρθείς κοντά με μια κοπέλα.

-Η αρχή της σεξουαλικής ζωής έχει μεγάλη σημασία και για το μετά γιατί σχεδόν το καθορίζει.

Κάποιοι από τους φίλους μου γάμησαν στα 16 γκόμενα κάποιοι άλλοι το έκαναν στα 19 και μερικοί στα 23.

Οι τελευταίοι εσωστρεφείς και ''καλά παιδιά'' δε τους βοηθούσε ούτε η εμφάνιση ιδιαίτερα(δεν ήταν μπάζα,αλλά δεν ήταν και τόσο πια ελκυστικοί ώστε να τους την πέφτουν)

-Η συμμετοχή σε δραστηριότητες που σε φέρνει σε επαφή με γυναίκες όπως μαθήματα χορού,γυμναστήριο κτλ

-Να βγαίνεις έξω στα κλαμπς,στη νυχτερινή Αθήνα ή στα αντίστοιχα μαγαζιά στα νησιά το καλοκαίρι.

Μερικοί τύποι νοιώθουν πολύ άσχημα που εκτίθενται σε τόση ενέργεια και ένταση και χάνονται μες το πλήθος και την ανωνυμία.

Ένας τυπάς που ξέρω ο οποίος είναι δυνατό καμάκι μου είπε πως απολαμβάνει πολύ το χορό τη μουσική τα ποτά και πως πραγματικά δεν τον νοιάζει αν θα φάει χυλόπιτα ή αν θα βγει δεύτερος στη διεκδίκηση μιας γκόμενας.Έχει αποδεχτεί τους άγραφους νόμους του παιχνιδιού και με αυτούς πορεύεται και γουστάρει.

Τέλος καθένας από εμάς είναι πολύ ξεχωριστός και ιδιαίτερος και έχει διαφορετική άνεση και ταλεντο.

Οι γυναίκες δεν είναι έυκολα διαχειρίσιμες.Έχουν εκπλήξεις.Μου χει τύχει να χάνω σιγουράκια ενώ από το πουθενά να τρώω κάποια outsider

Τρέχα γύρευε δηλαδή.

Τόσο σε επίπεδο φλερτ,γνωριμίας,αλλά και σχέσης τις βρίσκω πολύ κουραστικές...αλλά μερικές φορές σκέφτομαι πως άξιζε ο κόπος ειδικά αν η άλλη σου κάνει μια απίστευτη τσιμπουκάρα ή διαπιστώσεις ότι το μουνί της έχει τέλεια αίσθηση ή ότι γουστάρει παρτούζες και φέρνει φίλες κτλ

Αυτά δε θα τα μάθεις ποτέ αν δεν κυνηγήσεις.

Απλά μην παίρνεις στα σοβαρά τα λεγόμενά τους και τις ίδιες.Όσο πιο επιφανειακός τόσο πιο καλά θα απολαύσεις τους καρπούς του κυνηγιού σου.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Είναι η οπτική γωνία κάποιου που σπουδαιολογεί πολύ τη γυναίκα και της δίνει αξία πολλαπλάσια της αντικειμενικής της.

Θυμίζει εφηβεία που εκεί είναι λογικό τη γυναίκα να τη βλέπεις ως διαστημόπλοιο και στ αρχίδια σου τα 5 επι 5 η το μπασκετακι με τους κολλητούς

Θα τα πούλαγες όλα για δυό μπουτάκια που ανάμεσά τους φλέγεται ένα μουνί που στάζει να δεχτεί την πούτσα σου

Ακόμη σε εκείνη τη φάση ισχύει στο μυαλό του έφηβου αυτή που γάμησα=η κοπέλα μου=η μελλοντική γυναίκα μου=ο κόσμος μου όλος

Στην εφηβεία δεν θα τα πούλαγα γιατί τότε πίστευα ακόμα στη φιλία

Μετέπειτα που απομυθοποίησα εντελώς την έννοια φιλία,και είδα ότι τελικά οι πιο πολλοί για ένα μουνί ζούνε, εννοείται.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Μετέπειτα που απομυθοποίησα εντελώς την έννοια φιλία,και είδα ότι τελικά οι πιο πολλοί για ένα μουνί ζούνε, εννοείται.
Μονο το μουνι δεν απομυθοποιησες ακομη, δυστυχως

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

και τη φιλια εβαλες στο στοχαστρο?

