Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Πέρα από τον εαυτό του,το καμάρι μας πρέπει να μισεί πολλά μέληΜε αλλον με μπερδευεις, δεν ειμαι διαβητικος
Πέρα από τον εαυτό του,το καμάρι μας πρέπει να μισεί πολλά μέληΜε αλλον με μπερδευεις, δεν ειμαι διαβητικος
Ε μα ο πουστης όλα άσπρο μαύρο τα βλέπει σαν ΠαοκτσήςΛογική του Σαντ Μαν (αν και η λογική με τον Σαντ Μαν δεν πάνε μαζί):
Όποιος έχει γκόμενά είναι ευτυχισμένος,ακόμη κι αν είναι εγκλωβισμένος σε μια πολύ κακή σχέση,με καυγάδες,εντάσεις κλπ.
Όποιος δεν έχει γκόμενά,είναι καταδικασμένος σε μια ατέρμονη δυστυχία και μιζέρια,και ας είναι υγιής,έχει φιλους και περνά καλά,είναι πολυπράγμων κλπ.
Είναι η οπτική γωνία κάποιου που σπουδαιολογεί πολύ τη γυναίκα και της δίνει αξία πολλαπλάσια της αντικειμενικής της.Ε μα ο πουστης όλα άσπρο μαύρο τα βλέπει σαν Παοκτσής
Είναι η οπτική γωνία κάποιου που σπουδαιολογεί πολύ τη γυναίκα και της δίνει αξία πολλαπλάσια της αντικειμενικής της.
Θυμίζει εφηβεία που εκεί είναι λογικό τη γυναίκα να τη βλέπεις ως διαστημόπλοιο και στ αρχίδια σου τα 5 επι 5 η το μπασκετακι με τους κολλητούς
Θα τα πούλαγες όλα για δυό μπουτάκια που ανάμεσά τους φλέγεται ένα μουνί που στάζει να δεχτεί την πούτσα σου
Ακόμη σε εκείνη τη φάση ισχύει στο μυαλό του έφηβου αυτή που γάμησα=η κοπέλα μου=η μελλοντική γυναίκα μου=ο κόσμος μου όλος
Κλαιω ρε σεις....???Νομιζα οτι θα ρωτουσες πώς ηταν το κρουασαν
Μονο το μουνι δεν απομυθοποιησες ακομη, δυστυχωςΣτην εφηβεία δεν θα τα πούλαγα γιατί τότε πίστευα ακόμα στη φιλία
Μετέπειτα που απομυθοποίησα εντελώς την έννοια φιλία,και είδα ότι τελικά οι πιο πολλοί για ένα μουνί ζούνε, εννοείται.
και τη φιλια εβαλες στο στοχαστρο?Στην εφηβεία δεν θα τα πούλαγα γιατί τότε πίστευα ακόμα στη φιλία
Μετέπειτα που απομυθοποίησα εντελώς την έννοια φιλία,και είδα ότι τελικά οι πιο πολλοί για ένα μουνί ζούνε, εννοείται.
Μην το αναγεις σε υψηλά επιπεδα υποχρέωσης πχ ειχε τροχαιο η μεγαλη αναγκη ενας φιλος.Στην εφηβεία δεν θα τα πούλαγα γιατί τότε πίστευα ακόμα στη φιλία
αα ολα κιολα...εγω οταν παιξει ραντεβου με γκομενακι στο εκτακτο,ακυρωνω καθε φιλικη υποχρεωση.(τους το λεω ομως ξεκαθαρισμενα πραγματα) αλλα δε θα με παρεξηγησουν γιατι ειναι ολοι σα και μενα πανω κατωΜην το αναγεις σε υψηλά επιπεδα υποχρέωσης πχ ειχε τροχαιο η μεγαλη αναγκη ενας φιλος.
Αλλα τι θα επελεγες:να παιξεις μπασκετακι με αλλους 9 αυνανες που στο τελος θα μυριζαν και μασχαλιλα σαν τραγια,η την προσκληση μιας ωραιας γκομενας να πατε στη θαλασσα για μπανιο;
Η λογικη "βαζω τους φιλους πανω απο τις γυναικες" σε τετοιες φασεις μεταφραζεται "χαριζω τη γκομενα που με γουσταρει σε αλλον πιο διαθεσιμο" και ειναι τοσο λειτουργικη οσο να βιδωνεις μια μικρη βιδα με μεγαλο κλειδι.
Και δε λεω να σαι απικο και να χαλας το προγραμμα σου καθε φορα που σου γνεφει θετικα ενα μουνι.Απλα να αποφασιζεις με γνωμονα που να σε οδηγει να περασεις καλυτερα.
Πχ εγω θα εκλανα μια που ηδη γαμαω και την εχω εξημερωσει για να βγω με φιλους
Μια καινουρια περιπτωση ομως που σπαρταραει στη βαρκα μου ενω μολις την ψαρεψα και θελει επειγοντως πηδημα,θα την ετρωγα και θα γραφα στην πουτσα μου το σκραμπλ και τον Δακη και τον Λακη
Αυτό ακριβώς.Ε μα ο πουστης όλα άσπρο μαύρο τα βλέπει σαν Παοκτσής
Το στειλα στον Κυρ Θόδωρα αυτό και μου απάντησε ''πότε θα πάμε μια βόλτα μαζί στο Ζάπειο να μου πάρεις...μπαλόνι?''
γκουντμορνινγκ
Εμένα περιγράφεις.Μερικοί τύποι νοιώθουν πολύ άσχημα που εκτίθενται σε τόση ενέργεια και ένταση και χάνονται μες το πλήθος και την ανωνυμία.
Πάμε πάλιΠάντως μερικοί πρέπει να λένε σίγουρα 'πώς γίνεται ρε πούστη να'μαι έτσι και να με θέλει τέτοια γκόμενα';
Κάτι τύποι ζουμπάδες,άλλοι με καράφλες,με αραίωση,με κοιλιές,με μπούτια,και να χουν κάτι γκόμενες λεπτές,με ωραία σωματάκια,κωλαράκια,σέξι ντυσιματάκι,και να τους θέλουν κιόλας σαν τρελές.
Να'σαι κανας ψηλός,γυμνασμένος,μια χαρά παιδί,και να τις βλέπεις όλες αυτές με κάτι τέτοιους.Κι εσένα να σε θέλουν μόνο κάτι σκατόμπαζα.Από πού να πας να πέσεις μετά;
γιατι τυπε σαντ πολλες φορες με τις γυναικες το θεμα ειναι "εσωτερικο"Πάντως μερικοί πρέπει να λένε σίγουρα 'πώς γίνεται ρε πούστη να'μαι έτσι και να με θέλει τέτοια γκόμενα';
Κάτι τύποι ζουμπάδες,άλλοι με καράφλες,με αραίωση,με κοιλιές,με μπούτια,και να χουν κάτι γκόμενες λεπτές,με ωραία σωματάκια,κωλαράκια,σέξι ντυσιματάκι,και να τους θέλουν κιόλας σαν τρελές.
Να'σαι κανας ψηλός,γυμνασμένος,μια χαρά παιδί,και να τις βλέπεις όλες αυτές με κάτι τέτοιους.Κι εσένα να σε θέλουν μόνο κάτι σκατόμπαζα.Από πού να πας να πέσεις μετά;