Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
ήταν που ήταν,τις τελευταίες μέρες έχει ξεφύγειΠρώτη φορα ειδα μουνοδουλο χωρις μουνι
ήταν που ήταν,τις τελευταίες μέρες έχει ξεφύγειΠρώτη φορα ειδα μουνοδουλο χωρις μουνι
Παλι τα ιδια.Εσύ αυτό που θες είναι να σου φέρουν μια μουνάρα στο πιάτο χωρίς να προσπαθήσεις και αυτή να ανεχτεί την κάθε ιδιοτροπία σου.
Νομίζεις ότι έχεις το χρυσό παπάρι?
Αρσενική Μάρθα Βούρτση είναι ο πούστης.Οτι ειναι κατατρεγμενος, ατυχος, αδικημενος.
Ναι ειναι απολυτα λογικο να μας βριζει.Αρσενική Μάρθα Βούρτση είναι ο πούστης.
Εμ ασχολούμαστε μαζί του,εμ μας βρίζει.
Αρσενική Μάρθα Βούρτση είναι ο πούστης.
Εμ ασχολούμαστε μαζί του,εμ μας βρίζει.
Πιστεύω ότι τρελαίνει ψυχίατρο σε χρόνο dtΝαι ειναι απολυτα λογικο να μας βριζει.
Δεν θελει να του θυμιζουμε οτι εχει αδικο.
Το ξερει.
Αλλά δεν θελει να σταματησει να ξεγελαει τον εαυτο του και αγωνιζεται να διατηρησει την απατη του.
Δεν προκειται να ζητησει ποτέ τη βοηθεια ειδικού, γιατι ποτέ δεν θα αποδεχθει οτι εχει προβλημα (που ειναι το πρωτο βημα για να ζητησεις βοηθεια). Κατα βαθος τον τρομαζει να αντιμετωπισει το προβλημα γιατι τοτε θα πρεπει να αποδεχθει οτι επι χρονια λειτουργεί στρεβλά.Πιστεύω ότι τρελαίνει ψυχίατρο σε χρόνο dt
Tουλάχιστον εγώ ασχολούμαι με κάτι,εσύ που όλο μυξοκλαίς για την μαύρη μοίρα σου?Εσύ με τί άλλο ασχολείσαι στη ζωή σου πλην εμού;
Ειναι λογικο να επιτιθεται, στο εξηγησα. Δεν μπαινει εδω για να ζητησει συμβουλες ή λυσεις ή γκομενα. Μπαινει μονο για να του επιβεβαιωνουν καποιοι, εστω λιγοι, την αυταπατη τουTουλάχιστον εγώ ασχολούμαι με κάτι,εσύ που όλο μυξοκλαίς?
Τι σου έλεγα @alex71?Ασχολούμαστε μαζί του και αυτός επιτίθεται.
Εσύ μας έλειπες βραδιατικα...Ο Sadman αρκεί να πάει στα μουνολίβαδα.Και να κλαφτεί εκεί στις γκόμενες θα τον λυπηθούν και θα του δώσουν το mercy fuck,το πήδημα του ελέους.
Είναι τέτοια περιπτωσάρα που πιστεύω ότι ο έμπερορ και ο Sasha4ever εχουν πιο πολλές πιθανότητες να αλλάξουν μυαλάΕιναι λογικο να επιτιθεται, στο εξηγησα. Δεν μπαινει εδω για να ζητησει συμβουλες ή λυσεις ή γκομενα. Μπαινει μονο για να του επιβεβαιωνουν καποιοι, εστω λιγοι, την αυταπατη του
Ο εμπερορ ειναι εντελως διαφορετικη περιπτωση, ειναι ενα κινητό τρολ.Είναι τέτοια περιπτωσάρα που πιστεύω ότι ο έμπερορ και ο Sasha4ever εχουν πιο πολλές πιθανότητες να αλλάξουν μυαλά
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Σαντ Μαν θα μπορούσε να κάνει τον υιοθετημένο του Power of Love να φαίνεται ευχάριστος άνθρωπος μπροστά τουΟ εμπερορ ειναι εντελως διαφορετικη περιπτωση, ειναι ενα κινητό τρολ.
Ο Σάσα εχει μια καλυτερη επιγνωση της καταστασης αλλά χρειαζεται ενα πουσάρισμα.
Με την τελευταια φραση συμφωνω απολυτως....Εγώ βρήκα την υγεια μου με το να είμαι ευγενικός και θετικός άνθρωπος απέναντι σε όλους και δεν έχω κολλητηλίκια. Βγαίνω σε οποία πόλη και αν είμαι με γνωστούς στα πλαίσια των «φίλων», περνάω καλά, έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Δεν περιμένω από κανεναν τίποτα.
Εμενα, που καποτε παρατησα στις 2 τα χαραματα την γκομενα μονη σπιτι της ενω με παρακαλουσε να κοιμηθουμε μαζι, επειδη ηθελα το πρωι να ξυπνησω σπιτι μου και να παρω το αγαπημενο μου κρουασαν και καφε απο τον Γρηγορη που ηταν ενα δρομο πιο περα, πώς με κοβεις?Μειοψηφία είσαι
Οι κολλητοί σου πιστεύεις θα έκαναν το ίδιο αν τους έπαιρνες εσύ τηλέφωνο ενώ ήταν με γκόμενες;
Εμενα, που καποτε παρατησα στις 2 τα χαραματα την γκομενα μονη σπιτι της ενω με παρακαλουσε να κοιμηθουμε μαζι, επειδη ηθελα το πρωι να ξυπνησω σπιτι μου και να παρω το αγαπημενο μου κρουασαν και καφε απο τον Γρηγορη που ηταν ενα δρομο πιο περα, πώς με κοβεις?
Νομιζα οτι θα ρωτουσες πώς ηταν το κρουασανΦαντάζομαι πως θα'ταν η γκόμενα
Νομιζα οτι θα ρωτουσες πώς ηταν το κρουασαν
Με αλλον με μπερδευεις, δεν ειμαι διαβητικοςΕσύ διαβητικός τρως και κρουασάν;