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296

Μην το αναγεις σε υψηλά επιπεδα υποχρέωσης πχ ειχε τροχαιο η μεγαλη αναγκη ενας φιλος.
Αλλα τι θα επελεγες:να παιξεις μπασκετακι με αλλους 9 αυνανες που στο τελος θα μυριζαν και μασχαλιλα σαν τραγια,η την προσκληση μιας ωραιας γκομενας να πατε στη θαλασσα για μπανιο;
Η λογικη "βαζω τους φιλους πανω απο τις γυναικες" σε τετοιες φασεις μεταφραζεται "χαριζω τη γκομενα που με γουσταρει σε αλλον πιο διαθεσιμο" και ειναι τοσο λειτουργικη οσο να βιδωνεις μια μικρη βιδα με μεγαλο κλειδι.
Και δε λεω να σαι απικο και να χαλας το προγραμμα σου καθε φορα που σου γνεφει θετικα ενα μουνι.Απλα να αποφασιζεις με γνωμονα που να σε οδηγει να περασεις καλυτερα.
Πχ εγω θα εκλανα μια που ηδη γαμαω και την εχω εξημερωσει για να βγω με φιλους
Μια καινουρια περιπτωση ομως που σπαρταραει στη βαρκα μου ενω μολις την ψαρεψα και θελει επειγοντως πηδημα,θα την ετρωγα και θα γραφα στην πουτσα μου το σκραμπλ και τον Δακη και τον Λακη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Μην το αναγεις σε υψηλά επιπεδα υποχρέωσης πχ ειχε τροχαιο η μεγαλη αναγκη ενας φιλος.
Αλλα τι θα επελεγες:να παιξεις μπασκετακι με αλλους 9 αυνανες που στο τελος θα μυριζαν και μασχαλιλα σαν τραγια,η την προσκληση μιας ωραιας γκομενας να πατε στη θαλασσα για μπανιο;
Η λογικη "βαζω τους φιλους πανω απο τις γυναικες" σε τετοιες φασεις μεταφραζεται "χαριζω τη γκομενα που με γουσταρει σε αλλον πιο διαθεσιμο" και ειναι τοσο λειτουργικη οσο να βιδωνεις μια μικρη βιδα με μεγαλο κλειδι.
Και δε λεω να σαι απικο και να χαλας το προγραμμα σου καθε φορα που σου γνεφει θετικα ενα μουνι.Απλα να αποφασιζεις με γνωμονα που να σε οδηγει να περασεις καλυτερα.
Πχ εγω θα εκλανα μια που ηδη γαμαω και την εχω εξημερωσει για να βγω με φιλους
Μια καινουρια περιπτωση ομως που σπαρταραει στη βαρκα μου ενω μολις την ψαρεψα και θελει επειγοντως πηδημα,θα την ετρωγα και θα γραφα στην πουτσα μου το σκραμπλ και τον Δακη και τον Λακη
αα ολα κιολα...εγω οταν παιξει ραντεβου με γκομενακι στο εκτακτο,ακυρωνω καθε φιλικη υποχρεωση.(τους το λεω ομως ξεκαθαρισμενα πραγματα) αλλα δε θα με παρεξηγησουν γιατι ειναι ολοι σα και μενα πανω κατω:buck2::buck2:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Αυτό ακριβώς.
Ο Σαντ Μαν (τι όνομα κι αυτό) νομίζει πως όποιος είναι σε σχέση είναι μια χαρά και χαρούμενος.
Δεν μπορεί να σκεφτεί (γιατί πέραν εμφάνισης και γυμνασμένου σώματος στερείται και μυαλού) ότι δεν ισχύει απαραίτητα αυτό που βλέπει επιφανειακά.Δηλαδη αν βλέπει ένα ζευγάρι μες τα μέλια δεν μπορεί να σκεφτεί ότι όλο αυτό παίζει να ναι ψεύτικο και στην πραγματικότητα να είναι μια νοσηρή σχέση όπου υπάρχουν συνέχεια καυγάδες ή ο άντρας βαράει τη γυναίκα ή εκείνη του τα πρήζει επί εικοσιτετραώρου βάσεως κλπ.
Για αυτόν όποιος είναι σε σχέση είναι ευτυχισμένος.Γιατί?Γιατί βλέπει μόνο την εικόνα που πλασάρει το ζεύγος.Δεν σκέφτεται ότι τα εν οίκω μη εν δήμω και από πίσω τι μπορεί να ισχύει και τι όχι.
Ενώ όποιος είναι ελεύθερος είναι δυστυχισμένος γιατί δεν έχει σχέση.Δεν καταλαβαίνει ότι είναι πολύ προτιμότερη η Ελευθερία σου και να την απολαμβάνεις παρά μια σχέση που υποφέρεις.Νομίζει ότι με μια σχεση του όλα θα φτιάξουν στη ζωή του.Το πολύ πολύ να ζαλίσει με την ατέρμονη μίρλα του την άτυχη που θα βρεθεί στο διάβα του,ενώ αυτή θα του τα φοράει με ωραιοτερους.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πάντως μερικοί πρέπει να λένε σίγουρα 'πώς γίνεται ρε πούστη να'μαι έτσι και να με θέλει τέτοια γκόμενα';

Κάτι τύποι ζουμπάδες,άλλοι με καράφλες,με αραίωση,με κοιλιές,με μπούτια,και να χουν κάτι γκόμενες λεπτές,με ωραία σωματάκια,κωλαράκια,σέξι ντυσιματάκι,και να τους θέλουν κιόλας σαν τρελές.

Να'σαι κανας ψηλός,γυμνασμένος,μια χαρά παιδί,και να τις βλέπεις όλες αυτές με κάτι τέτοιους.Κι εσένα να σε θέλουν μόνο κάτι σκατόμπαζα.Από πού να πας να πέσεις μετά; :2funny:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Πάντως μερικοί πρέπει να λένε σίγουρα 'πώς γίνεται ρε πούστη να'μαι έτσι και να με θέλει τέτοια γκόμενα';

Κάτι τύποι ζουμπάδες,άλλοι με καράφλες,με αραίωση,με κοιλιές,με μπούτια,και να χουν κάτι γκόμενες λεπτές,με ωραία σωματάκια,κωλαράκια,σέξι ντυσιματάκι,και να τους θέλουν κιόλας σαν τρελές.

Να'σαι κανας ψηλός,γυμνασμένος,μια χαρά παιδί,και να τις βλέπεις όλες αυτές με κάτι τέτοιους.Κι εσένα να σε θέλουν μόνο κάτι σκατόμπαζα.Από πού να πας να πέσεις μετά; :2funny:
Πάμε πάλι
Αυτά τα ζευγάρια που λες συνέχεια είναι η εξαίρεση στον κανόνα.Είναι 1 στα 10.
Απλά το λες συνέχεια επειδή δεν είσαι ψηλός,γυμνασμένος και το λες για να νιώσεις προσωρινά καλά.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

γιατι τυπε σαντ πολλες φορες με τις γυναικες το θεμα ειναι "εσωτερικο"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom